Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Януари 2025

• 169 130
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 1 650
  • София
Еее, Магни, жестоко! Здрави и щастливи да са! Много е красива, каквото и да избере, все ще блести!
Али, палтото много, много ми харесва! И цвят, и кройка, и елементи, и всичко! За мен 100 пъти Да!
Майолкя, тийна какво не ти хареса? Прекрасна си+

# 1 651
  • Burgas, Bulgaria
Ах, момичета, много ме разчувствахте, благодаря ви за признанието, думите ви значат много за мен! Sparkling Heart Лайкчета пак си нямам, /мрън/, но пък не мога да ви се нарадвам! Sparkling Heart За чантите съм и за двете, колкото повече толкова по-добре, аз и сега имам две еднакви в беж и бургунди, странно, никой не е забелязал или пък от деликатност си е премълчал, все едно, имам си две и си ги нося. Flowers Hibiscus Али, купи си палтото, според мен трябва да имаме много и различни връхни дрехи, та през зимата те са нашето ID, кой може да предположи какво носим под тях, те се помнят най-вече. Имам приятелки, които инвестираха в много скъпи палта преди години и си ги носят ежегодно и ежедневно, като с униформа на авиолиниите са, винаги с едно и също и до болка разпознаваеми. Всички тук имаме фантазия и стил, не е нужно да харчим състояние, стилът е в разнообразието, в интерпретацията, в различния прочит, пък и всичко омръзва. Магни, какви трепети, колко радост и надежда носят прекрасните деца, целунати от Бога сте всички с такива чеда! Revolving Hearts Видях Майолка, прекрасна, много ми е френч, такива асоциации ми носи и чудната Ал. Gift Heart А Сиска с червените устни е загадка и предизвикателство едновременно! Lips Revolving Hearts Стискам палци да не съм пропуснала някого, но пък всички ви съм забелязала и сте LOVE! Cupid

Последна редакция: пт, 24 яну 2025, 23:35 от kolevaangela

# 1 652
  • София
Оооо,не го мисля,Магни.Харесва ми,чувствам се ОК.Не е милиони в крайна сметка.Проблемът ми е какво да изхвърля,че няма място в гардероба,наистина.
Трябваше много бързо да реша и спонтанно се пуснах във форума за мнение и аз не знам защо.
А дъщеря ти,дъщеря ти наистина е прекрасна!Дай боже на всеки родител да изпита това щастие!

Анджи много добре изглеждаш с днешното палто и винаги,когато се показваш!И аз уж щях да търся светло,но това ме намери мен,буквално.Както казваш ние жениете имаме нужда и връхните дрехи да сменяме ежедневно.А аз имам нужда и от дрешник,ама няма да го бъде.
Досадих,за което се извинявам!

Апропо какво е ограничението за лайкчетата?Аз нямам навика да ги ползвам често,но това не означава,че не съм видяла и прочела,е освен,ако съм закъсняла и снимките са махнати.

# 1 653
За лилавата чанта съм. Отдавна са ми в любими и двете.. Не бих я съчетавала.
Не прочетох предните мнения умишлено,сега ще се върна ,да прочета.

# 1 654
  • Ямбол
Тийнката не хареса панталона ми 😁, твърде странен като модел и шарка и идва на нея. Тя си пада по бейсик неща - черно, деним, в краен случай бежово и сиво. Аз съм като папагалче до нея 🤣.
Реално панталонът ми е такъв като модел:
Скрит текст:

Магни, честито! Прекрасни новини и прекрасни емоции ви очакват!

Последна редакция: пт, 24 яну 2025, 23:42 от Майола Бени

# 1 655
  • София
Ооо ,Майолка,тя като моята дъщеря.Дай и на нея само едноцветни и изчистени дрехи за разлика от майка и,която доскоро можеше и доста пъстроцветно да се облече

# 1 656
Сега разбрах защо казвате розова чанта. На телефона ми втората чантата наистина е млечно розова, първата млечно жълта. На лаптопа първата шампанско, втората лилаво. Голяма разлика в цветовете.

# 1 657
  • София
Спрете се с тия чанти,че кака ви едвам се въздържа да не отвори сайта и се обяснява за палтото си.Blush

# 1 658
Нее, аз говорех за различията в цветовете от моите две устройства. Полото на Майола също изглежда различно на двете у-ва, цветът на червилото на Сиска, една дантелена рокля също.

Последна редакция: сб, 25 яну 2025, 00:46 от Sweta

# 1 659
  • Бургас
Магни, страхотни новини! Толкова трогателна история! Да са здрави и много щастливи младите и татко ти да е добре да ви се радва  на всички Simple Smile
Али, и на мен ми хареса палтото и на цвят и на модел. Не е баш като халатите, пък и детайлите доста го променят. За изхвърляне на стари неща... И на мен ми е голям проблем.
Макадамия, ако ще е една чантата, вземи розовата. Доколкото помня имаш и пъстри рокли, и с дънки и тениска ще пасне добре.
Анджела - много елегантна!

# 1 660
  • София
Възможно е да има разлика в цветовете на един и същи артикул,но гледан на различни устройства.
Сега погледнах и аз полото на Майолка през телефона и през таблета.През телефона цветът изглежда една идея по-светъл.През таблета е малко по-убит.
Само че,докато кака се подготвя да опъва бръчките и хрумна,че това палтенце има нужда от чантичка,някоя открояваща се.Ами как няма да и хрумне като чете за чанти тук.

И да споделя,че получих мейл от Бест Сикрет.Понеже имам профил,а никога не съм поръчвала,ако до 4 седмици не направя поръчка щели да ми го дезактивират.Не ми се е случвало досега и ми остави един горчив привкус за извиване на ръце.

Последна редакция: сб, 25 яну 2025, 00:40 от Ali97

# 1 661
Така, първо да честитя рождения ден на таткото на Магни!
После да измрънкам, че явно няма да избираме роклята на Магни за сватбата на щерка ѝ, но на нея пожелавам да има най- хубавия ден в живота си! Тия екзотични сватби ги свързвам най- вече с рокли тип комбинезон и съответно с боси крака, но явно тя ще е по- класическа булка. Ще чакаме да ни я покажеш в цялата ѝ прелест.
Макадамия, аз гласувам за лилавата чанта. При мен е лилава. Изглежда цвят, който хем може да е акцент, хем лесно да се съчетае с много цветове.

# 1 662
Добро утро , момичета.!
Благодаря ви, но хич не ми бяхте полезни в случая 😁
Мисля, че ще взема и двете….. наистина не мога да избера- това ми е любимата чанта ever….. Мека агнешка кожа, заоблена форма, изчистена и се оказа много качествена.
Първо ще скоча на лилавата, другият месец ми изтича лизинга на автомобила и трябва да си платя остатъчната стойност, прехвърляне и разни други разходи свързани с това, и след това ако се появи шампанското- ту се появява, ту изчезва, взимам и нея. Както се казва, по чантата ще ме познаете само да е живот и здраве.
Али, не казах за палтото, но на мен ми харесва- последната година много ми допада такова зелено- имам  рокля и много си се харесвам с нея, само шефът ми се е вторачил нещо, защото когато съм с нея ме пита добре ли съм здравословно 😁/ вероятно много бледа изглеждам , уж наблягам на Be Dior /
Магни, чудесна новина 😍- да са много, много щастливи младите и татко ти е много здрав!
Чакам следващият епизод от пътешествието на Копче-с последният бански много добра форма видях🤩

# 1 663
  • тук-там
Майола, панталонът е трепач и половина! Нищо не разбира дъщеря ти! Но спокойно, скоро ще се поправи и ще започне да отнася дрехите ти.
Абсолютно съгласна с Анджи, че връхните дрехи ни описват през зимата. Радвам се, че Али иска нашето мнение. Това ни е работата тук. Относно чантата на Макадамия, аз вече писах. В последно време чантата не се съчетава, особено цветово. Така че ярък и хубав цвят е един страхотен акцент Simple Smile
Магни, благодаря, че ни правиш съпричастни към красивите си преживявания!

# 1 664
Макадамия, за мен това е най мъдрото решение ...! 🤣🥰

Общи условия

Активация на акаунт