Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 94

• 43 750
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Някой беше писал, че ДМ имат рожден ден не знам колко си години в България. Предполагам, че е заради това. Когато се открива нов магазин, намалението обикновено е само в деня на откриване и важи само за него.
Аз съм в София за протокола.

# 301
  • София
Заради новия дм в бургас или за цялата страна?
Цялата страна.

# 302
  • София
Отдавна не бях влизала в Лили. Магазин в центъра на София, с набиващи се на очи празни рафтове. Какво става?

# 303
Фрау С, пробвала ли си този крем на Микса https://www.dm-drogeriemarkt.bg/mixa-krem-za-ratse-intense-nouri … 00550932690.html? Преди година ми се наложи да издирвам крем за много суха кожа на ръцете и тогава понакупих няколко, един от които беше и този крем и останах много доволна от него.

# 304
  • Пловдив
Има го в дм, в ремедиум, преди се продаваше и в кауфланд. Доста е популярен и повечето магазини го зареждат, учудена съм, че е изчезнал от лили.
намерих го в Кауфланд даже е на промо Simple Smile Дано се погодим.

# 305
  • Deutschland
Фрау С, пробвала ли си този крем на Микса https://www.dm-drogeriemarkt.bg/mixa-krem-za-ratse-intense-nouri … 00550932690.html? Преди година ми се наложи да издирвам крем за много суха кожа на ръцете и тогава понакупих няколко, един от които беше и този крем и останах много доволна от него.

Да, имах и него и този с пантенол. За съжаление всичко е с кратък ефект. Трябва да се мажа през 10 минути, за да има някакво облекчение.
Мъжът ми си оправи петите точно с o'keeffers за крака, в син цвят са кутийките. Сега и аз ще пробвам за ръце с надеждата да се поправят.

# 306
Има ли го в Бг този крем на o'keeffers

# 307
  • Сливен
Фрау,пробвала ли си sos крема на Лидл?

# 308
  • Deutschland
Фрау,пробвала ли си sos крема на Лидл?

Много отдавна. Ако не е реформулиран, бих взела отново.

O'keeffers е имало в Емаг, но 26 лева е бил. В момента не е наличен.

# 309
  • София
Пробвай с Lansinoh или Флекситол за пети.

Аз се разписах от намалението със спирала, един син молив на She, кърпички, пликчета и подобни. И .. с една мини шпатулка за крем на Artdeco, която показваше наличност 4бр в Парадайс. Служителките ме убеждаваха, че я няма, не са я виждали и греша. Сама си я изрових, но много мразя така, когато некомпетентността вместо от неудобство е съпътствана от категоричност и ехидност едва ли не.

# 310
  • София
Фрау С, опитай с този крем

Това е единствения крем,който ми помага и освен това защитава кожата за да не се изсушава. Страхотен е! Купувам го всяка година.

Този също съм имала,но от първия съм по- доволна,защото предотвратява и сърбежа. Когато са ми били много сухи започват и да ме сърбят само той ме облекчава и прави защитен филм като ръкавица.

Последна редакция: чт, 23 яну 2025, 21:19 от ♥ Димяни ♥

# 311
  • Пазарджик
Аз също съм доволна от корема от горния пост.На мен ми е предписан от дерматолог за атопичен дерматит,но го използвам за всичко вече 6-7г.

# 312
Фрау и моите ръце излгеждаха по същия начин (постоянно си втривам разни киселини с голи ръце на лицето).

Препоръчвам ти Glysolid balsam. За 2 седмици ми се възстановиха напълно ръцете. Моите бяха толкова изсушени, като изгорени бяха и гъбясваха от досег с водата даже  за много кратко време, имах чувството, че ще ми се разпадне кожата.

# 313
Фрау, а пробвала ли си Кеч балсам май се казваше?

# 314
  • Deutschland
Кеч балсам не. В Германия го няма. В България съм го виждала, но мислех че е за коса 🤷.
Сега отивам да карам детето на училище, ще видим в студа как ще са ръцете. Понамазах се доста снощи с крема. Вече имам кремове за един магазин да отворя.

Общи условия

Активация на акаунт