Отговори
# 150
Протежето дори казва, че това ще е линията и не е сън. Не било проблем главната роля на Суна да не се развие така.

Феновете са забелязали, че след тази сцена Берил се е активирала в сторита, в участия и т.н. Падна ми в очите, като втора Пелин.

# 151
Протежето дори казва, че това ще е линията и не е сън. Не било проблем главната роля на Суна да не се развие така.

Феновете са забелязали, че след тази сцена Берил се е активирала в сторита, в участия и т.н. Падна ми в очите, като втора Пелин.

Без това никога не съм я харесвала, а сега още повече. И тя като Пакил и Буче. Много интересно как си мислят че хората ще гледат Ферит и Суна, те едва се отърсиха от тази гнусна сцена пък какво остава да продължат с тази линия

# 152

С една дума,ако това е така,чакаме връзка Ферит и Суна  и бамби,само не и това ,което искахме.А линията на Сейран каква ще е аджеба.Ама искам да вкарат някой снажен момък и красив и мъжкар и джентълмен за Сейран и да се свършва.Всичко мога да понеса но не и влюбен и обичащ Суна Ферит.Толкова е отвратително.Може да са решили да направят първоначалния замисъл брак на Ферит и Суна,а Сейран сбъднала мечтите си .И Феро зет на Сейран.Откачалки,и Шнура лъже като циганка ,че щяло да има Сейфер.Пак подпалих.

# 153
Всички фенове на СейФер са подпалили или вече отчаяни замълчаха и притихнали очакват 90 еп. За мен ще е решаващ, сигурно и за други. Ако тъпотията продължи, не мога да я гледам, отвратително е. Ако замажат положението и извъртят нещата към СейФер, ще съм много щастлива. Чудя се да се моля ли в такъв случай за 4 сезон или да не си причинявам подобни мъки.

И друга мечта имам, ако линията продължи: Всички, сценаристи, Онур и сие, да изпаднат в кома! (Боже, колко злобна станах)

# 154
Къде е писала протежето за Берил? Аз съвсем друго чета в профила ѝ.

# 155

С една дума,ако това е така,чакаме връзка Ферит и Суна  и бамби,само не и това ,което искахме.А линията на Сейран каква ще е аджеба.Ама искам да вкарат някой снажен момък и красив и мъжкар и джентълмен за Сейран и да се свършва.Всичко мога да понеса но не и влюбен и обичащ Суна Ферит.Толкова е отвратително.Може да са решили да направят първоначалния замисъл брак на Ферит и Суна,а Сейран сбъднала мечтите си .И Феро зет на Сейран.Откачалки,и Шнура лъже като циганка ,че щяло да има Сейфер.Пак подпалих.

И тогава ще гледат рейтинги през крив макарон, кой иска да гледа Ферит и Суна, те изобщо не си отиват, тя прилича като негова кака. Много искам да дойде някой за Сейран, за да видим Ферит какво ще прави тогава

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 17:32 от anabeell

# 156
Четох постовете на Протежето в Х, в #SeyFer.

# 157
Е,това ако наистина се случи,загубиха ме като зрител,и не само мен.Аз Берил никога не съм я харесвала,по принцип,за някои е блестяща актриса и не заради ролята и не я харесвам.Някой беше писал,че били големи приятелки с Афра.Къде,на снимачната площадка ли,или в Ню Йорк,където и е изгодно да е приятелка?Никъде другаде не съм видяла това голямо приятелство.За мен се тресе от завист и и личи,но горката и същата червена рокля на Афра да облече и да се омаже цялата,ми многооо боб трябва да изяде и пак няма да е като Афра.Тия тънки устнички и злобни очички я издават.Съжалявам,много се ядосах...

# 158
Къде е писала протежето за Берил? Аз съвсем друго чета в профила ѝ.

Друг профил беше ретуитнал нейн пост обаче сега не го виждам в профила на Протежето.

# 159
Е,това ако наистина се случи,загубиха ме като зрител,и не само мен.Аз Берил никога не съм я харесвала,по принцип,за някои е блестяща актриса и не заради ролята и не я харесвам.Някой беше писал,че били големи приятелки с Афра.Къде,на снимачната площадка ли,или в Ню Йорк,където и е изгодно да е приятелка?Никъде другаде не съм видяла това голямо приятелство.За мен се тресе от завист и и личи,но горката и същата червена рокля на Афра да облече и да се омаже цялата,ми многооо боб трябва да изяде и пак няма да е като Афра.Тия тънки устнички и злобни очички я издават.Съжалявам,много се ядосах...

Аз още от сериала "Островна приказка" с Айча и Алп не я харесвам, после и в "Татко" с Толга Саръташ също не я харесвам, просто има нещо много отблъскващо в нея което не ми допада. (Мое мнение и не ангажирам никого с него)

# 160
Реакциите след последната сцена на епизод 89! 😂😂😂

https://x.com/sneha2208/status/1872747400441544954?s=46&t=C9m0c4NUPbRSwTwEUXPj0w

# 161
Чудих се как Ифакат ще отстрани Сейран.Ами ще на дъха  Суна,още повече като разбеюрат всички,че Сейран не може да има деца.Май накрая всички ще зарежат Сейран и тя ще си тръгне.Финал!Само ще ми е мъчно,че няма да можем да се наслаждаваме на играта на Мерт и Афра заедно.

# 162
Аааа, тя Ифа сега харесва Сейран.
Три плаката имат ОГМ и трите са само със СейФер. Никой друг не вълнува зрителите на Ялъто! Не мисля, че ще тръгнат в посока Суна - Феро!

# 163
Здравейте, момичета  Heart !
Благодаря за всичко споделено Kissing Heart
Айде дано тази вечер да има фраг и в него да има някакво поне минимално загатване за това как продължава действието след последната сцена ,дали има след целувката нещо ,има ли изобщо целувка и има ли нещо реално или всичко си е нечия халюцинация.
Честно казано много ги съжалявам и Берил и Мерт на какъв хейт ги подложиха ,че и родата им барабар с тях.Cry
Аз мисля ,че един уважаващ себе си и работата си артист трябва да се отдава напълно на образа който играе ,за да се получи ролята му по най-добрия възможен начин..Те двамата просто си вършат работата и толкова и затова трябва да получават уважение и овации ,а не гадни коментари.
Сценаристите и оня плешак продуцента тоя път се оляха яко.Дано обаче да не се инатят да си поснижат егото и да направят тоя път евала на феновете и да се опитат да излезнат по възможно най-бързия и безвредния начин от  ситуация. Кома ли ще е халюцинация ли ,само целувка и отдръпване ли ще е няма значение ,но да направят нещо и то бързо.Няма лошо Сейран и Ферит да се научат от грешките  си ама айде дайте им възможност да започнат да се учат де  Angry То като стоварваш на един човек само проблеми как ще започне да се учи, като няма време от справяне с тези проблеми.  
Аз мисля и мнооого силно се надявам ,че изобщо няма нищо вярно в това ,че Суна и Ферит щели да са заедно ,ми то тогава да приключват сериала доброволно и толкова.Тази история е за Ферит и Сейран ,за техния път един към друг  и един с друг ,а не за Ферит и Сейран поотделно  и с някой трети и тук таме заедно ама по малко ,че да не се разглезват много много феновете. Angry Такава една формула може би би вървяла в западен ,европейски или американски сериал или даже и латино ,но тука по нашите ширини ,а пък в Турция хептен такива работи не вървят.
Ето тези са важни ,другите всички са поддържащи  герои в историята.

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 18:08 от Eny87

# 164
Аз пък много си харесвам Берил. Много закъсняха с нейния образ обаче. Суна трябваше  някак си да почнат поне във втори сезон да я изпъкват ,те сега решиха.
Берил не е Пелин Акил само да ви кажа. Другото което е Мерт и Берил никога не са се следвали. На нея много последователи й паднаха след тази сцена. Много са активираха против нея. А не виждам какво лошо е направил Берил. Играе си ролята момичето. Както каза Мистери много хора дето не трябва го отнасят(таткото на Мерт ,Ерсин,Берил). А има разлика реал/сериал. Гюлчин например страхотна актриса Ифакат, що да не я намразиш. Качествено играе. Така и с ЕрсБер. Ерсин колко силни сцени е имал с Мерт. Дуото Ферит и Абидин. На мен днес Х ми е пълен със спомени и стари кадри.

Общи условия

Активация на акаунт