Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 94

• 43 440
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
  • на дъното
Успявате ли да добавите лаковете за нокти на Essie в количката в сайта на лили?
Например този: https://shop.lillydrogerie.bg/essie-lak-za-nokti-6-ballet-slippers-24199
Показва ги налични, а като цъкна да добавя 1 в количката, изписва, че няма исканото количество.
Да и при мен е така и си поръчах от Нотино имат код за безплатна доставка 😉

# 106
  • Deutschland
Аз за моята коса установих, че и трябва редовно постригване, иначе никакви маски не помагат като постоянен ефект.
Косата ми расте бързо. Тъй като темата за преси за коса е позамряла, вие коя бихте ми препоръчали?

# 107
  • София
Как е като консистенция този крем?
Лек и ефирен е при мазането и бързо попива. Аз така харесвам. Имам и нощния крем за лице от същата серия. Той ми е мазен и не особено приятен за нанасяне, но съм доволна от ефекта върху кожата ми.

# 108
Тези масла на Икаров дали помагат за косопад след раждане?

# 109
За косопад след раждане трябва да изчакате да се наместят хормоните. От форума разбрах за маска с Амла. Нищо не пречи да пробвате. Определено има разлика

# 110
  • Deutschland
Лореал Елвитал или Елсев имаха серия с амла,  беше за къдрава коса. Не знам дали още се предлага.

# 111
Трябва ми маска за коса и мисля да пробвам продуктите на Дори.
Чудя се между тези двете
Пробвали сте ги, коя е по-хубавата. Черната заради намалението може да я взема, златната пък пише, че уж възстановява косъма по дължината, то и за черната, че пазела косата от цъфтежи.
Та много се чудя коя да е. Повече хвалби май съм чувала за златната серия, особено от Галя Симеонова.

Пробвала съм и двете маски, хубави са, купувала съм ги поне 2-3 пъти. Според мен вземи намалената, защото може да не ти допадне. Корейските продукти са малко особени в началото.

# 112
Момичета , има ли из дрогериите силиконови пачове против бръчки, с които се спи?

# 113
Момичета, напомням за лайфа в 18ч. днес с купон за -20% на марки на ДМ.

# 114
  • София
Този крем ОК ли е, или да не експериментирам?

# 115
Ех, много ме е яд за този лайф в ДМ изпуснах го, аз за пръв път от вас чух, че има такова нещо. Не ми е толкова до 20%, защото имам всичко в момента, но ми беше интересно калво представлява. Ще дебна за следващия явно..

# 116
лайфовете могат да се гледат на запис, но тогава не се получават талони

# 117
Следващ dmLIVE:22.01.2025(сряда),18.00
Има dmLIVE два пъти в месеца!
Ето тук са миналите предавания(могат да се гледат на запис):https://www.dm-drogeriemarkt.bg/services/klientski-programi-i-uslugi/dmlive#show

# 118
Благодаря ви, днес ще погледам 🙂

# 119
Момичета, доволни ли сте от някой от продуктите за пране на Denk mit?

Общи условия

Активация на акаунт