Пазаруване от about you - м. януари, тема 35

• 86 845
  • 1 716
  •   1
Отговори
# 75
Може в обувки.бг да видите дължината на стелката.
За 39 номер беше точно дадено..измерено без загънатото на петата.

# 76
Загънатото на петата не е коректно да се счита за дължина на стелка. Стелката е полезната площ, която остава за дължината на стъпалото

В best secret жълтия велур с лилавото martens в момента също са 118лв
Поръчах ги сега по-големия от моя размер,втори опит с този чифт и повече няма

Последна редакция: нд, 05 яну 2025, 11:40 от Щефи

# 77
  • Бургас
Загънатото на петата не е коректно да се счита за дължина на стелка. Стелката е полезната площ, която остава за дължината на стъпалото

В best secret жълтия велур с лилавото martens в момента също са 118лв
Поръчах ги сега по-големия от моя размер,втори опит с този чифт и повече няма
Жълтите са страхотни! Освен, че на външен вид ми харесват много са и още по-удобни и леки.

# 78
Мария, да, имат атрактивен вид.
Склоних и поръчах пак сега, цената е най-добра от година в момента.
Първия път ми опираха и двете обувки бяха видимо различен цвят

За нямащите профил в беста, за тези говорим
Скрит текст:

# 79
В обувки.бг е коректно измерена стелката без подвитото!
Коментирахме го това напоително преди.
Проблемът на модела не е в дължините на стелката...
Номер 39 перфектно го чувствах и не са ми опирали пръстите и кокалчето..с 25 см ходило съм.
Проблемът е шевът на езика.

# 80
Имате ли проблем със сайта? От няколко часа показва, че само върти, не зарежда и не мога да поръчам.

# 81
Не. Всичко се отваря нормално при мен. Не съм поръчвала днес. Добавях само в кошницата, обаче.
Да си седи там Simple Smile

# 82
Отваря се, да. Проблема е, като тръгна да поръчвам и забива. Дано до довечера се оправи, да не изпусна красотите.😁

# 83
Изтрий си курабиите и кеша на браузъра. Дори през приложение на последна стъпка се ползва основния браузър. Може там да е проблема.  

---

Видях, че този спортния купон намаля с 20% някои якета на Навахо и Марико, което е истинско чудо. Че някои имаха и основно намаление. Ако изобщо някой е останал без яке, де.

Последна редакция: нд, 05 яну 2025, 16:24 от AeroJ

# 84
Уффф,така се надявах на добро намаление тези дни,че подаръци имам да купувам,а то нищо и половина. Миналата годиниа по същото време бая неща бях напоръчвала.

# 85
  • София
Имаше и инфуенсърски кодове за 20-25 %...

# 86
Аз като гледам и за 15% май няма да се появи скоро, така че и на него ще се радваме. Утре ще проверя пак, ако ми остане време, ама ... нещо почна да ме съмнява тази работа.

# 87
  • гр. София
Моля, ако ви попадне красива рокля на точки, дайте знак. Не с тънки презрамки и гол гръб, обаче. И дане са твърде ситни точките.
Нещо такова (дано се види, че е изчерпано):

https://m.aboutyou.bg/p/dorothy-perkins/roklya-14068929

# 88
  • StZ
Моите мартенси си стоят със статус "опаковани" още.
Дано като измрънкам да се пораздвижат вече (с номер по-големи ги поръчах, че го нямаше моят)

# 89
  • София, Манастирски ливади
И моите стоят така, както и още една поръчка от същия ден. 2 поръчки след това вече ги получих Confused

Общи условия

Активация на акаунт