Тунис (тема 3)

• 59 732
  • 786
  •   2
Отговори
# 780
  • Варна и...духом на Босфора
Khayam garden си е в Набел.

Аз бих избрала Шалимар.

# 781
  • Beyond the Frontiers
Да, ама е ремонтиран и то изцяло...

# 782
  • На топло в неговото сърце.
Здравейте,
Ще се радвам ако някой има отзиви за Riadh Palms Resort & Spa
Насочихме се натам за септември.
Миналата година от 13 Юни бяхме в него. Градски хотел, стаите с гледка море са с прекрасна гледка(особено по-високите етажи ). Асансьорите са много бавни, храната беше разнообразна и вкусна, всеки ден имаше морски дарове. Хавлии за плажа си носете ваши, че те дават но с депозит. И пластмасови чаши(за многократна употреба) отново си вземете ваши, че влизаш във водата и веднага ти я взимат, защото хората са много и липсват чаши. Взетите чаши само се потапят в мивка с препарат и заплакват с вода, това е миенето. После напитката вътре мирише на препарат. Бавно обслужване и дълги опашки на бързите станции(омлети, мекици, риба и месо) Хубав фин пясъчен бял плаж, но пълен с фасове и боклуци заровени в него. Плавен подход в морето.

# 783
  • София
Здравейте!
Ще помоля за малко помощ, тъй като трябва да направим резервация, а не сме избрали още хотел.
Накратко 3-ма възрастни в една стая. Бюджет макс 4000 лв за средата на юни (извинявам се за старата валута, но ми е по-лесно).
Пратиха ми от няколко агенции оферти, но сведох хотелите до 5, тъй като останалите са с ужасни отзиви.

Lella Baya and Thalasso 4*
Djerba Resort 4* (за мой ужас на 700 м от морето!)
Yadis Djerba Golf Thalasso and Spa 4*
Cesar Thalasso 4*
Iliade Djerba Aquapark 4*

Някой, ако може да даде мнение, ще съм много благодарна! И към други предложения съм отворена, стига да е в нашия ценови диапазон.

Последна редакция: вт, 03 фев 2026, 13:13 от Тонка*

# 784
За  Iliade и аз се интересувам.

# 785
  • Варна
Здравейте,
ако има нова тема някой да публикува линк, моля.
Иначе имам 2 въпроса за Джебра:
1. Някой виждал ли е поне едно фламинго на острова на фламингото?
2. Можем ли да съчетаем в частна екскурзия Ксар Халил с Татуин от Джебра?
Ако някой има координати на шофьори също ще съм благодарна!

# 786
Ако става въпрос за Iliade Djerba Aquapark бях там миналия юни. Чисто е, но стаята ни имаше нужда от реновиране. Общите части са ок. Храната в основния ресторант е разнообразна. На нас ни хареса. Има тунизийски ала-карт ресторант с предварителна резервация, като всеки ала-карт ресторант. Нищо особено, традиционна кухня, но е добро разнообразие от основния ресторант. За обяд може да се посещава още един ресторант до басейна. Два аниматорски тийма – един на басейна и един на плажа. Плажът е страхотен. Като цяло съотношението цена – качество си заслужава. Ние си изкарахме чудесно, но аз проучвам предварително и след направена резервация спирам да чета отзиви, а на място гледам да не обръщам внимание на неща, които биха ми развалили настроението по време на ваканция.

Последна редакция: ср, 04 фев 2026, 17:08 от Afinora2

Общи условия

Активация на акаунт