Парфюмни размисли и страсти - 294 тема

• 63 203
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Имам нужда от помощ. Влюбих се в един парфюм на Louis Vuitton Cosmic clouds. Взех си тестер от магазина им, но 520 долара ми е много скъпо. Та въпросът ми е някой знае ли дали има нещо наистина близко като аромат, гледах във фрагрантика, но точно с тези съставки не открих. В някакви бг сайтове го има по за 150 лв., но не ми се вярва да е истински.

# 526
  • Пловдив
Някой с менение за Boucheron Quatre Iconic?

# 527
Здравейте, някои пробвал ли е вече новият bulgari omnia crystalline ( EDP) ,който бил малко по различен от EDT.
Споделете мнение за аромата и най-вече трайността.
Аз си очаквам доставката,ноо нямам търпение Grinning
Иначе при мен EDT е доста нетраен,но пък много любим,затова скочих и на EDP Heart Eyes
Аз пробвам ЕДП от лятото и се опитвам да се убедя че цената си заслужава, но его вече 8 месеца, не успявам да се навия да го купя. Допада ми чаената нотка в него, но до там. Трайност ниска, излъчване слабо, цена надута. Търсих тестер с надеждата за по-добра цена поне за повече милилитри, но не успях да намеря. Най-евтино съм го намирала за 50 мл - 165 лева. Ми не, мерси. За тези пари какви нишови има...да не започвам темата.
Класическия ЕДТ сигурно е най-дълго използвания от мен аромат в живота ми, близо 10 години ми беше парфюмен подпис, винаги наличен в колекцията ми, но мисля че го реформулираха 100 пъти и вече не е това което помня. Преди миришеше плътно, свежо, луксозно. Едно фъс и цял ден го усещам и получавам комплименти. Преди година и малко го взех отново от носталгия и нямаше нищо общо като плътност и трайност, иначе като аромат горе-долу, да. Продадох го и от тогава вече не тъжа за него.
Благодаря за отговорa !
За жалост и аз мисля,че трайността не отговаря на цената ...ТЪЖНО.
Продължавам да търся траен парфюм , не знам само аз ли имам проблем с кожата и каква е тази кожа,че нищо не се задържа дълго ,а за усещане от околните абсурд.
Май ,май няма смисъл от скъпи парфюми поне при мен. Набелязах Attraction intense от Avon. Предполагам ще е по тежък с този захаросан джинджифил в него, но айде да замирише малко де Grinning

# 528
  • София
Белоцветен, много анималистичен, тежък и главоболен парфюм. От мен - не.

# 529
  • Пловдив
Белоцветен, много анималистичен, тежък и главоболен парфюм. От мен - не.
мерси!
Като прочетох пачули и се засилих Simple Smile Освен това друг на марката ми е любим...но нетраен при мен, serpent.

# 530
Красавици ,може ли по няколко думи за RAMON MONEGAL FAISA и FRAGRANCE DU BOIS SIRENE ?

# 531
  • Бургас
Не ми харесват поставките.Предполагам,че не са част от дизайна на шишето или са такива,които се махат.
Елегантно шише и груба поставка - не си отиват според мен.

какво ви е мнението за Memo Paris? Вмомента в сайта им тече валентинска оферта 30 мл за $120,вместо $160.

Ако не съм закъсняла, искам да споделя любовта си към Ilha do Mel, разкошен микс от бели цветя и мед, не тежи, а обгръща в прелъстителна женственост....
Уникален, усеща се много липа там.Голяма прелест е този парфюм.Boucheron Quatre Iconic, твърдо не, задължително тест, за мен е ужасен.

# 532
И аз съм на черешова вълна. Харесах си черешата на Kayali.

# 533
Струва ми се, че много марки губят идентичност, следвайки краткотрайни тенденции и мода. Пускат нови шишета по всеобщия хайп - обаче губят в сравнение с по-старите им и харесвани издания. Попадам на неласкави ревюта във фрагрантика и парфюмо.нет точно за такива супермодни водички.
А тук като ви чета, си представям мазе с компоти и сладка в буркани.

# 534
Докато сме още на тема Boucheron,препоръчвам Quatre

# 535
Носят се слухове за нов фланкър от Шанел, Chanel Chance Splendide edp. Още нищо няма във фрагрантика обаче.

# 536
Кой е най-безопасния парфюм на BDK за жена ? Много искам да взема нещо на Ven cleef, но нямам къде да пробвам. Моля за мнение и съвет.

Последна редакция: пт, 14 фев 2025, 19:55 от Jennifer880

# 537
Кой е най-безопасния парфюм на BDK за жена ? Много искам да взема нещо на Ven cleef, но нямам къде да пробвам. Моля за мнение и съвет.
Van Cleef има в Дъглас. Отливка на марката наскоро поръчах от Starcorp, за 1 ден беше при мен: https://www.starcorp.bg/advanced-search?param=process-advanced-s … &price_max=499.00.

# 538
За мен лично Creme de cuir и Gris charnel  BDK са страхотни. Препоръчвам

# 539
  • София
Здравейте, ще купуваме подарък за млада жена, която много хареса парфюм на минаваща покрай нас. Иска ми се да го намеря. После попадах на него още няколко пъти върху други жени и явно е някой от модерните в момента, съдейки по натюрела им.
Някои от вас знаят, че си падам по по тежки миризми и в момента изпитвам трудност да се сетя кой е. Пък ако не е той, пак бих приела предложения за такъв аромат.

Миришеше на шарени бонбони. Не на пралини, не на шоколад и със сигурност не на баклава като Камра, който също подушвам много често.
Няма нагарчане и няма изявена ванилова нотка.
Не е Devotion също със сигурност.

Някакви идеи или предложения?

Общи условия

Активация на акаунт