Тунис (тема 3)

• 54 199
  • 748
  •   3
Отговори
# 225
Здравейте, намирали ли сте last minute оферти за държави в Африка за месец Май, ако да в кои сайтове. Понеже бях намерила доста намалена цена за Тунис, но се изчерпаха местата.
Благодаря предварително за всякакви съвети

# 226
  • Beyond the Frontiers
Няма сайт, който да е само с last minute. Различни фирми имат Вайбър канали, фейсбук групи...следите и като има нещо реагирате бързо.
Като видите цена 500-600-700 лв. реагирате веднага.

# 227
  • Варна и...духом на Босфора
Аслема от Джерба!
Вятър и бая студеничко като кацнахме в събота.
Вчера също хладно,но слънчево,днес повече слънце,сега вечерта хладничко.
За връхна дреха вечер определено тези дни.
Утре тръгваме за Сахара.

В Роял Картаго съм,реновиран,чист.
И много франсета😄.

# 228
Може ли ако някой имаа впечатления  да ми каже нещо за Hammamet hotel & spa ,спрели све се уж на него и искам да побързам че ни трябва бунгало за края на август

# 229
  • Beyond the Frontiers
Redemi, какво са ремонтирали?

# 230
Боядисани са къщичките ми казаха

# 231
Моля, за мнения за нивото на чистотата, храната и анимацията, изобщо за всичко, което се сетите за следните 3 хотела - Iliade Djerba Aquapark, Welcome Meridiana Djerba и Djerba Golf Resort & Spa. Благодаря предварително на всички отзовали се.

# 232
Моля, за мнения за нивото на чистотата, храната и анимацията, изобщо за всичко, което се сетите за следните 3 хотела - Iliade Djerba Aquapark, Welcome Meridiana Djerba и Djerba Golf Resort & Spa. Благодаря предварително на всички отзовали се.
Само за Iliade Djerba мога да кажа, в другите не сме ходили. Страхотна почивка беше, пак бихме се върнали. Отношение, чистота, храна бяха супер. И много добра анимация.  Бяха невероятни аниматорите.

# 233
  • София
Бахме в Djerba Golf Resort & Spa юни 2024.- предпочетоххме го пред 5* защото щяхме да сме 7 дни ,три от които да са целодневни екскурзии.
Понеже не сме много претенциозни откъм храна, за нас беше много хубава.Виното беше доста слабо, но уискито им ме изненада приятно
Чистота - 5 от 6 според мен
Обслужване - 6
Анимация - 4
Имам забележки само за това,че климатизацията в стаята, в която бяхме беше много слаба и въпреки, че дойдоха да видят...казаха ,че работи безотказно. Но дори при постоянната работа в стаята беше доста топло, особено следобяд, като се приберем, а я е огрявало слънце.
Друго неприятно според мен/ но явно си е концепция на хотела, което не мога да успорвам/ - първите 3 реда с шезлонги на плажа се заплащат.

# 234
  • Beyond the Frontiers
Това с плащането го въведоха и други хотели.
Аз пък го смятам за адекватно решение на проблема с местата и запазването им.
Мисля е ясно, че няма как всички да са линия 1... Безумиците със ставане по нощите за да се метнеш хавлия. Или плащането на бакшиши ....Регулирано е.

Последна редакция: ср, 07 май 2025, 22:16 от Galactic Voyager

# 235
  • София
Така е, и за мен е неприятно това със запазването с хавлии.
Случвало ми се е /не в Тунис/ да няма къде да седна, а шезлонги да стоят празни и "запазени" до следобяд.
В случая ...запазването се насочи към по задните редове, които са предпочитаните от мен
Но въпреки, че сме отивали към 11ч на плажа- винаги е имало места. Smirk

# 236
  • Пловдив
На 30.05. ще пътуваме чрез Абакс за Nozha Beach Superior Хамамет. Въпросът ми е към дамите екскурзоводи - бакшишите в ТД в какъв размер да бъдат и по колко се плаща за ползване на сейф? От предни теми от миналата година прочетох, че и сейфа не е сигурен , но няма как да носим всички пари с нас.

# 237
На 30.05. ще пътуваме чрез Абакс за Nozha Beach Superior Хамамет. Въпросът ми е към дамите екскурзоводи - бакшишите в ТД в какъв размер да бъдат и по колко се плаща за ползване на сейф? От предни теми от миналата година прочетох, че и сейфа не е сигурен , но няма как да носим всички пари с нас.
Сейфовете някога заключени,после не могат да се отворят😄
Или пък въобще не могат да се заключат.
От три динара до десет динара.
Евро монети- не,не могат да ги ползват милите.
Сега във вторник на  Сахарасмених на нашите джип шофьори.
Сумата за ползване на сейф на рецепция ще ви я кажат,някъде не се плаща.

На Джерба е много ветровито цяла седмица,вечер е за връхна дреха,шал.Днес отмениха корабчета, много силен вятър.
В Сахара е хладно, особено сутринта,и ветрове 😄.
Даже валя в понеделник.

Водата е 21 градуса,няма желаещи,поне днес следобед.
Туристическата такса в някои хотели я искат в долари за двама 58 долара,което си е 171 динара,но ако имате дребни купюри долари,по един,два,на Варната нямаше ни в банки,ни в бюра,може да си вземете.Един долар бакшиш също е добре за камериерката примерно
Снимка на моя туристка,на Ксар Гилан,на почивката с кервана камили

# 238
Във всички хотели еднаква ли беше туристическата такса?  И колко беше за двама за 7 нощувки?

# 239
Във всички хотели еднаква ли беше туристическата такса?  И колко беше за двама за 7 нощувки?
Погледнах в сайта на хотел Сахара 3* в Монастир в който ще бъдем след 1 седмица - там пише че туристическата такса е 8 ТД за 1 човек на  ден!
За 4* и 5* хотели е по 12 ТД !

Последна редакция: сб, 10 май 2025, 09:31 от ani18

Общи условия

Активация на акаунт