Отговори
# 675
Ками, все още сме под влияние на последният епизод.
За да запълня времето в очакване на фрага исках да изгледам един епизод и попаднах на 67 епизод.
Ами и там Суна, като една оплаквачка доста порева на Ферит и той така хубаво я напрегръща, само дето
не се разцелуваха. То си и е било мечта да се жалва за това, че я е пренебрегнал и е избрал Сейран. Тогава,
когато сме го гледали епизода май не съм съвсем обърнала внимание на това, но сега съвсем се отвратих
от "любимата сестра", която с удоволствие отвърна на дългата прегръдка от мечтания мъж.
Идва ми на ум, че не случайно тъпите СЦ и дадоха видение, че е бременна от Ферит и след това роди дете.
Май ни загатват за друга сюжетна линия в сериала и сигурно ще се простим с голямата любов на Ферит.

# 676
  • София
Лека нощ Heart Eyes

# 677
Аз сега пак почнах да гледам по БТВ стори. Тъкмо днес дават какви погледи си хвърлят Суна и Фуат. Да бяха тази линия развили, пък и онази целувка с Феро да бяха развили, като са искали такова да пишат, ама сега СунФер дойде ей така от нищото, абсолютно нелогично.

# 678
Катерина49 , не ми хареса това развитие. Дори ще си призная , че ми се върти една еретична мисъл, след като ги изгледах тези епизоди накуп.  Все Сейран говори за това , че ще повери детето си на Суна , ако нещо се случи с нея. Казвала го е неведнъж. Но си мисля , че съдбата ще накаже Суна  и нейното дете/дано не е от Феро/ , ще го гледа Сейран. Та тя беше готова да приеме детето на Пело , да не говорим за това на сестра `и. Според мен Суна ще свърши много зле. Феро пак ще се присламчи към Сейро , разбира се с куп сълзи и сополи.

# 679
  • София
Тъй като ще ни наказват с фрага /голям праз/, да сложа тези душици от летището Heart Eyes

Скрит текст:
Може би съм единствената, която се надява да няма фрагове и подсказки. Да си подредят бръмбарите в главата до петък, или вървят към финал с рейтинг отрицателно число. Но фрагове на Ферит със Суна, и всичко живо бременно от Феро, няма нужда. От безсилие го карат на скокове във времето, за да замажат една простотия с друга.

# 680
И 31 епизод изгледах..
Уф, че са инати и двамата, да кажат Да пред съда и да се откажат толкова лесно въпреки инатите си, уф бе! Мъка за гледане!
Сейран много ме дразни как не гледа по-далече от носа си и не отстъпва, а се заканва да отмъщава на Ферит, вместо да послуша сестра си и да помисли малко..

Ферит признавам, че в този епизод много ми хареса, нареди ги всичките един по един, казва толкова верни неща и право куме в очите на Сейран, дядо си, родителите си и всички останали! Евала му правя! То на човек просто му пада пердето в един момент, то бива бива ама чак пък толкова да си заграден от маниаци, нормално така да реагира и да се чувства предаден. Какво друго да направи момчето? Така не може, и така не може, ама и така не може, еми правилно е решил да нарани Сейран, да се осъзнае малко ама така като гледам пак не се осъзнава.. Да, той от болка не мисли вече и той какво прави, но въпреки всичко пак й е верен (между другото мислех, че наистина ще почне да прави глупости, но засега явно се въздържа).
В тая къща единствено Ифакат ли е толкова умна и толкова добре познава Ферит не ми го побира главата?
Какъв е тая дядо Халис, не познава собствения си внук и върви срещу него, не може да застане като мъж и да разбере, че внука му умира да тази жена? Отредява съдбата на внука си, същата, каквато е отредил за себе си- далеч от любимата жена?! Голям дядо, няма що!

Тарък вече въобще не искам да го гледам, дразни ме.

Както и да е, уф..!

А сега Ви черпя всички виртуално, защото днес имам имен ден..

https://m.ebag.bg/products/images/104285/800

# 681
Добро утро, дами Kissing Heart

Няма да се учудя, ако ни оставят с един фраг в сряда. То реално и предната серия беше с един, но за сметка на това пък какъв Joy Още ни държи влага Stuck Out Tongue Winking Eye

Пеперудката, чета те и все повече оставам без думи. Отчиташ грешките и на двамата, но Сейран е виновна и не я разбираш, а Ферит е мъж, простено му е Head Band Пес Rolling Eyes

Честит имен ден!

# 682
Добро утро и от мен! 🫶
Един СейФеров чоджук как ми се иска да има вече! 🧿

# 683
Добро утро ,момичета. Butterfly:3,честит имен ден,да си носиш името с много здраве. Честит имен ден и на всички останали☘
Бел аз чакам след някоя друга година и АфРамско 👶
https://x.com/afrafanii/status/1876479733707231450?s=46

Последна редакция: вт, 07 яну 2025, 08:59 от Албенаа

# 684
Добро утро! Simple Smile
Еве, друго си е като ни поздравиш с "дами". Wink Hug

# 685
Добро утро!
Честит имен ден на имениците!

Butterfly:3, има още серии да гледаш, което не означава, че в бъдеще ще заемеш страна, но дори и на инат Сейран заема позиция и я отстоява, докато Феро бей се "лъкатуши" и до сега.

# 686
Добро утро! Честит празник на всички празнуващи!

# 687
Благодаря за пожеланията! 🙏🏻
Не, аз не заемам страна и не нападам Сейран, макар и отстрани да изглежда така. Просто не разбирам постъпката на Сейран, защото, за да си запази честта и достойнството, сама се хвърля в огъня и в мъките. Аз лично не бих се инатила чак толкова ако разбера, че ме чака по-лошо нещо заради ината ми. Все пак обичаите в Турция не са като в чуждите държави и вярвания. И специално за там е по-добре да си с човек, който те уважава и не те докосва, макар и да прави грешки, отколкото да се връщаш при побоищата при родния си баща, който и пет пари не дава за теб. Човек просто трябва да бъде много умен, да бъде хитър, да умее да си прави тънки сметки и да лавира перфектно навсякъде.
Но.. ще видя следващите серии и ще видим какво ще е, що ще е…

# 688
  • Пловдив
Добро утро,  от мен и тази красавица Heart
Честит празник на всички празнуващи!

# 689
Добро утро, дами!
Странно, но някак си съм облекчена, че не е имало фраг. Нека си дадат повече време, за да се измъкнат от кашата, която забъркаха или пък съвсем да се оплетат в кълчището.
Butterfly, чета всичките ви постове без да ви репликирам, макар че за никого тук не е тайна, какъв фен съм на Сейран, защото рязко ми се изпари желанието да проявявам разбиране към героите след глупостите в трети сезон. Този ви пост обаче не мога да пропусна, защото разбрах откъде идва неразбирането ви към главния женски образ. Вие очаквате от Сейран да се държи като материално момиче, да не кажа и като златотърсачка, което да прави, да струва, да използва ума си, ако щеш и тялото си (на други места съм чела, че е трябвало да задоволява нуждите на Ферит),  за да е добре. Сега ще ви разочаровам, но ще трябва да го понесете. Този образ не е замислен като такъв и в нито един сезон няма да го видите такъв, така че недоволството ви само ще расте. В Сейран има заложена огромна доза идеализъм и това е водещото в нея през цялато време. Тя е сбособна да се откаже от всекиго и всичко (това го видяхме в сезон 2 с едно интервю), но да не губи себе си. Суна е меркантилната сестра, Сейран е сестрата с мечти, идеали и копнежи, надвишаващи собственото й благосъстояние. Ако очаквате да слуша сестра си (макар, че го направи, когато Ферит домъкна Пелин в стаята им), то значи имате очаквания да я принизите до нивото на Суна. Същата онази Суна, която не се промени за три сезона и остана само с мечтата си да се омъжи изгодно.
Това, което наричате инат, при Сейран всъщност е гордост - женска гордост, която все по- малко жени притежават, за съжаление, а в нашия сериал никоя от любимите на Ферит, освен жена му. Да сте видели Пелин да се инати за нещо?! Няма да го видите и при другите в сериите, които ви предстоят.
Ферит го харесвате не само в този епизод, а там където не ви харесва особено поведението му, сте си намерили универсалното извинение - той е мъж. Аз пък имам по- големи изисквания и очаквания от мъжете и точно за това съм критична към Ферит. Не ми е достигнал зрелостта, която много мъже на неговата възраст вече притежават.
Честит имен ден на всички празнуващи днес!

Последна редакция: вт, 07 яну 2025, 10:02 от Fi79

Общи условия

Активация на акаунт