Парфюмни размисли и страсти - 294 тема

• 61 600
  • 738
  •   1
Отговори
# 15
Честита нова тема и честита нова година на всички благоуханни дами и господа тук!

За Коледа си самоподарих Chanel Chance Eau Tendre, а приятелка ми подари Armani Sì Passione. Не съм се наситила обаче, така че ще се оглеждам за още нови попълнения. На Нова година носих Barénia, която харесвам все повече и повече.

Наскоро си взех комплект с любимия крем на Sol de Janeiro, като досега не бях използвала спрея със същия аромат (Cheirosa '68), но ми стана go-to, ако не ползвам парфюм в дадения ден или вечер след душ. Ако има и други, които го харесват, бихте ли споделили дали сте попадали на парфюм със сходен аромат?

# 16
Аз за януари се чудя на Lattafa Eclaire или направо да стрелям с Bianco Latte. И една Habanita на Molinard ми се върти в главата, ама четох, че била преформулирана и се чудя (старата версия ми докарваше зверска мигрена).
Накупих доста парфюми в последно време, голяма част от тях на сляпо и нещо не мога да намеря своя нов аромат.
Пръскам една Dolce Vita на Dior, отвреме навреме Sweet Tooth на Sabrina Carpenter и всичко друго е компромис. Днес реших да извадя един Mon Guerlain, който съм купувала преди време, през цялото време го усещам като Angel (а аз Angel-a не го харесвам). Отстрелях преди празниците една Khamrah, ама нещо нищо коледно не усещам на моята кожа. Опитах се да се спогодя и с La vie est belle L'elixire, но на моята кожа в първата една минута се усеща като Метеоритите на Герлен и след това остава една гадна остра синтетична нотка, и започвам бясно да си мия ръцете ...

# 17
По повод наградите на Фрагрантика съм малко озадачена как Burberry Goddess е едновременно най-добър дамски аромат за 2024 и на девето място в класацията за най-скучен 😅

# 18
Аз съм много странно животно по отношение на ароматите. Чувствителна съм много към определени миризми, та чак до главоболие ме докарват, но някои от най-новите парфюми, които упорито ми рекламират и предлагат в магазините, едва-едва ги усещам. Особено напръскани върху мен.
Най-новото ми попълнение е I Want Choo на Jimmy Choo.
Бях се засилила към друг аромат, но ми предложиха този и един друг на Mont Blanc. Не знам каква е тази практика в Дъглас, но за пореден път ми се случва да ме отклонят от първоначалния ми избор, предлагайки ми друго, че и ценово по-изгодно. Замислих се, да не би да наближава срокът на годност на продукта или друга уловка някаква да има, която за мен като клиент да е абсолютно непонятна. Някой има ли вътрешна информация по този въпрос?

# 19
  • Враца
Много ми стана интересен, Blanche Bête Les Liquides Imaginaires .
Някой познава ли го ?

# 20
  • Sunshine state
Обявили са Attar Esraa Lattafa, но никаква информация. По пирамида е моето, но дали е парфюм, дали е олио, какво е, що е, ниииищо
Олио е с плодов аромат, не си заслужава, не се задържат кой знае колко и не са нищо особено от тази серия.
Много ми стана интересен, Blanche Bête Les Liquides Imaginaires .
Някой познава ли го ?
Това ми е любим парфюм. Мирише на топло мляко с много малко канела сложено до букет туберози. Не обичам никак цветни парфюми, но тук туберозата е толкова добре направена и смесена с останалите нотки, че ми харесва. Ако можеш да си вземеш отливка и да пробваш, че не е за покупка на сляпо. Аз тествах и тогава го купих. 👍🏻
 Burberry Goddess за мен не е нищо особено и даже се учудвам на хайпа, който събра. Посредствен и скучен ми е отвсякъде. За мен гласуването за парфюм е субективно - един ще го хареса, друг не.
Аз започвам годината с продажба - разделих се с наскоро придобитата Италика. Мирише ми на кориандър и само на кориандър. Виках си ще се развие, но не би. 🤷♀

# 21
  • Враца
Къде , в България има отливки?

# 22
  • Sunshine state
Нямам идея, ние живеем в САЩ и не мога да помогна с това. Бих ти пратила на драго сърце иначе. Ако устискаш до лятото, ще ти пратя като си дойдем. Simple Smile

# 23
Честита Нова година! Нека е здрава и успешна за всички! За Коледа получих класическата обувка на Каролина. Искам да си купя поне два пролетни парфюма, но не съм решила кои точно да бъдат.

# 24
Coach wild rose  е страхотен силно женствен парфюм. Много си го обичам. Касис, бергамот, рози, жасмин и други добре съчетани нотки. Прилична трайност и излъчване.

# 25
ЧНГ и от мен и благодаря за новата тема.Последно купих бялата Яра на Латафа,обмислям следващия да е също на Латафа.

# 26
Привет,

Може ли предложение за хубав аромат подходящ за екзотично пътуване през януари за жена на 30? Мислех си нещо на Casamorati, но съм отворен към предложения. Пробвахме Dolce Gabbana Devotion , но май не ми е много за топло време, но може и за него мнение ☺

# 27
  • София

Подаръка за ММ от мен......остана доволен 😁

# 28
Привет, ароматни мацки. Миналата година бях много палаво и непослушно "дете". Направих много пакости и Дядо Мраз не ми остави нито един парфюм под елхата.
Скрит текст:
Получих Fiat 600

Желая ви много късмет, усмивки и ароматни любови през новата година!

Днес съм с Андромеда на Теренци. Обичам тези сочни прасковки. Не ми прилича на Erba Pura и Kirke, с които го сравняват. Приятно траен на моята кожа. Чуден е.

# 29
Аз този Blanche Bête Les Liquides Imaginaires дори го сънувах SmileySmiley но тъй като мисля, че никъде в БГ не се продава(разбира се, може и да греша), дори не го и търся.
Поръчах поне 15 отливки и сега нямам търпение да дойдат и да ги разучавам и същевременно ме е страх, че ще се влюбя безумно и то в нещо струващо половината ми заплата Grin
Януари смятам да се сдобия с Bois d'Amande Van Cleef & Arpels.

Общи условия

Активация на акаунт