Покажи се (второ издание)

• 113 846
  • 1 076
  •   2
Отговори
# 945
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Пак в София Joy

# 946
  • София /Абсурдистан

Ето това чудо го видях в един магазин в Копривщица и още се чудя какво да мисля.

# 947
Това чудо, не знам същото или подобно, стои пред магазина в Копривщица години наред. И аз съм го виждала няколко пъти.

# 948
Може и да бъркам, но в Ковачевица няма ли същия кич?

# 949
  • София /Абсурдистан
Аз го снимах миналата събота в Копривщица. Може и на други места да има нещо подобно.

# 950

Ето това чудо го видях в един магазин в Копривщица и още се чудя какво да мисля.
Рицарски жест с който ловецът представя "врагът"-лисицата като равен по сила нему...

# 951
  • Другата България
А уж познавам Видин добре.
Трябва да е нещо ново.
Има-няма от 50 г. са си там лисичките. Grinning През годините малко ги модифицираха, бяха им откраднали опашките и се наложи да им монтират нови.
За съжаление не мога да ги снимам, тъй като не живея от мнооого години там, но ще се поровя да намеря снимка от нета.
Тази открих и съм скандализирана от навирените им опашки. Нищо общо с оригиналните от моето детство.

Лелеее, ама аз съм тотална муня!!! Говориш за сърнички, а аз си мисля за лисички. Извинявам се много! Hug
Обаче! Има и сърничка все пак, но нея не съм я снимала никога. Беше близо до Стамбол капия, където живеехме. Не знам дали още е на мястото й.
Там е.
До лисичките ти.

# 952
Това чудо с лисицата често съм го засичала по разни механи или дюкянчета из Родопите.

За да не е спам- вход на винарна в Елзас.

# 953
Подсети ме за Елзас. Снимки от 2023-та.

# 954

Това е усвоена тераса...за една сутрешна усмивка..
Бг...няма нужда от уточнения..

# 955
  • под тепетата
Лято в бурканче

# 956

Обективно...в случай ,че някой иска да си го причини...

# 957
Много странно. Имахте ли предварителна уговорка?

Последна редакция: ср, 03 сеп 2025, 16:15 от mariat

# 958
Много странно. Имахте ли предварителна уговорка?

Не,попаднах на това място за настаняване и се изненадах,понеже много добре познавам района....
Щом пристигнахме,реших да се огледам...и това е..
Нищо общо с реалността...

# 959

Общи условия

Активация на акаунт