Отговори
# 240
Оп! Афито! 🤍

Дано не е объркал летището Акиф!

# 241
  • София
И аз нямам особено желание да видя Мерт с тая брада, ако го пита и за последната сцена, ужас....
Кацнали са, ясно, щом Афра е активна Simple Smile

# 242

На летището в Даламан били, тях чакат

# 243
Нека да ги видим заедно! Нашите вече имат голям опит с тях, знаят и да говорят, и да не говорят !

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 22:32 от BELL-

# 244
  • Ямбол
Здравейте мацки 🥰.Mystery благодаря ти за новата темичка 🌹.Момичета чета си ви с интерес,но да ви кажа честно напоследък ми се изпари желанието да пиша относно случващото се в епизодите.Преди нямах търпение за петъците,а сега...сега просто петък си е един обикновен петък ден като всички други.Продължавам да гледам заради Афра и Мерт,но като цяло вече не ми е същото благодарарение  на много "талантливите сценаристи".
Айде сега да видим дали Акифчо ще извади късмет на летището.Пак ще има да му се смеят и да получи някоя въздушна целувчица от Мерт 😂😘

# 245
Надявам се да са заедно, че да не стане като при Чачо и неговата булка.🤣

# 246
Мъчно ми е за Ферит Sad Въртят му образа в кръг. Тъкмо да кажем, че има промяна и хоп пак старият Ферит. На мен много ми хареса Ферит, който беше до Сейран след изтезанията от Мезиде. Там видях един вече пораснал и възмажал мъж. Разсъждаваше, може и да не е било правилно, но обмисляше действията си. Беше истински до жена си. За малко загърби своите желания. Този образ исках да видя как се развива. Сега пак върнаха детето Ферит, един разглезен богаташ, който не знае какво иска. Вместо да ревнува от Сейран дядо си да се стегне и да докаже, че може да се справя с проблемите. Халис е голям манипулатор,но му признавам, че решава проблемите. Не знам какво ще прави това семейство без Халис. Няма никой, който да поеме юздите. Не може от толкова рано да натовариш едно дете с толкова отговорности - Ферит.
Сейран е единственият за мен израснал образ. Научи се да не си мълчи, да си казва нещата, да се бори за себе си, най-накрая има самочувствие.
Иначе, от продукцията много умело ни показват един друг по невидим тормоз - психическият. Този, който се нанася чрез думи. Често той може да е много по-коварен от физическото насилие.

# 247
Малко новини- съмнението в Сейран се поражда от Абидин и до един два епизода щяла да разбере, АбСун- развод, Гюлгюн ще остане в имението, а Есме ще се махне от имението.

# 248
Тук цари пълен хаос. Някои фенове не правят никаква разлика между Афра и Сейран, Мерт и Ферит, Берил и Ерсин и Суна/ Абидин. Абсолютна каша. Не се прави разлика и между професия и личен живот.
Какво общо имат семействата на актьорите, че се пише по страниците им в социалните мрежи нещо, което е свързано с ролите им? И какво общо има интервю на Берил, с интервю на Афра? Едното не изключва другото.
Не познавам всеки един списващ в темата, та вероятно има и тийнове, които са се влюбили я в актьори, я в герои, или и те не знаят в кое точно. Това ми напомня на истерията по boy бандите преди години.

Всеки един актьор, уважаващ себе си и професията си, играе това, което пише в сценария срещу името на ГЕРОЯ му. Едва ли Берил и Мерт са взели тази сцена толкова на сериозно, колкото феновете я обсъждат, да не говорим, че намесиха Афра и Ерсин, които пък също са актьори и са абсолютно наясно, че ако в сценария пише с@кс сцена, то партньорите им в живота ще трябва да я изиграят и то по най-добрият начин. Като гледам снимките и клиповете от Нова година, никой от четиримата не си го е сложил на сърце.

Направо някои коментари не се четат. Ама и аз явно остарявам, та приемам нещата някак по-спокойно.

Ще останеш изненадана, че много от тези, които пишат и хайде да не кажа хейтят тук са на средна и над средна възраст! Това е по-притеснителното! Де да бяха тинейджъри 😃

# 249
Приветтттт... Hug

А помните ли, когато Берил е качила снимка за края на първи сезон на Афра и Мерт, които се държат за ръце на една яхта? Аз тогава въобще не съм ги отразявала и не знаех какви са ги вършили двамата нови главни.
Е, оказва се, че точно тогава е започвало да се говори за изневярата на Берил с Ерсин и я е качила, за да се говори за Афрам, а не за техните действия. И до ден днешен Афрам са прелюбодейците, но почти никой не знае, че Берил е била до края на 1 сезон с актьор, приятел на Ерсин.

Ето ви една статийка за Берил и Ердем...от 2021 г. По време на Островно приказка се гаджосват и мисля до 2023г. Thinking
В интерес на истината още от тогава ми е гаднярка... Rolling Eyes Rage

https://tvsaga.com/erdem-kajnardzha-i-beril-pozam-razkriha-vrazkata-si/

# 250
Много сте бързи, изпуснах бая Grinning
Искам да ги видя заедно Афрам на летището и просто да подминат без да казват нищо.
За мен това е един лъч светлина в тунела. Просто да ги видя заедно Simple Smile Че са добре

# 251
Благодаря ти за подсказката!
Аз съм накрая на 22 епизод и изключително много се напрегнах, защото Ферит продължава да изменя на Сейран и да я лъже открито. Явно няма да се научи да бъде честен и откровен.
(Това ми бяха първоначалните впечатления, защото видях Пелин.., а то било съвсем друго и определено създаде напрежение този момент. Радвам се, че е била Сейран. Явно той я е опознал достатъчно добре.)
Интересното е, че хем знам, че персонажа няма да се промени към по-добро, хем се напрягам много. Тцтц…

Стана ми жал за Асуман и Фуат, как той с лека ръка и набързо се съгласи да се разведат.

Интересно Орхан какво ли е намислил да сподели на жена си, уж били неприятни новини..

Аз ли давам назидателен тон или вие - мисля, че е обратното.  Я кажете кога аз съм обидила по някакъв начин Афра или Мерт? Кога съм си позволявала по този начин да се изказвам за някого. Thinking Написах това, което чета и което ми прави лошо впечатление не само тук, но и в Х и инстаграм - какво говорят и пишат лудите антифенове. Wink Ако за някои това е нормално - за мен не е и си го казвам. Така или иначе аз пиша рядко и то заради хора като вас. Въпреки това вие непрекасното ме провокирате. На всеки който не е съгласен с вас му размахвате пръст. Страница след страница си мълча и чета как обиждате или Суна или Берил. Ок - ваше мнение, но вие не спряхте да плюете този или онзи Unamused Аз пък си казвам своето мнение. Мисля, че затова е темата. Знам, че ще се чувствате отлично ако си пишете сами - само с вашия кръг хора дето сте съгласни един с друг - а нас другите ако може ще ни изгоните, но не вие решавате това. Харесвайте или не харесвайте Берил колкото си искате - но едно е героинята, едно е актрисата - какво като момичето е дало интервю - ще я сринете със земята ли. Ами нека дава още и още интервюта - щом я канят - значи я харесват! Simple Smile

Tinо - ти пък не спря да си променяш позицията. Не спря да твърдиш, че това между Мерт и Афра е пияр, че нямат истинска връзка, че били го правили нарочно и прочие и прочие. Тук се караха с теб, но сега може да ти аплодират. Rolling Eyes

Колкото и на някои да не им се вярва и да не им се иска - Ерсин и Берил се обичат истински. Тяхното е истинска любов, а не пияр. То не бяха, че се оженили понеже е бременна - какво излезе - не беше. Ожениха се понеже се обичат. Да в сезон 3 имат много повече екранно време и ролите им се развиха - а двамата са отлични актьори. Това обаче не ги прави главни и никога не съм твърдяла, че са такива. Аз си ги обичам и им се радвам. Пожелавам им винаги да са заедно и да се обичат - без да обръщат внимание на разни анти фенове и хейтъри, които не спират да ги плюват и които не правят разлика между сериал и реал. Hands Pray

Нали не мислиш, че всички хора говорят така за Берил защото са в лошо настроение и ей така им е дошло да говорят за нея за да се успокоят, значи за да кажат нещо им е направило лошо впечатление, хората се дразнят на интервюто защото казва за сцената с усмивка, все едно е нещо нормално да се целуват снаха и зет.

@butterfly:3  Единственото, което мога да подкажа за да са ти иннтересни другите епизоди е че Пелин няма да престане да дразни.

# 252
# 253
Не че добре виждам, но Афито сама ли е? Или изтървах Мерт?

# 254

Общи условия

Активация на акаунт