Отговори
# 705
Пеперутка, не си разбрала, че дори и Сейран да е размислила за развода, да каже "Не" бе трудно, баща й бе я обещал и вече уговорил заплащането. Ако това обещание не се изпълни, може и до убийство да се стигне, стига правилно да съм разбрала обичаите. Затова Суна бе омъжена въпреки че баща й разбра колко е луд зетя.

Същите мисли ми се въртят в главата, защото виждам страх в тази сцена, отколкото гордост…
Макар че Ферит би я спасил и биха избягали, едва ли ще я остави да я убият, но тук вече Сейран няма от къде да е на 1000% сигурна, че ще е така, тъй като определено периода им е такъв, че трудно да повярваш на другия и да се довериш.
И аз да съм на мястото на Сейран, може би нямаше да съм сигурна и да седя да чакам Ферит да ме спаси от сигурно убийство. Може би бих избягала, но пак не е гаранция, че няма да ме открият с тази армия на Сафет ага.

# 706
  • София
Вчера никой не питаше за фраг и даже се радваха, че няма. Понеже никога не са имали такова ниско взаимодействие, сега се правят на интересни. Ако няма да има серия защо ги карат да снимат по 12 часа, поне да не бързат толкова. Гюлчин от 9 сутринта е на снимачната, че поне нея следвам и й видях сторито. Даже като гледам, май има два сета от сутринта

https://x.com/yalicapkinieng/status/1876572302994964538

Туркините звъняли в Стар, различно отговаряли, демек не било сигурно ще има или няма да има серия.

Последна редакция: вт, 07 яну 2025, 13:47 от MysteryG

# 707
Тъкмо от официалния канал качиха реклама за петък ,че ще има епизод. Не вярвам да няма епизод. 

# 708
Абе тия откъде имат такова самочувствие? Заораха дъното и продължават да се правят на важни.🤐

# 709
❤🔥❤🔥❤🔥

Ще има епизод, програмата на Стар тв за петък, събота и неделя е попълнена до 19ч.
Хем виновни, хем нахални! Сега изпитват феновете ли пак! Днес ще има 4 епизод на сериала дето си заминава и може би затова с бави фрага! Не, че и фрага ще им оправи рейтинга

# 710
  • София
Те и на този сериал пуснаха един фраг в неделя, хем днес нямало да има поне един от конкурентните сериали. Сега им е моментът да спечелят някаква допълнителна публика, но не си мърдат пръста. И аз залагам, че довечера ще пуснат фраг.

# 711
# 712
С всички тези приказки за първи сезон такава приятна носталгия ме обзе Simple Smile Няма епизод, който да не харесвам от сезон 1, независимо хубав или лош. Обаче имам няколко, които са ми така по на сърце ❤️ Единият е новогодишният, когато Ферит си нарами Сейран и я заведе в хижата. И после как пазаруваха заедно и организираха нещата. Харесвам епизода и когато избягаха 4-та Ферит, Сейран,Суна и Абидин в гората. Там имаше много хубав разговор между Сейфер написан. И епизода с първата им нощ заедно на Сейфер. Не конкретно само заради тази сцена, но като цяло в епизода имаше силни моменти между тях.
От сезон 2 харесвам първият епизод, за мен той беше най-добрият от сезона. Другият, който ми е на сърце е като ги събраха. Как танцуваха заедно, как се забавляваха, бяха нормални хора, които правят нормални неща. Разбира се тача и момента с изненадата, когато й показа Ферит магазина на Сейран - Сейфер.
От сегашния 3 сезон ми хареса само епизода с първата среща на Сейфер, в ресторанта и после с въдицата. Имаше романтика и пак малко нормални Сейфер.
Май това са ми единствените останали неопетнени спомени Simple Smile

Последна редакция: вт, 07 яну 2025, 13:54 от Надя Б. Василева

# 713
Забравих да напиша две три думи за Бетюл. И нея я изпратихме по живо по здраво. Тази мома ми хареса накрая., как гърчеше Орхан. Този мънкащ мазник , който имаше мозък да краде от баща си , а няма смелост да признае , че детето не е негово. И кой го спаси - Гюл. На тази жена краката `и трябва да целува. След като му прости аферата с Ифа , това че замъкна Бетюл в имението , това че я изгони най безцеремонно , изневерите , пак на нейното рамо плака, че и в къщата `и ще живее. Тия мъже Корханови все мекушави/ без Халис/. Не я харесвам  Гюл , направо си е мазохистка. Колкото и да е живяла на гърба на фамилията , заслужават си го.
Къде им са крадените пари на Орхан и Ифа ? Защо не ги извадят , за да спасят фирмата ? Нали много ги боли за нея.
Първи сезон ми хареса ,но само някои  епизоди и моменти, защото имах надежда. Мислех , че с времето , тази любов ще се появи , ще израсне , ще превъзмогне различията. Сега вече не вярвам , че това е възможно.
И въпреки  това той си остава по-добрия сезон. Другите два ..... нямам думи.

# 714
Пеперудка,честит имен ден!Здраве през цялата предстояща година!
Според мен,съвсем правилно си напипала тънката нишка,която ни водеше през първи сезон
Повечето от нас взеха страната на Сейран ,а аз взех страната на Ферит
Точно в епизодите,за които пишеш
И то,не защото много харесвам Ферит,или Мерт,както някой ми зададе въпрос тогава,а защото смятам,че в едно семейство не става с идеализъм,инат и правене на пук
Бях бясна,че в моментите,в които Сейран искаше да бъде с Ферит,беше победена от лъжеидеализма си
Не си се изразила правило и аз те разбирам
Имаше всичко Сейран-няма да изброявам
Само малко и трябваше да създаде прекрасно семейсто,да се спрат всички тези скандали,упреци,обиди,недоверие
Ако тя продължаваше да иска да бъде сама,да се разведе с Ферит,да се опита да изгради живота си-бих разбрала
Но тя наистина искаше да е с Ферит и се раздели с него по най-глупавия начин /както си написала/,без да направи опит да предотврати всичко това
И още нещо си напипала-сравнението на останалите мъже с Ферит
Чак пък толкова черен изобщо не е и не е бил /моля да имате предвид,че пиша само за първи сезон.Не намесвайте втори,или трети/
И знаеш ли какво-въобще не е изневерявал на Сейран.
Единственият път,може би,казвам може би,защото и там не дадоха всичко ясно и точно беше с каката в трети сезон,когато Сейран вече беше в чужбина с друг мъж,за когото се омъжи
Т.е.,това не може да мине за изневяра,нали?
Сейран е прекрасен образ, но този образ също претърпя трансформация-в момента е биз-бизе с най-големия си враг от миналото-Халис ага
Кой кого наранява в този сериал не ми се брои,защото аз винаги съм искала да са заедно,а не да се разделят за дреболии и да страдат

# 715
Вал, явно не си разбрала защо и заради кого Сейран е биз бизе с Халис, но изобщо не съм на кеф да споря в момента Stuck Out Tongue Winking Eye

Лизбон и баща й Heart Eyes

Последна редакция: вт, 07 яну 2025, 15:14 от Еванджелин

# 716
Еве,грешиш,разбрала съм
Само,че преди нямаше Ферит-Мерит,щом не и харесваше,секирата
Затова казвам,че има промяна и в нейния образ

# 717
Понеже на носталгия сме се отдали, се сетих за 62 епизод, когато Ферит нарами Сейран и си я прибра в ялъто, въпреки че тя пищеше и врещеше до небесата, ама накрая се предаде и сама се качи по стълбите. Щото Ферит предложи той да я качи. Беше върховно!

# 718
Най-милият момент за мен е след развода им , когато посред нощ отиде да се увери , че е добре. Тази прегръдка ми е най-  най-.
Най-гадни ми са епизодите  покрай появилата се бременна  Пелин. Лъжата , целуването на корема , плача му , че ще женят Пело , предложението да я скрие в Париж , а той да ходи тайно - отврат !  А  епизода , кагота тя научи  за това пред всички , е единствения който ме е разплаквал.
Дори Невра , Дияр не се ме вбесявали толкова , колкото държанието на Феро.
Това беше до края на 89 епизод.

# 719
Откраднах го: в очакване на фрага. Joy

Общи условия

Активация на акаунт