Парфюмни размисли и страсти - 294 тема

• 61 666
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
Бихте ли казали нещо за daisy love marc jacobs Glow?

# 91
Бихте ли казали нещо за daisy love marc jacobs Glow?
Лично аз предпочитам daisy love, glow ми идва някак сапунено безличен. Може би лятото да му дам втори шанс. При мен не са трайни, с изключение на Daisy 🌼 !

# 92
Отзиви за Un bois vanille - Serge Lutens ?
Поръчах го на сляпо.

# 93
Аз вече си изгърмях единия патрон за тази година. Поръчах си La Vie Est Belle Iris Absolu. Не на сляпо, тествах го от мостра няколко пъти. Много ми харесва драйдауна и съм фен на ирис като нотка когато е в по-сладък и топъл парфюм, а и нещо сладките парфюми не са много в колекцията, а понякога ми се иска нещо по-популярно като дамски аромат. OG LVEB го подарих на майка ми и ми липсва малко, така че реших да отстрелям този.

Обаче също и реших, че Cherry Oud на Guerlain, който исках да си взема, ще пропусна тази година. Имам отливка 10мл която още не съм изпръскала вече няколко месеца, така че не е спешен и ще остане за догодина евентуално, и имам бюджет за няколко по-евтини за тази.

# 94
Аз вече си изгърмях единия патрон за тази година. Поръчах си La Vie Est Belle Iris Absolu. Не на сляпо, тествах го от мостра няколко пъти. Много ми харесва драйдауна и съм фен на ирис като нотка когато е в по-сладък и топъл парфюм, а и нещо сладките парфюми не са много в колекцията, а понякога ми се иска нещо по-популярно като дамски аромат. OG LVEB го подарих на майка ми и ми липсва малко, така че реших да отстрелям този.
Честито! И аз го имам и ми е един от най-любимите. Спомням си, като го получих /поръчах го на сляпо/ и пръснах на китката и си помислих, лелее - мирише ужаснооо. Но след 10 минути вече беше съвсем друго Simple Smile Оригинала също много харесвам, но този определено е доста по-интересен и различен. Аромат на шкафче за гримове Simple Smile

# 95
Отзиви за Un bois vanille - Serge Lutens ?
Поръчах го на сляпо.
За мен е прекрасен, има характер и развитие, не е линеен. Трайност и излъчване - безупречни. Както веднъж вече бях писала, това е зряла и отличаваща се ванилия.

# 96
Искам да си взема нов парфюм като за начало на годината, но не знам кой точно. Нещо в последно време съм си наситила обонянието. Все по-често посягам към леки, акватичии и флорални аромати. Последната ми придобивка е Givenchy Live Irrésistible Blossom Crush от бившата тема за размени (която много ще ми липсва). Прекрасен за пролетта, дори дъщеря ми тайничко си пръска преди училище.

# 97
Честита нова година, момичета!
Да се запиша, преди да е дошла следващата. 😆
Нямам парфюмни трепети никакви - ни за тест, още по-малко за придобиване.
Сякаш със зимата и ниските температури  замръзвам и аз, и желанията ми.
Виж, лятото е друга работа. 🌞
За сметка на това, пренасочих фокус и финанси върху друго мое хоби и сега в главата ми са само апертури, ленс-ове и т.н. 😁
През последните 4-5 дни се поливам яко с ето това сладурче. Много му отива студа.
Снимката е моя. 😁

# 98
Парфюм за деня - Coco Mademoiselle.
Днес съм изцяло в кожено облекло, мислех да заложа на нещо хард като MYSU Secret Tobacco, но реших да съм с нещо по-елегантно и класическо.

Последна редакция: пт, 10 яну 2025, 18:22 от Pisito

# 99
  • Sofia
В Дъглас е зареден новият My Way Ylang. Пръснах го, душих го, не мога да го опиша Simple Smile Прилича сякаш на оригиналния, но не съм съвсем сигурна. Засега Nectar e моят любимец. Но ще го пробвам пак новия, не се отказвам Simple Smile

# 100
  • Sunshine state
Получих си днес мострата на Амуаж Гайдънс. Ами още едни спестени пари, защото явно съм от хората, на които не им харесва парфюма. На мен ми мирише на току що подострени моливи и роза. С времето розата се развива повече и дотам. Иначе е много траен, за мен лично умерен сияж, но аз пръснах само на китката и отгоре на ръката. Не ме уауна както се казва. Ами това е Simple Smile
За сметка на това получих и една бутилка Lattafa Noble Blush и аз при положение, че не съм фен на розата, го харесах. Шок! Това след проба е поръчвано, разбира се. Мирише точно на мляко с розов сироп. Много ми е хубаво и момичешко.
След тест и Althair си взех една малка 75мл бутилка макар да е уж от мъжката серия на ПДМ. Мирише ми на ванилия с подправки и много ми харесва. Опияняващ ми е. Мъжът ми категорично отсече, че му е прекалено сладък. Simple Smile

Последна редакция: сб, 11 яну 2025, 02:06 от Pupitka

# 101
  • София
Orientica Royal Amber, някой  спомена, като достъпна алтернатива на Erba Pura, и след личен тест мога да потвърдя това. Носих двата аромата едновременно, като Royal Amber на едната ръка и Erba Pura на другата. В първия час Royal Amber показа отчетлива ориенталска нотка, която липсва при Erba Pura. След третия час обаче ароматите станаха почти идентични. До петия час и двата бяха вече едва доловими, но на 100% идентични.
https://www.notino.bg/orientica/luxury-collection-royal-amber-pa … mna-voda-uniseks/

Последна редакция: сб, 11 яну 2025, 01:29 от nad_tab

# 102
Момичета, да сте срещали вече някъде новия Alien Extraintese?
Скрит текст:

Много е красива бутилката на картинка, за аромата, гледайки пирамидата, не очаквам да е нещо супер далечно от първообраза...

# 103
Запази пробата на Guidance Amouage и я пробвай отново с два пъти напръскване за носене, не на ръка. Има много хора променили мнението си. Този парфюм е шедьовър. Не се харесва разбира се на всеки, но е много добре направен.

# 104
Най-накрая се сдобих с Бианко Лате-ти, веднъж да улуча с покупка на сляпо, много мой аромат е.
И ся сигурно ще ви изненадам, но ми напомня на Amber Royal на Jardin Boheme (което малко ми напомня на ароматизатор на кола 🤣🤣🤣)
Предполагах, че и Lataffa Khamra-та ще бъде, но твърдо не. Даже вчера в офиса се возих в асансьора с дама, щедро напръскана, нямах търпение да сляза.

Общи условия

Активация на акаунт