СНБМ - инициативи - VІ част

• 20 854
  • 290
  •   1
Отговори
# 135
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Момичета, видяхте ли темата "300 бебета повече"?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=174743.0

Инициативата е много хубава и е добре да дадем по едно рамо.
Вписва се и в целите ни като сдружение.
Освен това ще можем да се видим с голяма група хора, на които да разкажем още веднъж и за нашата инициатива.
Има ли желаещи?

Ами, аз! Знам за инициативата и я подкрепям от всякъде! Стига да не се излива потоп ще гледам да съм там.

# 136
Момичета, снощи пак бях без нет  #Cussing out
Ту го има, ту го няма.

За среща - предлагам събота след 17 ч.
Повечето сте писали събота или неделя привечер, аз в неделя не мога, че сме на прощъпулник на братовчеда на Алекс.

Остава да уточним часа и мястото и да се преброим  Peace

# 137
Момичета, не ми се сърдете, но в последните дни ми се струва, че няма синхрон в работата ни и още веднъж - твърде малко хора са ангажирани ефективно с участие по проекта и организация на събитията. Една птичка (или няколко) пролет не прави. Ако искаме да продължим успешния старт от миналата година и да надграждаме постигнатото, трябва да го правим всички заедно, да сме единни и мотивирани. Аз лично имам нужда от всяка една от вас, защото моята мотивация - това сте вие и вярата ми, че не всичко е предопределено, че стават чудеса.
Това е само мое мнение, исках да го споделя, защото ми тежи.  Hug

Не е само твое мнение, аз също го споделям. На срещата трябва пак да поразпределим малко задачки, има много за вършене и маааалко време.

# 138
Събота , към 17.30- 18.00 е добре

# 139
Гери, Ренци можете ли да проверите как стоят нещата при вас в Пловдив с детксите градини и кухни дали има някакво предимство за близнаци ?
Янич във Варна как беше, че не помня  Rolling Eyes
Деси, ти наясно ли си за Плевен и ако не можеш ли да попиташ Praynig

Айла къде изчезна? Какво става с близнашките форуми и с темата за нашия ?

Раде, вижте утре какво ще направите с картоните, ако се спрете на картон и хартия разберете се Доли, парите са в нея Peace

mama jojo благодаря ти че се включваш толкова активно   bouquet

# 140
Насинда съм:
Аз предлагам да се видим в Дон Домат на Славянска беседа към 17.30 часа, ще седнем в дъното на заведението, там е много тихо има и големи маси. Аз ще съм там.

Ине, а колкото до инициативата аз също ще съм там стига да не вали!

# 141
Ине, а колкото до инициативата аз също ще съм там стига да не вали!

Ами, аз! Знам за инициативата и я подкрепям от всякъде! Стига да не се излива потоп ще гледам да съм там.

Много се радвам момичета!  Hug
Надявам се и други да се присъединят.

П.С. Допълнително можем да се разберем евентуално къде да се срещнем предварително.

За срещата отпадам.
В събота не мога да се класирам по-рано от 19:30 ч.

# 142
От днес съм вече член
Официално одобрен
В тос прекрасен, слънчев ден

newsm03 newsm03 newsm03

# 143
Момичета, снощи пак бях без нет  #Cussing out
Ту го има, ту го няма.

За среща - предлагам събота след 17 ч.
Повечето сте писали събота или неделя привечер, аз в неделя не мога, че сме на прощъпулник на братовчеда на Алекс.

Остава да уточним часа и мястото и да се преброим  Peace

Момичета, за среща в събота ви каня в нас, за да не увикваме пак някое заведение и да се съсредодотчаваме по-лесно. Можете да ударите едно рамо с гризините и безалкохолното  Simple Smile
Живея на две крачки от входа на южния парк, така че мисля ще е удобно на всички  Hug

mama jojo - честите членство   bouquet

# 144
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Здравейте дами, днес с Таня (мама jojo) отидохме до Славей-91 и избрахме картоните.
ма съм кратка, а?

Доли, значи да си носим бирата казваш  Wink Mr. Green

# 145
Здравейте дами, днес с Таня (мама jojo) отидохме до Славей-91 и избрахме картоните.
ма съм кратка, а?

Доли, значи да си носим бирата казваш  Wink Mr. Green
Mx  Mr. Green

# 146
aма съм умна.. като почна да пиша едното го забравям  Crazy

пуснах една оферта за рекламни материали в пощата. вижте я моля, защото нямам идея зали цените са добри или е скъпо  Thinking

# 147
# 148
пуснах една оферта за рекламни материали в пощата. вижте я моля, защото нямам идея зали цените са добри или е скъпо  Thinking

Скъпо е. Засега имам по-добри цени, но чакам оферти от още 2 места.

# 149
Момичета, днес няма да се класирам за скайп среща, мъжа ми е командировка още, чакам го да се прибере по някое време.
Включете ми, ще ви чета после  Peace
Говорих с PR - ката на Хиполенд, беше много любезна  Peace
Ще й изпратя после всичко в писмен вид и ще чакаме отговор.
Стискайте палци, че те са най-подходящи, имат играчки до 12-13 годишна възраст, много готини пъзели, Лего. Дано се съгласят  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт