СНБМ - инициативи - VІ част

• 20 857
  • 290
  •   1
Отговори
# 120
За купуването ми звъннете да се разберем да дойда или нещо да измислим - нали съм каса, а и с текста на фактурите, трябва да се внимава да се пише нещо от сорта "материали - детски празник 15.04."

Не мисля, че ще може във фактурите да има такъв текст. Все пак, това че е детски празник и че е на 15.04. си го знаем ние, но не и тези които ще ни продават материалите. Те не могат да знаят за какво ще бъдат предназначени и да ни задължават да ги ползваме за само това. Освен това те си имат своя номенклатура и трябва да се съобразяват с нея. Ако е толкова наложително уточнението, то към самата фактура ние трябва да си приложим протокол, в който да се опише за какво са предназначени стоките по нея.
Не си права - търговците пишат във фактурата каквото им кажеш да пишат. Например с офис 1 така работим (скенер за канцеласки материали е минавал). Протоколът губи смисъл, ако във фактурата пише друго, защото към отчета си задължен да приложиш фактурата.
Много често по мои проекти има изискване има дори изискване да се пише изрично по кой проект е направен разхода, така че е съвсем нормална практика да им кажем да пише детски празник - 12.04

# 121
За купуването ми звъннете да се разберем да дойда или нещо да измислим - нали съм каса, а и с текста на фактурите, трябва да се внимава да се пише нещо от сорта "материали - детски празник 15.04."
Не мисля, че ще може във фактурите да има такъв текст. Все пак, това че е детски празник и че е на 15.04. си го знаем ние, но не и тези които ще ни продават материалите. Те не могат да знаят за какво ще бъдат предназначени и да ни задължават да ги ползваме за само това. Освен това те си имат своя номенклатура и трябва да се съобразяват с нея. Ако е толкова наложително уточнението, то към самата фактура ние трябва да си приложим протокол, в който да се опише за какво са предназначени стоките по нея.
Не си права - търговците пишат във фактурата каквото им кажеш да пишат. Например с офис 1 така работим (скенер за канцеласки материали е минавал). Протоколът губи смисъл, ако във фактурата пише друго, защото към отчета си задължен да приложиш фактурата.
Много често по мои проекти има изискване има дори изискване да се пише изрично по кой проект е направен разхода, така че е съвсем нормална практика да им кажем да пише детски празник - 12.04

Истината е по средата, тъй като има фирми, чиито номенклатури са електронни, фактурите се издават от ПС и това не им позволява гъвкавост в описанието на артикулите.

# 122
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Извинявам се за тъпия въпрос, но като търсех подходящ картон попаднах на този сайт http://www.slavey91.com/product.aspx?id=2  но си нямам идея що е то цветен офсет и бристол картон и би ли ни свършил работа ? Ако някой знае нека ми обясни  Praynig

# 123
За среща и аз ще гледам да дойда.

# 124
Раде, сега питам разни колеги, които могат да знаят и ще ти пиша в скайп

# 125
В духа на демографската стратегия  #Cussing out

Преустройство на детска градина в Дом за стари хора - фасада, покрив, външно ВиК, ЕЛ и ОВ инсталации - с.Кутово, община Видин 

http://www.aop.bg/case.php?mode=show_doc&doc_id=109637

# 126
Да кажа за картоните. Цветен офсет е хартия като за принтери - най-често 80 гр., но цветна. Най-много може да е 110 гр. дебела. А за Бристол картона - може да е всичко. Зависело от сериите на конкретната фирма.

# 127
  • На края на вселената!
Здравейте!
Тук съм, но от настинката се чувствам като парцал и отивам в леглото  Ill

Благодаря на момичетата ангажирали се да поемат за сега моята работа   bouquet

# 128
Дами, дали ще се намери утре някоя от вас да дойде с мен до Славей 91 да разгледаме? Ам?  mama jojo ? Не, че нещо, ама не ми се ходи сама.

# 129
Ако не си отишла днес, аз мога да дойда утре сутрин с теб. някъде след 10

# 130
Ок, ще се доразберем по-късно на скайп, благодаря!

# 131
Пак съм Насинда:
Аз също ще мога за среща събота и неделя следобяд или вечерта. Така, че ако я направите тогава съм с вас.

# 132
Момичета, видяхте ли темата "300 бебета повече"?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=174743.0

Инициативата е много хубава и е добре да дадем по едно рамо.
Вписва се и в целите ни като сдружение.
Освен това ще можем да се видим с голяма група хора, на които да разкажем още веднъж и за нашата инициатива.
Има ли желаещи?

# 133
Ок, ще се доразберем по-късно на скайп, благодаря!

Sorry, аз отпадам- преди обед сме на лекар...

# 134
А аз ще съм в Южния с ДБМ

Момичета , в неделя заминавам командировка за Варна
Така , че от София или по нета и скайпа - няма ме

Янич , дръж се , идвааааааааааааам

Общи условия

Активация на акаунт