Тунис (тема 3)

• 54 206
  • 748
  •   3
Отговори
# 495
Здравейте, тъй като към момента за повечето от хотелите, които предлагат Абакс и са с добри отзиви няма места за датите, на които желаем да почиваме, се насочих към екскурзията Тунис от А до Я.
За съжаление чета в различни групи негативни отзиви за настаняването. Има отзиви, че настаняването не е гарантирано в хотелите упоменати в предварителната програма и често туристите се настаняват в хотели с по-ниско качество.
Ще съм благодарна, ако има някой от вас, който да е пътувал по тази програма и даде отзив.

# 496
Здравейте! Събирам мнения за хотел Tui Magic Life Penelope на остров Джерба. Главно ме вълнуват хигиената, храната и плажа.

# 497
  • Gotham City
Здравейте! Някой бил ли е на почивка в CALIMERA ONE RESORT JOCKEY? Имам резервация от 15.09 и събирам впечатления.

# 498
Здравейте , моля за актуално мнение  за Хотел Vincci Saphir Palace and Spa Superior 5* . Благодаря

# 499
Здравейте , моля за актуално мнение  за Хотел Vincci Saphir Palace and Spa Superior 5* . Благодаря

или El Mehdi Beach Resort Superior 4*

Кой от двата ще препоръчате ?

# 500
  • София
Здравейте,
Някой може ли да ми даде информация за картите с интернет (Джерба), къде се продават, колко са големи - за какъв телефон и т.н.

# 501
  • Beyond the Frontiers
На летище, в залата с посрещачи. В магазините в хотелите. В офис на оператора в градчетата.
Чупят се с различен размер, както при нас.

# 502
  • София
Някой има ли актуална информация за цените на картите с интернет?

# 503
  • Beyond the Frontiers
Някой има ли актуална информация за цените на картите с интернет?
Грубо 20 ГБ за 10 евро.
Пробутват винаги по-скъпи, та е хубаво да се пита.
В офисите в градовете по мое мнение е най-изгодно. Ако хотелът е по-изолиран, на летище.

По принцип в картите има и безплатна телефония в Тунис. Аз имах проблем последния път. Като ме набираха от България на българския номер или не ги свързваше, или ги свързваше с някаква тунизийка...Имах включен и роуминг и тунизийската карта.
Говори си мъж ми с някаква девойка няколко пъти...добре, че беше девойка 😂

# 504
Ние ползваме електронна сим карта. Купена още в БГ. На ММ беше безплатна с някакъв инфлуенсърски код. Моята беше 10 гб за 10 евро, като бях изхарчила много малко. По-голямата част не успях да изразходя. Чатенето в whatsapp не се тарифира, т.е. не хаби от интернета.
BNEsim се казва.

# 505
  • Варна и...духом на Босфора
Често и не сработват с телефоните някои Сим карти,май месец много такива случаи имахме.
Телефония има,да😅
Мрежовата схема им е като автотрафика,на Ориндж особено 😅

# 506
Здравейте , спираме се на хотел Vinci Sapphire Palace .Какво има наблизо до него ? Какви екскурзии ще препоръчате ?

# 507
  • Beyond the Frontiers
Здравейте , спираме се на хотел Vinci Sapphire Palace .Какво има наблизо до него ? Какви екскурзии ще препоръчате ?
Изчерпах се местата за него за много дати...Днес чак за октомври ми излизаше наличен. Да сме говорим, че му вдигнаха цената.

Redemi, на Джерба ли сте?

# 508
  • Варна и...духом на Босфора
Галактик,да.

# 509
Здравейте.На 01.09 заминаваме за Zodiac hotel В Ясмин Хамамед.Ще сме 3 семейства с 3 деца.Искаме да посетим самостоятелно зоопарка.Как е най-добре да се придвижим до там?Миналата година бяхме между Монастир и Сус и ползвахме градския транспорт,без никакъв проблем.Може ли мнения за хотела също?

Общи условия

Активация на акаунт