Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Януари 2025

• 173 992
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 540
  • Виена
Мисля,че блузата е на Ваяна.Или поне имат много подобна,тази на екранната снимка има повече блясък. Имат я и в лилаво. На сайта им снимките са ужасни,на живо е красива.  

# 541
Който не спи по нощите си поръчва рокли. Таз, да видим...

# 542
  • Бургас
Изглежда много красива, дано и на живо да е така и да стои добре.

# 543
Мими много е красива

# 544
  • тук-там
Мими, разкошотия! Чакаме дружно Simple Smile
Аз днес с белгийското елече - традиционна мода, от алпака:

Последна редакция: пт, 10 яну 2025, 15:27 от mtz

# 545
ООО, МТЗ чудесно съчетание...и блузата отдолу много ми харесва!

# 546
  • Бургас/Пз
Мтз, много хубава комбинация. Блузата отдолу под елека освежава цялата визия .
Мими, чакам да те видя с роклята!
Аз днес с капела 🤣 и асиметрично палто Simple Smile

Последна редакция: пт, 10 яну 2025, 23:22 от ani_d

# 547
Който не спи по нощите си поръчва рокли. Таз, да видим...

Ах, mimi.7299, подстрекателка такава, и аз избухнах посред нощ с две от Дафне, заради теб (благодаря за което Hug) черната и още една сатенена... като дойдат ще снимам тях и другите, коиито обещах.
Такъв цикъл ме тресна тези дни, че не съм излизала от вкъщи, нито ми се облича, нито ми се кипри, и за капак съм затрупана с работа, ужас някакъв... дано ми просветне днес вече, че аман!

# 548
  • Ямбол
Мими, хубава рокля си избрала посред нощите 🤗.
Елечето на мтз ми харесва, бих носила такова : )).

Опитвам се да му хвана цаката на камерата на новия телефон, ама не е много успешно към момента

Последна редакция: пт, 10 яну 2025, 22:23 от Майола Бени

# 549
Аз пък направих вече трета поръчка от Зара и взех прословутата риза с панделката, беше ми отдавна в wish list-a, но не се решавах:
https://www.zara.com/gr/el/%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BF-%CF%80%CE%BF … html?v1=398059739
Тази велурена рокля, защото отдавна не съм си купувала нищо от велур Bowtie :
https://www.zara.com/gr/el/%CE%BC%CE%B1%CE%BA%CF%81%CF%85-%CF%86 … html?v1=419842324
Това чанте, което отива и на дънки:
https://www.zara.com/gr/el/mini-%CF%84%CF%83%CE%B1%CE%BD%CF%84%C … html?v1=369472726
и една тениска за пълнеж: https://www.zara.com/gr/el/%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%BC% … html?v1=402806646

# 550
mtz, много хубаво съчетание , много ми хареса елека и блузката под него.
Ани, както винаги си чудна и това палто е сякаш за теб специално шито.
Адаш, красота пак си поръчала! Чакаме да я видим на живо.
Майолка, хубава рокличка, личи ти и в лице, че си отслабнала. Мисля, че сме еднакви - като сваля някой кг, първо бюста, дето хич го няма съвсем се скрива и после останалото.. (лицето при мен заедно в комплект с бюста).
Днес, като почти всеки петъчен ден, не мога да си вдигна главата от работа..

# 551
Папурче, чуден зимен пейзаж, само за разходки ❄️
Обувките на мен ми идват като за малко момиченце. Бели чорапки с харбалички им липсват.

Ани, днес излъчваш сериозност. Черното си е стилно 🖤

Нови рокли? Супер!
Да се покажете като пристигнат.

На Майола за лятната рокля и писах в темата за Модни консултации. Мадамски сандали в розово, жълто, оранжево, нюд....
Стопила си се Майолке 🫤

Мтз, подмладила си се 🍎
Елечето е красиво, но ми е странно като дреха. Може би с пола?

Днес съм с една спешълска вълнена пола от Пробната 😎 Вълната е като коприна, не се мачка, не лепи на чорапогащника.
Плюс черно палто, черна чанта на В.У. и маратонки с пухчета 😎

Последна редакция: пт, 10 яну 2025, 13:09 от Al Georgieva

# 552
Al georgieva - блузата, с която си днес е страхотна! Полата за мен е странна, много обичам вълнени, но избягвам такива, които придават допълнителен обем около ханша. На теб ти стои идеално, разбира се.
Анни_д - спомних си, че ти също си купи тази копринена риза на Зара, може ли отзив и дали стои добре /и дали е много прозрачна?Пускала ли си я в пералня вече и ок ли е след това? Много ли е обемна тази панделка?

# 553
Полата е странна и прави обем, но мен обем в ханша не ме притеснява.
Снимка от магазина

Копринената риза с панделка ми си струва нежна, на програма за коприна?

# 554
  • Бургас/Пз
Мама Лина, не съм я получила още. Очакваната дата за доставка е в средата на другата седмица. Ще споделя като дойде. С тези бавни доставки от Зара забравям какво съм поръчала 🤣

Общи условия

Активация на акаунт