Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 94

• 43 596
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Да, така пише.
В немския ДМ не знам дали още ги предлагат. Аз купувам маската, която показах от магазин за паралелен внос в Германия.
Другата седмица ще проверя в ДМ в Берлин. Ще  бъда там 10 дни и ще пообиколя и ако ги намеря ,задължително ще купя. 😊

# 451
Моята от същата серия ли е?  Още не съм я ползвала.     
Тази маска е много хубава. Взех я от щанда за намаления на ДМ в мола на Стамболийски, не помня цената, но беше доста добра. Винаги проверявам, хаха. Имаше доста бройки и съжалявам, че взех само една, защото е много хубава.

# 452
Още страдам за този балсам за коса как рязко изчезна...

# 453
  • София
От кои тампони за лице сте доволни?
По принцип ползвам тези - 50бр големи за 2.30. Взех си и на  Cien от Лидл -70бр за 2лв и на Bevola oт Кауфланд 50бр за 1.20. Не знам дали си внушавам, но тези за Cien са ми една идея по- груби. Другите още не съм ги отворила.

# 454
  • In The Middle Of Nowhere
Мисля, че не си внушаваш, на Сиен са най-грубите, които съм ползвала.

# 455
  • Deutschland
Аз пък харесвам душ гелове на Балеа, ама лимитките. Хем са уханни, хем пенят хубаво. Днес отворих една опаковка, купувана лятото, но още се продават, нищо че е лимитка. Ухае божествено.
Не мога да кажа същото за серията Naturals. Ухае химично и гадно.

https://www.dm.de/cremedusche-cold-softness-p4066447714357.html

# 456
  • София
Да, те наистина миришат много хубаво и имат сладки опаковки, но някак не ми оставят усещането за чиста кожа, а и изсушават. Тези на Alverde ми харесват повече. Този ми е фаворит - мирише много свежо Simple Smile
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/dush-gel-s-bio-menta-i-bergamot- … 066447235098.html

# 457
Аз съм недовлна от тампоните за грим на Ebelin на DM. В тях буквално имаше едри, твърди частици с които на 2 пъти си надрах лицето и не искам да си мисля ако бях ползвала за по фини места. Оставила съм ги за нокти, но и там дори не се справят особено добре. Няма да купя отново от тях.
Преди ползвах на Agiva и бях доволна. Взимала съм и от Лили, там помня че бяха на доста добра цена, но са ми далече Лили магазините.
Като споменах чистене на нокти, не съм доволна от лилавия лакочистител на Ebelin с помпа. Той, съчетан с въпросните тампони, и ноктите ми бяха във влакна. Трябваше да вадя популярния тук зелен лакочистител на Лили за да мога да ги махна и да си направя маникюра най-после. Защото с Ebelin мислех че съм махнала всичко, тръгнах да се лакирам и остатъците цъфнаха и хайде наново чистене....
Виждам че форумните любимци са си такива с право!

# 458
Аз ползвам тези тампони. Обикновено ги купувам от Джъмбо, но като поръчвам козметика, ако ги има, поръчвам и от тях по 2-3 пакетчета. Остана ли с едно, зареждам нови 3.
Скрит текст:

# 459
  • Русе
Следя темата с интерес и любопитство. Много неща съм си купила благодарение на ваши препоръки.
Вчера отидох до Лидл за маската с арган ,Ами почти беше изчерпана ....
Нощният серум с кератин на Балета, предполагам имате предвид наистина, наистина е чудесен. Ухае много хубаво и косата е много мекичка , пригладена и лесна за разресване.
Много харесвам и този продукт на Лили

Ухае също уникални, отново имате мека коса и една идея предпазва от цъфтящи краища. Цената мисля беше под 5 лв. Купих си и спрея на същата марка 12 в 1 ,но все още не съм го пробвала. За него четох мнения и хубави и не чак толкова.

# 460
Аз онзи ден пазарувах, купих този нощен серум на Балеа, ще го пробвам тази вечер. Взех си и зехтин, фъстъчено масло на Хармоника, два душ гела на Лавера за по 4 лв намалени, изтичат на 28.02. Един пилинг за коса на Балеа в опаковка от маска за лице, на дозичка. Ще го пробвам и него днес. Взех си и едно кал на Venus за целулит. 😂 О, взех за проба и маслото за почистване на грим на Алверде. Май това беше, може и още да има, на не си спомням точно. 😁

# 461
  • Deutschland
Ароматното олио за коса на Тезори е уникално. Придава видим блясък на косата, подрежда я все едно съм била на фризьор и ухае поне час след нанасяне. В момента съм го скрила дори от себе си, защото сериите за коса са изкупени от ДМ. В сайта им също не ги намирам.
Бях обещала да пиша отзив тук. Да, заслужава си. Дано го заредят при вас.

# 462
Ароматното олио за коса на Тезори е уникално. Придава видим блясък на косата, подрежда я все едно съм била на фризьор и ухае поне час след нанасяне. В момента съм го скрила дори от себе си, защото сериите за коса са изкупени от ДМ. В сайта им също не ги намирам.
Бях обещала да пиша отзив тук. Да, заслужава си. Дано го заредят при вас.
Може ли снимка, въпреки че в БГ вероятно го няма.

# 463
  • Deutschland
Изхвърлила съм опаковката. Бутилката е стъклена...

# 464
  • София
Аз ползвам тези тампони. Обикновено ги купувам от Джъмбо, но като поръчвам козметика, ако ги има, поръчвам и от тях по 2-3 пакетчета. Остана ли с едно, зареждам нови 3.
Скрит текст:
А дали са по-меки от тези на Лили, които съм показала?
Питам, защото вече се набълбуках с 3-4 пакета различни и се чудя дали и тези да поръчам.

Общи условия

Активация на акаунт