Пазаруване от about you - м. януари, тема 35

• 86 989
  • 1 716
  •   1
Отговори
# 1 395
  • Пловдив
Змейковица,за панталона прецени Simple Smile .На мен талия 69 и ханш 90 ми беше точно там голям.Подозирам обаче,че по-малкия много ще опъне горе и за това не поръчах.

О, аз съм с по-големи мерки от теб, ама вече поръчах и 36 Innocent Нищо, ще го върна - значи на мен би трябвало да ми е ок 38

# 1 396
Момичета, здравейте.

Имам нужда от съдействие или по-скоро съвет. Върнах наведнъж 4 пратки, всяка с готовата си товарителница. За 2 от тях вече получих мейл с потвърждение на връщането. За другите 2 обаче вече втори ден нямам мейл. Знам, че срока е 14 дни и все още не е минал, но все пак.

Обикновено когато връщам пратки по този начин винаги получавам мейлите за тях един след друг, най-вероятно защото върнатите пратки се обработват в склада им една след друга. Мога да им пиша на мейла, но не знам как да посоча товарителниците на двете пратки, за които нямам мейли. В приложението виждам, че всички четири са доставени успешно при тях, но нямам идея кои са двете, за които нямам мейли и съответно кои са другите две, за които вече получих.

Някой имал ли е подобен случай?

# 1 397
Зависи какво си връщала. По принцип обувките винаги се обработват по-бавно от дрехи, дори да са върнати в една пратка. Чакай си. Нищо не е станало. Ще ги обработят.

# 1 398
Обработените пратки са две - една за яке и една за пуловер. Необработените също са две - една за обувки и една за панталон.

# 1 399
Изчакай. Дори в имейла си пише че се обработват по различно време.

# 1 400
Ще изчакам, то нямам друг избор. Може би не съм се изразила правилно. Всяка пратка съдържа по 1 артикул и е върната с отделна товарителница. Не са обединени няколко поръчки, както понякога правят.

# 1 401
Дааааа. Разбрахме те.
И дааааа...не се обработват една след друга.

# 1 402
Ние те разбрахме, но ти не ни разбираш Grinning

# 1 403
# 1 404
Ще връщам 40-ти номер от Мартенските, ако някой ги иска, да пише. Не мога да се мъча с разтъпкване то им.
Как става, вече имам върнати неща от тази поръчка и съм залепила товарителницата. Как точно да ги върна тези, с какво отивам в Еконт?

# 1 405
С товарителницата от сайта..раздел връщане.

# 1 406
С товарителницата от сайта..раздел връщане.
Трябва да я разпечатам ли? Никога не съм връщала така на части и не знам.

# 1 407
Разбрах ви. Благодаря много на всички за бързите отговори.

# 1 408
Разпечатваш или я казваш в офиса...

# 1 409
Срещу съответния артикул в поръчката имаш бутон връщане. Генерираш и разпечатваш от там товарителница и документ за връщане. Слагаш в торба, лепиш етикета за Еконт и го носиш.

Общи условия

Активация на акаунт