Виена тема 16

• 12 205
  • 252
  •   2
Отговори
# 15
Търся да закупя билети за Императорската съкровищница в Хофсбург, обаче билетите за 31.01. : 01.02. продадени.

Вие от къде си купихте билети?

# 16
  • София
Здравейте. Обмисляме пътуване до Виена. Идеята ми беше да е през март за рождения ден на малката, но ме притеснява перидо 15-25 март да не е много студено. Другият ни вариант е май месец. Имате ли наблюдения как е за посещение с дете през март?
Ясно ми е, че това не може да се предвиди на 100%, но все пак.
Не знам какви температури имате предвид под "много студено".  Температурите са горе-долу като софийските по това време. По-скоро силният студен вятър, който често духа, е неприятен.
Малко цифри - https://weatherspark.com/y/81358/Average-Weather-in-Vienna-Austria-Year-Round

# 17
  • СОФИЯ
Здравейте, момичета. Знаете ли кога започват големите намаления по магазинит? В кой интервал е приблизително. Благодаря.

# 18
  • sofia
Здравейте отново, видях някъде, че пише, че работния ден в неделя е забранен със закон. Значи ли това, че в неделя нищо не работи или е пресилено?  Ресторантите например в неделя до по-рано ли работят? Ние ще сме в неделя там и се питам, дали пък не направихме грешка с избора?

# 19
  • София
Това важи особено за големите хранителни вериги, с изключение на някои обекти които са разположени на гари и летища.
Някои ресторанти и заведения не работят, други - работят. Винаги ще намерите къде да хапнете, стиха да не държите на конкретно и незаменимо място.

# 20
На 4 март летим за Виена, дано да не е много студено.
Има ли някъде  карта със забележителностите на Виена, която мога да си я принтирам?

# 21
  • СОФИЯ
Има ли някъде  карта със забележителностите на Виена, която мога да си я принтирам?
Вижте дали това ще ви свърши работа.
https://your-friend.info/

# 22
  • София
Не мога да ти отговоря конкретно, но в туристическите центрове, гарите, летищата както и на рецепциите на хотелите има безплатни винаги. Мисля че са по-удобни от каквото и да е принтирано.

# 23
  • ВАРНА
Аз доста бедствах с откриването на читава карта със забележителностите. Взехме от рецепциите на два хотела. Е, то нямаше толкова калпаво направени карти. Вижте в сайта на vienna pass дали нещо няма да ви свърши работа.

# 24
Здравейте, момичета. Знаете ли кога започват големите намаления по магазинит? В кой интервал е приблизително. Благодаря.
Би трябвало да са в момента.

# 25
Привет, и ние като предната дама сме пролетта във Виена за 4-5 дни, надяваме се хубаво време.Питането ми е освен стандартните места Зоопарка, Пратера, музеите и т.н. имате ли препоръка за hidden gem, нещо не толкова популярно, но задължително да се види с деца в града? Мерси предварително!

# 26
  • СОФИЯ
Зависи и колко са големи децата. Тайм травъл е интересно.
https://ikono.global/en/vienna това е нещо ново, но не съм посещавала.

Намаления имаше в магазините в началото на януари.

# 27
  • Резерват "Северозапад"
Здравейте!
Моля за насоки как да се придвижим от Виена до летището в 3,00 ч. през нощта?
Полетът за връщане на Райън е в 6,15 и се колебая дали да резервирам, ако няма как да стигнем навреме.
Благодаря предварително!

# 28
  • София
Има нощни линии.
Отвори Гугъл мапс, задай начална точка мястото за настаняване и крайна летището, както и час на тръгване - ще ти покаже опциите.

# 29
Зависи и колко са големи децата. Тайм травъл е интересно.
https://ikono.global/en/vienna това е нещо ново, но не съм посещавала.

Намаления имаше в магазините в началото на януари.
Благодаря, изглежда интересно!

Общи условия

Активация на акаунт