Майка на дискотека

• 9 267
  • 339
  •   1
Отговори
# 210

Но ми е чудно каква щеше да бъде реакцията ако на своя рожден ден мъжът беше отишъл на кръчма, оставяйки жена си у дома с бебето...

След като я е поканил, а тя е отказала, нали?

Моите приятелки не са кокошки, и не виждам нищо лошо в излизането по женски, дори и на дискотека. Между другото никоя не си търси мъж. Излизаме, забавляваме се, пък нека на някоя отстрани, да ѝ се струва тъжно. На нас не ни е.

# 211
  • При семейството си
Нещо много тъжно и отчаяно има в сами жени на дискотека.
FrauDanna, къде прочете, че не излизам с други хора без мъжа ми?
Нещо мъчи авторката на темата, иначе нямаше да я пусне.
Тъжно и отчаяно може да има в сами жени в дискотеката, които са сами и след нея, пък дори и тогава не е задължително.
Напротив, обвързаните жени, особено на подобно място, демонстрират, че не са сами.

# 212
А за мен е много тъжно и жалко, че има жени, които поради някакви причини не могат да отидат на дискотека без мъжа си.

Ако са с други мъже е вече различно....😛

# 213
  • София
Хайде сега, голямо събитие да се отиде на дискотека, чудо невиждано.
Самиата формулировка е потресаваща - майка на дискотека. Като че ли ще влети в дискотеката с ято други майки с бебетата на ръце и ще извадят по една гърда да ги накърмят на бара с текилата.

# 214
  • France
JoyJoyJoy
нека все така да сме тъжни и отчаяни, както когато сме танцували по цели нощи с приятелки. Амин

# 215
  • София
Но ми е чудно каква щеше да бъде реакцията ако на своя рожден ден мъжът беше отишъл на кръчма, оставяйки жена си у дома с бебето...

Лоша. Коментарите щяха да са от сорта на "аа, писнали са му отговорностите явно и оставя жена си сама с бебето, отива да забива мацки и ѝ е предложил от кумова срама да отиде с него в кръчма при положение, че знае, че тя не обича. Много хитър.

Отговарям на Фил в скрит текст, тъй като беше единствената, която попита добронамерено, вместо да ме вкарва в сценарий. Другите, които не искат разпалване на дискусията от онзи ден, да не четат и без това не беше мястото тук на коментара.
Скрит текст:
Фил, не ме дразни да флиртуват, защото те се озъртат само. Ти пишеш за приятелки, аз имам 2, коиото уважавам и имат сходни морални ценности, начетени жени, старателни и добри в професиите си. Не пиша за тях във форума, другите са в категория познати, а тези са и колежки, на които не мога да тегля майните. Набрала съм, защото постоянно се сравняват и правят грубиянски коментари към мен и друга колежка, която е много по- млада от тях. Че след 30 тялото се променя и ще имам много проблеми (?), че 40- годишен мъж няма какво да намери в мен, а защо не се лепи на тях, които са чели само последната колонка в Космополитън и си ближат пръстите на масата, че общ познат е лайкнал снимката ни заради тях, не заради мен, на което моя милост, която влиза 2 пъти в годината във фейса, сигурно трябва да реве, че те не харесвали Led Zeppelin, щото били за стари, а те са млади, че изглеждали на моите години. На колежката, която е доста висока, но е стройна, каза, че се харесва и не седи да си търси кусури, бяха намерени - имала си коремче, а мъжете не харесвали високи жени. Затова ги нарекох менопаузни, всеки, който ме е чел, знае, че смятам изтъкването на остаряването на жените за мизогиния. Просто четейки темата, се присетих - гладни, жадни, отчаяни за внимание и "ооо, няма свестни мъже, всички мъже са говеда", наливат водките една след друга и искат да мачкат.
Не ми пука как ще бъде извъртяно от форумните експерти, за мен си е чиста женска злоба.

# 216
JoyJoyJoy
нека все така да сме тъжни и отчаяни, както когато сме танцували по цели нощи с приятелки. Амин

Ако това е естествено като дишането, не разбирам какво толкова се изтъква тук.

# 217
  • София
Ако мъжът беше предложил на жена си да отиде с него и тя откаже, нямаше да кажа нищо срещу мъжа.

# 218
  • France
Ааааа, ясно. Тези ще са от прословутата кокоша компания. И аз нямаше да съм им фен

# 219
  • София
Ако мъжът беше предложил на жена си да отиде с него и тя откаже, нямаше да кажа нищо срещу мъжа.
Ти може би не, защото си самодостатъчен човек, но масово коментарите, които ще валят, щяха да са друг тип.

От друга страна, е нормално донякъде да има двоен стандарт, защото в първите месеци детето е залепено главно за майката и тя преминава през доста повече стрес.

# 220
  • София
Ти може би не, защото си самодостатъчен човек, но масово коментарите, които ще валят, щяха да са друг тип.
Скрит текст:
От друга страна, е нормално донякъде да има двоен стандарт, защото в първите месеци детето е залепено главно за майката и тя преминава през доста повече стрес.
И преди мен написаха същото, което и аз.

П.П. Благодаря за "самодостатъчния" Simple Smile
Макар че в случая при мен не става въпрос за това. Не считам, че единият има повече права от другия. След като жената може да излиза без мъжа, то и мъжът може да излиза без жената. За мен е въпрос на справедливост.

# 221
  • По света и у нас
От цялата дискусия изводите са следните:
- Тук публиката иска да сте престорено заинтересувани един от друг. Като, че не може да се нагласи нещо което да уважи нуждите и желанията и двамата партньори.

- Трябва ТВОЯ рожден ден да го споделиш с мъжа за да не се обиди той. Нищо, че вие споделяте живота си всеки ден и може да ви е тъпо всеки ден да сте заедно. Но публиката очаква досадно не досадно, за пред света да се правите на щастливо залепени.

- Искат мъжа ти да те мрази, и да те санкционира, за това че ти се забавляваш без него. Искат и той така да излезе с приятел на рождения си ден, а ти с "ужасния" бебо да седиш вкъщи!!!  О ужас... Голям прас.Smile

# 222
Искат ти да искаш да си с мъжа си и детето нон-стоп! Ако не си, си лоша жена, майка и съпруга. Трябва да се срамуваш!

Покрай майчинството и пандемията стояхме ТРИ години в нас! По едно време осъзнах, че аз не съм оставала САМА в нас цели ТРИ години. Ей така да си седна на дивана, да хапна шоколад и да гледам в една точка - САМА. Направо ме хваща и сега паниката като се сетя. Лош човек съм! Grinning

# 223
  • По света и у нас
Завиждат, това е, че някои могат да излизат и са пълноценни хора, че и в добра връзка със свестен мъж + бебе.

# 224
  • France
Покрай майчинството и пандемията стояхме ТРИ години в нас! По едно време осъзнах, че аз не съм оставала САМА в нас цели ТРИ години. Ей така да си седна на дивана, да хапна шоколад и да гледам в една точка - САМА. Направо ме хваща и сега паниката като се сетя. Лош човек съм! Grinning
О, при мен се получи точно така Hug. Разбирам те толкова добре. От година и нещо дишам. И ми е хубаво. По-точно: хубаво НИ е. Blush

Общи условия

Активация на акаунт