Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Януари 2025

• 169 127
  • 2 216
  •   1
Отговори
# 1 680
Ali, и да ти закрият профила от Бест сикретс - на баба им хвърчилото! Сигурно 90% от тук пишещите можем да ти изпратим покана да си направиш нов, ако си харесаш нещо. На мен палтото също ми харесва.
Макадамия, моята драматична Овенска душа крещи "лилавата чанта!" Grinning
Magni, прекрасни емоции предстоят, това е сбъднатата мечта на всеки родител - да види детето си пораснало, самостоятелно, обичано и подкрепяно, със спътник в живота. Какво повече ни трябва Simple Smile

# 1 681
  • Ямбол
Silver, за полата - едно такова късо палтенце ще ѝ стои добре като връхна дреха : )).

Магни, 💜 за татко ти. 
Останаха ми още един изпит и половина от тази сесия. Охх 😅

# 1 682
  • София
Ал честити обувки!Да ги “скъсаш” от носене!Изглеждат удобни.
Съни,ако ти харесва палтенцето си го остави!
Съгласна съм с Мтз,че през студените сезони на първа итерация връхните дрехи са тези,които ни представляват.
Момето същото си помислих за Бест сикрет,а и хич не обичам да ме изнудват така.За първи път чувам такова нещо да ти закрият профила,защото не си поръчвал никога.Погледнах мейла ,от който е пратено съобщението,изглежда читав,но е отишъл в спама.
Палтото тази сутрин го погледнах на ест.светлина, приятен е цветът и е различен от онова зелено,за което се сетих вчера.
Магни здрав да е татко ти и да няма нищо,което да те тревожи!

# 1 683
Магни, и аз ще дойда! С шапо с периферия ще се докарам! Hug

# 1 684
  • София
Традиционалист съм,обичам сватбите и аз под ръчичка с Мими.И дрескода обещавам да спазя, ако има такъв.И някое диорче ще си купя,така де няма да излагам форумското съсловие. Heart

Последна редакция: сб, 25 яну 2025, 11:39 от Ali97

# 1 685
Момичета, мисля,че тук неотдавна стана дума за синузит и някой беше писал за капки или спрей за нос с добро и силно действие. Спомням си,че пишеше нещо от сорта,че отпушва и разтича всичко, но на другия ден си като нов. Дали си спомняте кое в това лекарство? Simple Smile

# 1 686
Синулан спрей знам аз, заедно със Синупрет Форте таблетки, макар последните нещо ги развалиха по мое мнение.
Полата е жива, без поражения!
Майола,  късо точно нямам, но ще се оглеждам за нещо. И без това ми се искаше.

# 1 687
Синулан спрей знам аз, заедно със Синупрет Форте таблетки, макар последните нещо ги развалиха по мое мнение.
Благодаря, но не е този мислв спрей. Може пък и капки дс бяха. А Синупрет таблетките не действат много-много

# 1 688
  • София
Геломиртол и Фитоназал спрей?

# 1 689
Помня и аз едни капки, след които кихаш десетки пъти и всичко излиза,  на следващия ден си като нов.  Но от много време не съм ги ползвала и съм ги забравила как се казват.
Скрит текст:
Получих тези мокасини.  Много добре изглеждат на живо,  направо ми лепнаха на крака, но се  притеснявам дали няма да ми направят рани при ходене.

# 1 690
# 1 691
Благодаря, но не е този мислв спрей. Може пък и капки дс бяха. А Синупрет таблетките не действат много-много
Не Синупред, а Синулан.
Аз така се лекувам в начален стадий: Синулан серията.Промивки на нося, но всяка ноздра отделно.Инхалации, топла морска сол на лицето:

# 1 692
Силвър, честита пола, много ми хареса!
И аз определено я виждам с късо палто, освен това сега са в тренда - чудесно ще се съчетаят

В Зара имаше много хубави къси палта - сега какво е останало не зная, на други места гледах, ще намериш ако решиш

# 1 693
Аз бях за пангалон, но се сдобих и с черно мъжко елече, да видим с какво ще го нося!

# 1 694
Момичета, мисля,че тук неотдавна стана дума за синузит и някой беше писал за капки или спрей за нос с добро и силно действие. Спомням си,че пишеше нещо от сорта,че отпушва и разтича всичко, но на другия ден си като нов. Дали си спомняте кое в това лекарство? Simple Smile
Синулан/синупрет дуо форте таблетки + геломиръол капсули + едни капки, които приготвяме по рецепта на нашия доктор. Преднизолон със сигурност слагат вътре.
Все едно ти бъркат в мозъка е усещането при впръскване
йалоуклийн също промивки по 2 пъти

Общи условия

Активация на акаунт