Тунис (тема 3)

• 54 175
  • 748
  •   1
Отговори
# 195
  • Beyond the Frontiers
Саламбо ми е фаворит. Това е хотелът с моето виждане за разкошен плаж. Места обаче не съм убедена, че има.

Медина също си има плюсове. Страхотно местоположение, ако искате да сте в топ център. Разни екстри в all inclusive.

Monarque е клубен тип хотел. От типа на Саламбо. Активна анимация, добра кухня. Махдия е спокоен курорт. Много светъл пясък.

# 196
Според мен през май няма да става за къпане в морето.

# 197
Здравейте. Някой има ли впечатления от Friguia Park в Тунис. Пише, че е много хубав и интересен зоопарк и се чудя дали ще им е интересен на децата. Знаете ли колко струва входа за възрастен и за дете?

# 198
  • Beyond the Frontiers
Здравейте. Някой има ли впечатления от Friguia Park в Тунис. Пише, че е много хубав и интересен зоопарк и се чудя дали ще им е интересен на децата. Знаете ли колко струва входа за възрастен и за дете?
Не е нещо чак уау. Приятна разходка, нещо по-различно от само висене в хотела.

# 199
.

На нас много ни хареса.  Имаше шоу с тюлени, страхотни животни, танцово африканско шоу, страхотен магазин със стоки 10 пъти по евтини от всякакви медини и  пазари. Имаше крокодили слонове, огромни бикове. Супер е.

# 200
За Friguia park съм съгласна с Galactic,нищо впечатляващо,но за разнообразие става.

# 201
  • София
Според мен през май няма да става за къпане в морето.

И аз намерих от 1.05 хубава оферта ,но времето е 21 градуса там и нестава за къпане в морето 😢

# 202
  • Beyond the Frontiers
За май има много добри цени. Струва си да се отиде в по-сериозен хотел обаче. Да има Таласо...глезотйики.

# 203
Голямо колебание ме е обзело - Мароко или Тунис, Тунис или Мароко? Или някъде из Европа?

Първоначално тръгнах с идеята за Тунис, после си спомних за отдавнашна идея за Мароко? Сега се чудя дали няма да се разочаровам... и дали не е по-добре някъде из Амалфи, Сардиния и т.н.
Знам, че са много различни, но все пак.... Дайте съвет.

# 204
Здравейте, някой бил ли е в Golden tulip в Сус?  Предпочитам в Хамамет на брега на морето, засега Africana ми се струва най-добре, залепен точно до Винчи, където бях миналата година, но тази година искам по-добър хотел, ако може с коктейли, без аквапарк? Кой е най-луксозният хотел в Хамамет на първа линия без аквапарк?

# 205
Здравейте, за Тунис дали има агенция, подобна на Аладин в Египет? Или само доп.агенции на българските туроператори да разчитаме? Конкретно ме интересува 2 дни с преспиване в Сахара.

# 206
  • Sofia
Има, вижте в get your guide

# 207
  • В.Търново
Кой е най-добрият или есин от най-добрите тур оператори за Тунис?

# 208
  • Beyond the Frontiers
Кой е най-добрият или есин от най-добрите тур оператори за Тунис?
Няма такъв.

# 209
  • Варна
Предстои ми 7 дневна почивка в Тунис от 21 май. Задграничният ми паспорт изтича 56 дни след датата на влизане. Дали бих имала някакви проблеми при влизане при това положение? Въпросът ми е в смисъл държат ли на проверката на летището да има  6 месеца срок на валидност на паспорта ? Някой който е пътувал в подобна на моята ситуация имал ли е проблеми?
Ще попитам и още нещо. Чета, че може да се пътува с влак или автобус до съседни градове. Аз в частност ще бъда в хотел в Порт ел Кантануи. Къде да ги търся този влак или автобус? Вероятно на рецепцията следва да питам за това, но някой може  и тук да ме упъти. Във ФБ някой се беше изразил, че може да се ползва и "луаж". какъв е този "луаж" .? О глагола "louer" (на фр. наемам, вземам под наем) ли идва, ако е така - какво и как се взема под наем?
Благодаря на този, който ще ми даде съвет или ще ми отговори. Извинявам се, ако съм отегчила някого с моя въпрос, но за първи път ще бъда в тази страна - и нямам личен опит.

Последна редакция: сб, 12 апр 2025, 13:12 от Мира Мира

Общи условия

Активация на акаунт