Тунис (тема 3)

• 59 242
  • 782
  •   1
Отговори
# 480
  • В.Търново
Нали климатиците в хотелите ги спират да работят от 15 септември. Ако е още жега края на септември как се издържа в стаите без климатик?

# 481
  • Sofia
Който не издържа ходи на плаж или на екскурзия 😀

# 482
При нас първата вечер нещо не бяхме настройли климатика както трябва. Ние обикновено през деня като ни няма го пускаме и като сме в стаята го спираме. Но мм първата вечер се чудел дали ще оцелее до сутринта, 5 кофи пот хвърлил и искаше да ходи на терасата през нощта. 😆 На мен ми беше добре.
Танцувахме бели денс от анимацията и мм много се впечатли от мен и сега иска да уча танца вкъщи 😂, показва клипчето на всички хора, а аз бях със шкембенце от яденето. Миналата година бях свалила даже от обикаляне и доста малко ядене.
Раздадоха пендари на танца и пуснаха любима моя песен и певица (Нанси Ажрам).

# 483
Здравейте мили хора! Предстои ми почивка в Тунис за първи път.Досега съм почивала доста в Турция ,Гърция но никога в Тунис .Спрях се импулсивно на хотел SIMBA CLUB - Nozha Beach Superior, както се казва тои мен намери ,,предложена реклама Simple Smile " Доста прочетох из темата но повече се обърках...Ако има почивали мн ще бъда благодарна да споделите впечатление.Като локация как е ,чистота и храна какво да очаквам .Какви пари да обменим и как е най изгодно,бакшиши колко и на кои предимно оставяте. Коя екскурзия си заслужава като за първо ходене( Сахара не ми е в списъка).Може ли да се посети нещо неорганизирано .Стана доста и ще бъда благодарна на включилите се.Пожелавам ви щастливи и слънчеви дни.
П.п. Имаме резервация за 29.08.

Последна редакция: пн, 04 авг 2025, 21:32 от ludiazaek

# 484
Лудия заек, ама те хората писаха и писаха назад, въренете се и прочетете, нищо объркващо няма…

# 485
  • В.Търново
ludiazaek, ще намерите ли свободни места? Гледам по агенциите, че е на STOP тоя хотел. Май има места за след средатан за октомври.

Monadirs, за мен не е проблем, че климатик няма да има по това време, но за моя мъж да. Grinning
той нито на екскурция ще иде, нито на плаж, ще умърмори света. За това трябва, ако ще резервирам да е до средата на септември. Grinning

# 486
Такова ниво трудно.
Иберотелите
Благодаря,ще избера значи Iberostar Selection Kuriat Palace или JAZ TOUR KHALEF.Надявам се да са добре.

# 487
  • Пловдив
Не се тревожете за жега.Там не е толкова горещо.Подухва си вечер приятен морски бриз.Дори си мисля ,че края на септември ще е хладно вече а за октомври не ми се мисли.Вече е есен и е на късмет.Друго трябва да ви тревожи малкият ден и ранното стъмваме. С тази часова разлика от 2 часа ще ви се приспива рано рано.

# 488
Средата на Октомври месец си работеха климатиците.
Две вечери мисля че си наметнах шал иначе си ми беше добре.
Аз с ранното стъмване нямам проблем обожавам зимата когато се стъмва в 17.
Вечер 20:30 като седнем на анимацията вече беше напълно тъмно така че предполагам, че лятото и септември по-късно се стъмва.

# 489
ludiazaek, ще намерите ли свободни места? Гледам по агенциите, че е на STOP тоя хотел. Май има места за след средатан за октомври.

Monadirs, за мен не е проблем, че климатик няма да има по това време, но за моя мъж да. Grinning
той нито на екскурция ще иде, нито на плаж, ще умърмори света. За това трябва, ако ще резервирам да е до средата на септември. Grinning

Да имаме резервация за 29.08

# 490
  • Sofia
Откъде тръгна това с липсата на климатици след 15-ти септември, не знам! Миналата година средата на септември във Винчи Марилия нямахме никакъв проблем, работеха си и още как. Относно времето, нямахме пропуснат плаж, но помня, че в един от дните ни брули бая силен вятър, а колкото до часовата разлика, за себе си установих, че това е часовият пояс, който най-добре ми пасва на натюрела. Е, няма такъв кеф, да си пиеш сутрешното кафе на терасата с изгрева на слънцето, без да си разджуркваш биологичния часовник. Simple Smile

# 491
О и на мен часовата разлика много ми пасва! И много ми харесва така полет около обяд, но да хванеш обяда, че тези след нас им го промениха още по-късно и ако трябваше да чакам чак вечерята.
Още нещо, което харесвам във винчи е пространството и тишината. Има толкова кътчета и спокойствие. Бих приела и малко музика край басейна, но по-добре от непрестанна шумотевица. Но имаше хора, които търсят друго и казаха, че догодина отиват в друг хотел с повече музика. Прочетох за хотел с манго и раци, ще го проуча. Но искам сега нашите да отидат догодина във Винчи Марилия, но се притесняват дали ще се оправят езиково.

# 492
  • Beyond the Frontiers
Официално го имат като държавна политика: 15.06 - 15.09.
Със забележката, че все пак всеки хотел може да си реши друго, т.е. да пуска преди и след този срок.

Tanya Valcheva, е точно в Симба клуб хотелите това е най-голям плюс, че си има човек на туроператора всеки ден. Има и доста българи, защото са основните хотели. И дори да не се оправяш с езици, все има кой да помогне.

# 493
Миналата година имаше представител, не че помагаше с нещо, но тази година въобще го нямаше. Затова се чудех кога е разгара на сезона. Те се притесняват на летището повече.

# 494
  • Beyond the Frontiers
Странно. Имам хора почти всяка седмица там и нямам такова оплакване. Има си масичка и е всеки ден там.
За нас сезонът стартира от април и е до ноември. Най-натоварено е май-юни-септември.

Общи условия

Активация на акаунт