Тунис (тема 3)

• 53 934
  • 748
  •   0
Отговори
# 720
Моля за отзиви за този хотел Club Salambo Hammamet Standard. Храна, плаж? В ниския ценови диапазон е
Ние бяхме в него преди 2 години. Хотелът е с много хубав плаж - широк, пясъчен. Сравнително близо е до пристанището и Медината - може би 20-тина минути пеша. Храната беше също много хубава, но не очаквайте турските ол инклузиви. Стаите не бяха нещо особено, важно е да знаете, че са без комарници и е добре да носите машинка срещу комари. Като цяло за бюджетен хотел е отличен. Искахме да го резервираме отново за 2026, но агентът ни каза, че има много малко дати и дори да направим за някоя от уж наличните, много рядко ги потвърждавали и се е случвало дори да са потвърдени, нно преди пътуването да казват, че няма да може да се случи настаняването. Та ни насочи към друг хотел в Тунис, който отговаря на неговите параметри.

# 721
  • Тополовград
Аз  с моя близка резервирах за 28 май хотел SENTIDO BELLEVUE PARK
Миналата година бяхме там и ми хареса но аз  не съм била другаде и  не мога да направя сравнение.

# 722
Triny и кой е хотела към който ви насочиха и избрахте?

# 723
  • Beyond the Frontiers
Имаше казуси с преместени през 2023-2024. Миналата година - не.

# 724
  • софия
Много моля да препоръчате коректна  агенция от София! Емералд-да, а други?
Благодаря!

# 725
Аз лично на екскурзията с Емералд в Тунис се почувствах все едно сме руска колония. Безумно беше да ти говори на руски представителя на Емералд и да презентира екскурзиите, бил разбирал български, ами комуникацията  с групата на руско-български беше меко казано смешна.
От всички екскурзии , 5 на брой, на които ходих само до столицата Тунис имахме български екскурзовод. На всички останали, включително и двудневната до Сахара, екскурзоводите бяха рускоговорящи тунизийци и преводач на български. Безкрайно губене на време в постна беседа на руски и криво-ляво превод на български.
Ако някой иска да се записва в Емералд, аз лично ще ги избягвам.

# 726
  • софия
Много благодаря, това е много важно уточнение!!!
Непременно ще го взема предвид и се надявам някой да предложи по-добра.
Абакс?
PS A от хотела доволни ли сте?

Последна редакция: пн, 03 ное 2025, 20:41 от swetulka

# 727
Ако въпросът е към мен, бяхме в Ясмин Хамамет, хотел Медина Солария, 5 звезди, чист и с много хубава и разнообразна кухня. За мен ранната закуска от 3 сутринта, беше голям разкош заради работещите кафе машини.

# 728
Triny и кой е хотела към който ви насочиха и избрахте?
One Resort Aqua Park ни посъветваха от Диел Турс за нашия бюджет, който горе долу искахме и него избрахме в крайна сметка. Да видим как ще е, но им имам доверие, вече няколко години ни предлагат само хубави хотели и досега сме винаги доволни. А и не сме били в района на Сканес или Монастир, не разбрах и аз точно, но така или иначе досега само в Хамамет сме били, така че ще ми е интересно да видим и тази част от Тунис. В тази връзка - ако някой е бил в този хотел или в някой в съседство - има ли какво интересно да се види или прави там?

# 729
  • Варна и...духом на Босфора
Тriny,
Може да отидете до Монастир- крайбрежната,Марината,мавзолея на Бургиба,Риб,aтáда се разходите из Медината.
Да отидете до Сус,има и люажи,има и влакче,-метро дотам.

# 730
Още от самото начало знаехме, че с Емералд няма представител български език. Когато ни посрещна човека заедно решихме дали на английски или на руски да продължи.

# 731
  • Beyond the Frontiers
Още от самото начало знаехме, че с Емералд няма представител български език. Когато ни посрещна човека заедно решихме дали на английски или на руски да продължи.

Има представител на български. Даже един от тях е писал точно преди вас...
Не всички екскурзии са на български.

# 732
  • Варна и...духом на Босфора
Хотелски гидове българи няма.

Колегата с български език няма лиценз за Тунис,затова в автобуса ви,Steana,той беше с местен такъв.

Имам екскурзии,които водя напълно сама,но винаги с мен е колега или колежка- местен гид.

За летището,полиция,пасаван, болница,поликлиника съм сама.

С Дойчовците вече е друго,там контракта е различен.

С колегите от Картаж,и на Джерба,и на континента работим в екип,и всеки турист на Емералд травел да има достъпна и точна информация на родния ни език.

За новият сезон,а и винаги е било правило номер 1- след 2015 година, поне.
Избирайте хотели където Няма,Не резервират,почти Не се допускат Алжирци!

За Джерба един такъв хотел е Хари Клуб.

# 733
Момичета , някъде срещнах  май беше във видеоклип,  че в Sentido Phenicia , (аз продължавам да се чудя ) , ресторанта бил само с вътрешна зала и храненето се извършвало на смяни , това така ли е ?
Малко ме отказва в този случай , това ми се струва ограничаващо и досадно ?

# 734
Става въпрос за 2024. Хотелският ни представител беше Алекс (руско говорящ), на Сахара бяхме със Самир (рускоговорящ). Както казах за нас не беше проблем и го знаехме още от записването.

Общи условия

Активация на акаунт