Тунис (тема 3)

• 53 943
  • 748
  •   1
Отговори
# 735
  • Beyond the Frontiers
Момичета , някъде срещнах  май беше във видеоклип,  че в Sentido Phenicia , (аз продължавам да се чудя ) , ресторанта бил само с вътрешна зала и храненето се извършвало на смяни , това така ли е ?
Малко ме отказва в този случай , това ми се струва ограничаващо и досадно ?

Да, на смени е. Това във висок сезон. Не е драматично. А хотелът е добър.
Имат едни нови стаи swim up, чудни...

Става въпрос за 2024. Хотелският ни представител беше Алекс (руско говорящ), на Сахара бяхме със Самир (рускоговорящ). Както казах за нас не беше проблем и го знаехме още от записването.

2024 в офертата им си го пише това. Мисля и тук даже го коментирахме.
Но сте права, че когато човек е информиран няма драма.

# 736
Въобще не мисля да се впечатлявам, кой екскурзовод бил руски. Ние сме българска група, защо трябва да има рускоговорящи представители? Емералд оперира в България, значи българския е езика. Като иска да се говори на руски да си оперира в Русия.
За протокола с руска филология съм, обаче не отивам в Тунис да ми се говори на базов руски,с елементарен и нескопосан превод на български.  Кой нямал сертификат, пък как имало тунизийски представител е ясно, хората го обясниха в автобуса. Обаче Пламен, българското момче, говори, обяснява и нямаше нужда от преводачи.
Ако Емералд иска да се продава продукта да си направи усилията. Нас туристите не ни интересуват лицензите.

# 737
  • Пловдив
А вие да не мислите ,че има опашка от мераклии да стават представители там?Това са дестинации за почивки ,не екскурзии.Някой си мислят ,че света се върти около тях след като са платили определена сума!!!

# 738
  • Beyond the Frontiers
Говорим за руснаци, говорещи на руски.
По много програми се предлага и обслужване на английски/руски език.

# 739
  • В.Търново
Знаете ли какво е било нивото на DELPHINE EL HABIB и MAHDIA BEACH & AQUAPARK за сезон 2025г.?

# 740
  • София...........

За новият сезон,а и винаги е било правило номер 1- след 2015 година, поне.
Избирайте хотели където Няма,Не резервират,почти Не се допускат Алжирци!

redemi  , Защо? Какъв е проблема с Алжирците?

# 741
Въобще не мисля да се впечатлявам, кой екскурзовод бил руски. Ние сме българска група, защо трябва да има рускоговорящи представители? Емералд оперира в България, значи българския е езика. Като иска да се говори на руски да си оперира в Русия.
За протокола с руска филология съм, обаче не отивам в Тунис да ми се говори на базов руски,с елементарен и нескопосан превод на български.  Кой нямал сертификат, пък как имало тунизийски представител е ясно, хората го обясниха в автобуса. Обаче Пламен, българското момче, говори, обяснява и нямаше нужда от преводачи.
Ако Емералд иска да се продава продукта да си направи усилията. Нас туристите не ни интересуват лицензите.
+1 ние затова не се записахме с Емералд. Човек отива да си почине, не да се натоварва заради тях, да не говорим, че не знаем руски и по никакъв начин не сме длъжни.
Не знам обаче дали представителите тези неща ги казват предварително.

# 742
  • Beyond the Frontiers
Пише го в офертите.

Алжирците съм наблюдавала в действие на Джерба, не се смятам за расист и нямам никакви проблеми с другите религии, ама бяха супер нагли и безцеремонни. Буквално избутваха другите туристи от опашката (на life cooking), в басейните бяха не с бански (има си цели серии дори на световните марки подходящи за религиозни дами)...Не че не съм виждала подобно поведение и отдруги туристи, но определено ми направи впечатление.

# 743
Знаете ли какво е било нивото на DELPHINE EL HABIB и MAHDIA BEACH & AQUAPARK за сезон 2025г.?
Знаете ли MAHDIA BEACH & AQUAPARK кой го предлага сега? Преди Емералд го предлагаха, но сега не мога да го намеря...

# 744
# 745
  • Beyond the Frontiers
Знаете ли MAHDIA BEACH & AQUAPARK кой го предлага сега? Преди Емералд го предлагаха, но сега не мога да го намеря...
Там си е.

Stani, това не са туроператори за Тунис.

# 746
  • В.Търново
Турс клуб.
https://www.tours-club.com/%D1%85%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BB-%D0%BF … quapark/1741/1824

Моля, някой да каже как са отзивите за Махдиа бийч и аквапарк, и Делфин Хабиб през 2025г.

# 747
Здравейте. За пръв път ще бъда в Тунис за Нова година.  Може ли да ми кажете какво е времето края на декември. Благодаря ви

# 748
Здравейте. За пръв път ще бъда в Тунис за Нова година.  Може ли да ми кажете какво е времето края на декември. Благодаря ви

16 градуса дъжд пише.

Общи условия

Активация на акаунт