Пазаруване от about you - м. януари, тема 35

• 86 991
  • 1 716
  •   1
Отговори
# 1 380
  • Popovo
Разкараха го най-накрая тъпия 37 размер.

Няма, Рени. Какво се случва при теб? Аз така и не разбрах защо не са върнати парите. Дори да е изгубена пратката, декларация пращат и така превеждат.

Поръчах за Коледа две чанти за дъщеря ми за подарък, да ги видя на живо исках. Пристигнаха на 16.12. ,в офиса ги платих и двете, исках да ги огледам добре, избрах едната, а другата веднага върнах. При тях е пристигнала на 20 декември. И това е, от тогава нямам пари и звъня всеки ден.Отговорът е, ще направим запитване до финансовия отдел.Поисках номера на финансовия отдел и о чудо, нямали го.Да бе.....

# 1 381
А писа ли им? Със скрийншот от приложението на Еконт, че е пристигнала при тях на еди коя си дата. И да ти изпращат декларация и да се приключва.

sasi6, за роклята беше писала 107 лв.

# 1 382
  • Popovo
А писа ли им? Със скрийншот от приложението на Еконт, че е пристигнала при тях на еди коя си дата. И да ти изпращат декларация и да се приключва.
Имейл не съм писала, мислех , че по телефон по лесно бих се разбрала с тях, като обясня ситуацията и те да задействат връщането.Но, ще напиша имейл.На кой имейл им пишете ?Сигурно го има в сайта, ще потърся и аз.

Ето.237 лв.си чакам.

# 1 383
Оооооооооо, тази ми е в любими само да я гледам и да и се любувам. И двата варианта.

Не се обаждаш по телефона. Пишеш на obsluzhvanenaklienti@aboutyou.bg
Заглавие - Невъзстановена сума по връщане по поръчка ......
И после така и така на еди коя си дата, с товарителница еди коя си върнах артикул еди кой си.
Скрийншот от приложението кога е пристигнала при тях.

# 1 384
  • Варна
Рени, пиши имейл. Писмена следа трябва да има, документирана кореспонденция.

Приложни и снимка, скрийншот от Еконт.
Нищо, че в сайта излиза отбелязана "връщания".

# 1 385
  • Пловдив
Змейковица,роклята не Тед на каква цена беше,много е хубава!

104 лв. е била, сега погледнах пак. Благодаря, хубав, тежък леко сатениран плат е. Мачка се, но това не ме притеснява, ще докладвам как стои.

Аз преди малко получих пари за доста връщания - много неприятно това месец и половина чакане, Рени. И аз на имейл винаги пиша, за да има следа

# 1 386
  • Popovo
Оооооооооо, тази ми е в любими само да я гледам и да и се любувам. И двата варианта.

Не се обаждаш по телефона. Пишеш на obsluzhvanenaklienti@aboutyou.bg
Заглавие - Невъзстановена сума по връщане по поръчка ......
И после така и така на еди коя си дата, с товарителница еди коя си върнах артикул еди кой си.
Скрийншот от приложението кога е пристигнала при тях.

Да , чантата е много хубава.Бях поръчала малкия и големия вариант. Малката беше по-сладурска, а и дъщеря ми, която е в 11 клас, бях сигурна, че ще хареса малката.
Благодаря за съветите, почвам да творя имейла до тях.

# 1 387
  • Варна
Рени, виж в Общите им условия и цитирай член ли е, точка ли е, вече не помня за 14 дневния срок за възстановяване на парите.
Направи го с копи-пейст, както са го написали и го сложи в кавички.
Напиши :
Съгласно член /точка от Общите условия : "......."

# 1 388
Жалко, че малки чанти не ми вършат работа. Иначе и на мен ми е много симпатична. Че и купон имам от днешните Grinning

# 1 389
Ох страшна чанта Heart Eyes
Нещо съвсем се замотаха с връщанията ми се струва.

# 1 390

sasi6, за роклята беше писала 107 лв.

Това къде в приложението на еконт се вижда?

# 1 391
Като влезеш в приложението под Трите икони с "Пратки", "Заявки за куриер" и "Наложени платежи" от ляво пише "Последни действия", а от дясната страна "Виж всички". Натискаш "Виж всички", намираш от датата, която те интересува и натискаш на тази товарителница. И там има движение на пратката. Кога е предадена на Еконт, къде е пътувала, кога е пристигнала и къде.
Тези пратки, които са към теб са със стрелка надолу, изпратените - стрелка нагоре.

# 1 392
Чакаш "фабрично" намаление тогава, тяхно.
Те Самба ли бяха? Там 99% код не ги лови. Само на високосна май пускат някой модел.

Тези искам, имам белите и съм много доволна, но тези от колко месеца ги следя и не мога да ги поръчам, а не искам на редовна цена

# 1 393
Винаги им пиша имейли, и винаги си снимам товарителницата от Еконт, и им я пращам.
Сега чакам да ми възстановят парите за маратонките от Обувки, нещо се мотаят, два дена си писах с чат бота, и одеве получих имейл, че са ми обработили връщането.

# 1 394
Змейковица,за панталона прецени Simple Smile .На мен талия 69 и ханш 90 ми беше точно там голям.Подозирам обаче,че по-малкия много ще опъне горе и за това не поръчах.

Общи условия

Активация на акаунт