Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 94

• 43 750
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
  • Deutschland
Моята уви никога не се бели на парцали. Имам някаква от миналата година, вероятно от Али експрес. Ще я оползотворя скоро.

# 271
  • София
Момичета идвам с въпрос, какво ползвате за стъпалата, имам втвърдявания под възглавничката и ми се иска с нещо в домашни условия да се справят пилата не е достатъчно, през два дни в банята. Гледах този крем на SNB, някой ползвал ли го е?

Ето с това пада всичко. Маже се локално и след 2-3 пъти при къпане кожата се размеква и олющва.

Този балсам дали е хубав? Пак ми се напукаха устните и изсушиха бая.

# 272
Хубав е балсама, взех си 2 броя. Бързо оправя устните.

# 273
Като дете имах жестоки проблеми с устните зимно време. Ама като ви казвам жестоки, направо ужас. Възпаляваха се направо на 2см. надолу и нагоре от устните. Постоянно ги хапех, мажех с какво ли не и беше голяма мъка.
От началните класове нямам такъв проблем, но все пак си мажа устните с балсам всеки ден, защото зимата стават сухи. Използвам само стика на Алверде с невен, който видях от темата тук. Получих като подарък ето този стик на Avene:
https://remedium.bg/aven-kold-nutrition-krem-stik-ustni-2h4gr-063037/p

и този балсам на Clarins
https://www.notino.bg/clarins/hydra-essentielha2-moisture-replen … 5uSgaAq8vEALw_wcB

Не виждам разлика в омекотяването и бързината на действие на продукти за по 30 лева с този на Алверде, който май е под 3 лева.

# 274
  • София
Аз също страдам зимата от силно напукване на устните и най- бързо действие имам от този вазелин.

Използвам го и превантивно и нямам вече проблеми с това. Уникален е!
Използвам и вазелина за устни на Биодерма. Много добра хидратация има и страхотен аромат на малинки.

Стика на Еусерин ми идва сух някак…

# 275

Не, твърд, сух, нищо не прави. Понеже е "много хубав", ги продават по два на цена за един.

# 276
  • Gorni Bogrov

Не, твърд, сух, нищо не прави. Понеже е "много хубав", ги продават по два на цена за един.

Аз съм с атопична кожа и съм много доволна от него,винаги го нося в дамската си чанта.

# 277
аз също го харесвам

# 278
  • София
Явно на всеки действат различни съставки. На мен ми изпръхнаха от този на Алверде с невена.

Имам едно бурканче на Nuxe, за което знам, че ще ме оправи, но не знам къде е.

# 279
Момичета, защо спряха да зареждат продукти на Langhaarmädchen в ДМ? Гледам, че в немския ДМ е пълно с техни продукти, а тук има 2-3 продукта на марката.

# 280
  • Deutschland
Спряха маските за коса, а бяха много хубави. Има шампоани, балсами, олиото за коса, спрей някакъв.

# 281
Тук олиото го няма от поне година и нещо, може би и повече. Имам едно в запас и един подаръчен комплект с хибискус. Много са им хубави продуктите, но в България почти нищо не намирам. В сайта на немския ДМ има много техни продукти.

# 282
  • София
Пробвала съм доста от продуктите на Langhaarmädchen и много ми харесаха. Олиа, шампоани, маски,  аксесоари имам също за коса. Скоро пътувам за Берлин и ще си купя някои от продуктите им☺Мисля,че съм ги виждала във всеки един от магазините в които съм влизала на ДМ.

Последна редакция: пн, 20 яну 2025, 19:26 от ♥ Димяни ♥

# 283
За устни, освен балсама на Nuxe, който много харесвам, ето този също има много добро и бързо действие: https://shop.lillydrogerie.bg/ustni-10g

# 284
  • София
Ще проверя днес в Лили. А освен това се натъкнах на ето този душ гел в Кауфланд, много ми хареса ммиризмата, но тази серия не съм я ползвала, на едно място прочетох много негативно ревю, че някаква жена се обринала от ползването му.
Имате ли впечатления?

Общи условия

Активация на акаунт