Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Януари 2025

• 169 130
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 1 665
Магни, моля ти се, пиши ми, че съм проспала всичко 🤣

Десет дни не спах от едни гранде притеснения и вчера успокоена легнах рано и да изпусна така 😃

Макадамия, розовата чанта 🌷
Другата аз бих я пропуснала, ще ти е скучна след розовата.

Али, важно е ти да се харесваш 🙂

# 1 666
Ал, легна рано, ама опъна кожичката! 😁
Днес е втора част на ретиноловия пилинг, много съм доволна. И самата процедура е ппиятна, не като ппи докторката. Но много слънчев тоз януари..😏

# 1 667
Добро утро, дами!
Едва поглеждам във форума напоследък, изпускам и повечето снимки, където успявам слагам лайкове.
Много хубава новина за Магни, прекрасно е да видиш детето си щастливо - цялата радост на света им пожелавам! Flowers Rose
Анжела, страхотно ти стоят тези тоалети - хем стилни, хем има нещо закачливо бунтарско в твоите визии, много са ми по вкуса!
Нови попълнения с невероятно изискан стил, gadamer, страхотна си, добре дошла!
Пропускам много, но ще прощавате, имам ядове.
От мен една пола нова, сложила съм я за пране - дано не счупи пералнята, толкова тежи памукът!
Ще я нося с ботуши сигурно и нещо прибрано нагоре. Връхна дреха май нямам подходяща.

Копче, прекрасни постове и снимки!
Размечтах се и аз да отида някой ден на това живописно място!

Последна редакция: сб, 25 яну 2025, 09:27 от silver pearl

# 1 668
Абе опънах.....стопих се тия дни и лицето отиде на кино.
Сега чета форума с маска експресна красота и младост на Сисли 🤣, иде ми да не я мия, или направо да слагам втори път

Едит: Силвър, не я пери, а я дай на хим.чистене. Черния памук избелява бързо при пране и ще ти е мъка да се скапе
пробвах подобна тежка в М.Дути, няма носене това

# 1 669
Гледам, че и аз имам една шиит маска с японска вишна. Но сега с пилинга нищо не слагам. Само богато хидратиращ крем на авен!
Макадамия днес хвърлям златните сандали на Каприз, много съм разочарована, носовете скапани какви са тия тънки кожи напоследък? Тамариса пък дебели и твърди като волски, ужас.

# 1 670
Помислих си го това, Ал, но вече я пуснах. Проговориха ми звездите и я сложих с препарат за вълна на деликатна програма. Наситен черен цвят е и ако избелее на черти ще умра от яд!
Добра идея за маската, сега ще сложа наличните - пачове и маска за контур, че довечера съм на събитие!

# 1 671
Мимси, за чантите бях сигурна, че ще кажеш …. И двете дядо Попе 😬😬
Моите сандали са живи, но защото много малко ги носих, наистина качеството е под всякаква критика, за един сезон, но пък мега удобни.
Онези папагалските, змийските, знаете ги- мега неудобни- такава твърда кожа- дълбае крака направо…..Направени са да ги обуеш за 30 минути и да ги събуваш…..и камъчета мисля паднаха 1-2

# 1 672
Напоследък и аз имам голям проблем с обувките, ужасно твърди. А за размерите дума да не отварям,  че имам обувки с 2 номера разлика.
Много исках късо палто и скоро си купих едно. Имам точно 2 дни още да го върна, но май ще го оставя. Хем ми харесва, хем ми е странно с него. Но като Анджи смятам, че имаме нужда от разнообразие във връхните дрехи.
Скрит текст:

Тази чантичка съм подготвила за едно пътуване,  цветна, за да разнообразя малко.

# 1 673
Съни, оставяй го, готино е..ако ти седи добре!

# 1 674
Така, първо да честитя рождения ден на таткото на Магни!
После да измрънкам, че явно няма да избираме роклята на Магни за сватбата на щерка ѝ, но на нея пожелавам да има най- хубавия ден в живота си!
Татко милия мина през много последните две години. Сега му откриха бактерия след контролен преглед и проблеми с клапата, която смениха. На антибиотици е, дано се повлияе. Иначе е добре, няма оплаквания, е не минава по 10 км на ден, но не спира да се движи. 81 е сериозна цифра и го осъзнава.
Сега от лаптопа и аз видях чантата в лила и даже ми хареса повече. Мъдро решение, Макадамия.
Силвър, на подходяща програма не би трябвало да има проблем с изпирането на полата. След час, два да споделиш как е.
Аз получих чантичката на Пиер Карден. Вярно е малка, но много сладурска и побира портомонето ми и ключовете - абсолютно ми е удобна, разходих я вече. Нещо напоследък нямам желания за покупки. Но пък с удоволствие си организирам отпуската, която ще е 30 дни тази година.

Последна редакция: нд, 26 яну 2025, 09:51 от MagniМ

# 1 675
Традиционна малтийска сватба на мен ми звучи страхотно ❤️, но да - изисква определена нагласа 😃
Магни, да е добре татко ти 🍀
По празници е толкава хубаво човек да почива 🙂

Аз си имам нови обувки от испанците, супер удобни са, надявям се и да са здрави.
Радват ме, за един ден идват

С палтата ем мисля като Angela, ем не
Хубавото палто си е хубаво палто и като го носиш и те радва някак нямам страст да купя още и още.

Последна редакция: сб, 25 яну 2025, 16:18 от Al Georgieva

# 1 676
Съни, хубаво е палтото.

# 1 677
  • Sofia
Магни, много се радвам за младите! Нека са щастливи и да се обичат!

За палтата реших въпроса кардинално - няколко скъпи. Хем разнообразие, хем не са компромисни.

# 1 678
Традиционна малтийска сватба на мен ми звучи страхотно ❤, но да - изисква определена нагласа 😃
Ако след време решат да направят такава, ще те викам да я организираш. Само за църквата трябва година по-рано да запишеш дата и понеже сме православни има задължителен курс преди да те венчаят. Дузина шаферки и шафери, които обличаш в тон с основния избран цвят от булката, цялата рода, специален превоз - често е ретро може и автобус. И за капак задължителна хореография за първия танц на младоженците. Но бях на някои много красиви като места и концепция.

Последна редакция: нд, 26 яну 2025, 09:53 от MagniМ

# 1 679
Ми, че то като у България.

Общи условия

Активация на акаунт