Тунис (тема 3)

• 46 936
  • 663
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна и...духом на Босфора
Хасдрубал,честно,малко като мавзолей.
Началото на септември влязох,почти нямаше хора.
Малко българи го избиратBB,HB  изхранване.

Пак казвам.😁😁😁
Звездите в Тунис не са това което са🙂
Еле пък на Джербата.
Но разбира се,всеки има своите предпочитания

# 646
Ами всичко до тук, което прочетох ми подсказва много приятно прекарване в Тунис. Групата ни е от морето и няма да залагаме на плаж, ще си намокрим краката да видим. Заложили сме на екскурзии, които  гледам са много, което е чудесно, повече от дните на престоя. Хотелите са нормални, храната много и разнообразна, очаквам с нетърпение, почти не остана😊

# 647
  • Beyond the Frontiers
Хасдрубал,честно,малко като мавзолей.
Началото на септември влязох,почти нямаше хора.
Малко българи го избиратBB,HB  изхранване.

Пак казвам.😁😁😁
Звездите в Тунис не са това което са🙂
Еле пък на Джербата.
Но разбира се,всеки има своите предпочитания
Да, абсолютно...ама е добре вътре. Тежък хотел...Аз бих си лежала на тишина на басейна там с кеф.

Последна редакция: сб, 20 сеп 2025, 21:34 от Galactic Voyager

# 648
  • софия
Е те са така или иначе само 7 хотела 5*.
Eolia, TUI BLUE Palm beach adults only, Royal garden - според мен са наистина 5*.
И Hasdrubal, но той е със закуска или закуска и вечеря
А другите цитирани са all inclusive, така ли?

# 649
  • В.Търново
Mistery, не е лош отзивът ви. Напротив.

Пуснаха цени за 2026 Тунис и Джерба.
Кои агенции?

Последна редакция: пн, 22 сеп 2025, 20:29 от Русалка_1

# 650
  • Варна и...духом на Босфора
Е те са така или иначе само 7 хотела 5*.
Eolia, TUI BLUE Palm beach adults only, Royal garden - според мен са наистина 5*.
И Hasdrubal, но той е със закуска или закуска и вечеря
А другите цитирани са all inclusive, така ли?
Да

# 651
Заглеждам се в хотелите на Джерба за догодина може ли да ми предложите хотели който да бюджетни смисъл нещо до макс 4000 лв за трима възрастни.

# 652
  • Beyond the Frontiers
Цената зависи от периода на пътуване. Изберете първо дата.

# 653
Цената зависи от периода на пътуване. Изберете първо дата.
Началото на септември.

# 654
  • В.Търново
Аз също се интересувам за същия период и 3 възрастни.

# 655
  • Пловдив
Здравейте!
След 8 години почивка в Турция, решихме да видим и опитаме нещо различно. От лятото ви чета и проучвам Тунис Simple Smile Видях цени за някой хотели в сайта на Абакс. Допадна ми Club Salambo Hammamet Standard 4*, а и четох от Galactic Voyager добри отзиви. Харесва ми, че има и аквапарк. Обаче малко ме притесни това, за outbooking /май така се водеше/. Иначе цента му е много приемлива, особено за нашето семейство, което е 3 възрасни + дете.
Искам съвет-да изчакам ли цени и на други хотели? Кога е най удачно да се резервира. За Турция винаги съм резервирала веднага щом пуснат цени, защото хубавите хотели бързо са спрени за продажба. 
Не знам защо дъщеря ми много иска да сме на Джерба. Там ли е по хубаво като плажове, обслужване и тн. И понеже мислим и за двудневната екскурзия до Сахара от къде ще ни е по близо-Джерба или Хамамет.
От Пловдив-май няма полети до Джерба?
Първата седмица на септември как е времето? Мислих началото на юли, но се оказа, че каката няма да може тогава.

# 656
Ние бяхме точно в Club Salambo Hammamet Standard 4* от 15 септември и времето беше идеално.

# 657
  • Пловдив
Ние бяхме точно в Club Salambo Hammamet Standard 4* от 15 септември и времето беше идеално.

O, чудесно! Може ли актуална информация-как е храната, напитките-ние си падаме по коктейли. Има ли хубаво кафе? Интернета добър ли е? Анимацията също ме вълнува.

# 658

O, чудесно! Може ли актуална информация-как е храната, напитките-ние си падаме по коктейли. Има ли хубаво кафе? Интернета добър ли е? Анимацията също ме вълнува.

Храната е хубава ,има и коктейли ако обичате нашата мастика може да пробвате техният пастис това е вид френска мастика. Кафето на мен ми допадно но чисто без мляко и си пусках две за да напълня чашата. Интернета е добър не ви трябва карта от там. Анимацията им е изцяло на френски. Ако имате още въпроси може и на лично съобщение.

# 659
  • Бургас
Здравейте!
Може ли ми препоръчате хотел в района на Монастир, който да е с приличен аквапарк за големи деца и има вечерни програми?

Общи условия

Активация на акаунт