Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Януари 2025

• 167 425
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 2 100
  • Берлин
И аз поръчах 2 рокли. Не става. Толкова не съм аз в такъв вид, че не мога да се възприема. Врътнах един гръцки кок и се ямих на Мм. Горкия човек...та не знам какви ще ги върша, 2 суперофициални повода ме чакат.

Мъкаааа

# 2 101
Папурче, нищо е разбрах. В кой вид не си ти, с официалните рокли? Синята рокля ми хареса.
Кажи какво търсиш, да помагаме.

# 2 102
Химичен пилинг може и сега, още не е много слънчево.Аз април съм правила СО2 даже.Просто пазене и слънцезащита.Днес сме компанията от деца, събрани в къща за гости, и празнуваме рожден ден.Аз съм с новата си риза, за която казах преди два дни:

Последна редакция: сб, 01 фев 2025, 20:14 от ДХ3

# 2 103
  • Берлин
Папурче, нищо е разбрах. В кой вид не си ти, с официалните рокли? Синята рокля ми хареса.
Кажи какво търсиш, да помагаме.

Да. Харесвам рокли,но не върху мен. И не се възприемам. Не е сега заради кг и болестта, винаги е било така. Поли и рокли - ми не. Носила съм, но ми е противоестествено. Може би ще бъда с панталон, но ми трябва убийствена горна част, за да компенсирам липсата на рокля. Сложен чешит съм.

# 2 104
Супер риза, Деси!

В главата ти е Папурче, но добре те разбирам. Аз след като спрях да нося къси рокли, не се възприемах с други дължини и престанах да нося рокли. Ходех основно с панталони - различни видове, дължини, модели. Допреди около 5 години. После реших да си купя рокля, ей така изведнъж и  пак проносих.
Панталон с убийствена горна част на мен ми звучи добре!

# 2 105
Папурче, и аз те разбирам. И досега не сме на ти с роклите. На сватбата си също бях с бял костюм.
Гащеризон става ли? Само пример.

https://www.ralphlauren.co.uk/en/cape-georgette-one-shoulder-jum … QYAyABEgL_hfD_BwE

https://www.brandalley.co.uk/19046152.html?gclsrc=aw.ds&&utm_cam … QYCCABEgItBPD_BwE

https://www.meandem.com/silk-blend-velvet-wide-leg-jumpsuit-inte … s.com%2F#288=1803

Последна редакция: сб, 01 фев 2025, 12:37 от G&B

# 2 106
  • Берлин
Света и G&B, благодаря ви.
Гащеризон не знам. Обаче ще търся нещо суперско за горната част и ще се получи.
Всъщност усещането ми за роклите ме спира да коментирам активно. Живея в моден свят, стотици дрехи за всеки стил и вкус ми минават "през ръцете". Понякога много ми се коментира, но аз не показвам аутфити и някак ми е неуместно. И да, и вино не обичам хаха

# 2 107
Папурче, коментирай на воля, няма значение, че не показваш. Няма такова ограничение - нали виждаш, всеки коментира. Ти имаш професионални наблюдения за мода и стил, на мен ще са ми интересни твоите гледни точки.

# 2 108
Добро утро!
Станах да се разхождам, но някаква гадна лепкава мъгла ще ме спре. Има нещо и като лек дъжд, или ппосто тежката влага се разпрашава до drizzle fog Sad
Папурче, готин пангалон и ефектна горна част също е решение. Когато човек не обича да ходи с рокли му личи, чувства се дискомфортно и не е в свои води. За това обличай това, с което ще бъдеш себе си...не се мъчи с кафтани! Hug

# 2 109
Папурче, честити покупки, да си ги носиш със здраве. Шарената чанта я имам, но още не съм я носила. Ще чака пролет- лято. Дъщеря ми каза - каква е тази чанта дето си взела Simple Smile)). Еее, успокояваш ме, че не съм само аз с шантав вкус понякога Simple Smile.
Блузката с черешите ми харесва. Ето я и моята риза с черешки . Малко е намачкана.

От снощи, най-неочаквано, имам нова парфюмна любов, една мостричка  BDK , която уж не харесвах.

Как се променят вкусовете само.

Последна редакция: сб, 01 фев 2025, 10:30 от Tit*

# 2 110
Деска, страхотна си ! / може да качиш 2 килца, струваш ми се много отслабнала ❤/
Честит празник на патерици на Харпи и мъжа на Тарти 🌹
Завиждам ви истински за срещите, така ми се иска да ви познавам лично!
Искам червеният гащеризон , за началото на май трябва да съм “ кукла” 😃 / позастаряла /

# 2 111
Тази година тренда на десените с плодчета явно ще е черешката, вече доста се срещат, Nike също направиха, видях и на други спортни марки.

Макадамия, като идваш в София се обаждаш и ще се организираме.

# 2 112
  • София
Ауууу, пропуснала съм да поздравя нашата феичка Харпи за РД! Да си жива и здрава Харпи и все така прекрасна! Flowers Hibiscus Hug

Пепит и подобни шахмати не съм имала никога в живота върху себе си. Покривки на квадрати имам. Оптически ми докарват нещо мозъчно, такива десени. При мен трябва всичко да е без краски и допълнения. Само изчистена визия. Всичко ми е едноцветно. Имам само една шарена рокля, хубав модел, която съм нарекла шизофренична, заради шантавите цветове по нея. Взех я тогава, за да предизвикам себе си. Рядко, до почти никога я нося, естествено.

Поздравления за домашно правените бисквити! Не бих се хванала, признавам си.

Дх3, отслабнала много ми се виждаш. Thinking

# 2 113
  • Отвъд алеята зад шкафа
Хахаха, вярно черешките са на мода, отпреди няколко вечери:

# 2 114
Папурче, за супер официални поводи нямаш много опции.....
Или дълга бална рокля, или палацо панталон с подходяща горна част като тук материята е важна и прическа&бижута ще довършат работата. Произволно от нета

Последния показан от G&B гащеризон ми харесва.

Веднъж съм била на официално събитие така - с черно копринено палацо и риза от черен копринен жакард и дантели със столче яка и то защото нямаше накъде в последния момент.

Отивам на спорт 😃
Ани вдъхновява, имам едно вълнено бюстие с жилетка, ми има какво да се желае като сваля жилетката, за да не соля с два пръста 😃

Общи условия

Активация на акаунт