Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 94

• 43 368
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
  • Deutschland
Явно за тънка коса не работи Плекса. Моята е много гъста, с дебел косъм и съм доволна.

Днес заедно със сутрешното кафе си купих сапун на Тезори. Нямам търпение да го пробвам. Много ми харесва аромата на серията, а сапуни техни никога не съм имала.

Последна редакция: чт, 13 фев 2025, 09:38 от Фрау С

# 706
  • София
Изобщо не би ме било срам да върна нещо, което не ми върши работа, а и си е в тяхната политика.
Може ли малко подробности? Как така ползвани продукти?

# 707
Фрау, само ме дразниш с тези продукти на Тезори, които не се предлагат при нас. 😆😘

# 708
  • Пловдив
Изобщо не би ме било срам да върна нещо, което не ми върши работа, а и си е в тяхната политика.
Може ли малко подробности? Как така ползвани продукти?
Гаранция за връщане или замянa 
Ако не сте доволни от предлаганите от нас продукти, можете да ги замените или върнете в рамките на 45 дни от датата на покупката срещу предоставяне на касов бон. dm си запазва правото да не извърши замяна на стока и/или връщане на пари при съмнение за злоупотреба. Връщането или замяната на стоката е възможно само в магазина на първоначалната покупка. Ако искате да върнете стока, която сте закупили от онлайн магазина на dm, в тази статията ще получите информация как може да го направите.

# 709
Аз обожавам тоалетната вода на Тезори в сиво шишенце. Ухае като крем нивеа в синя опаковка. Мисля следващия път да взема и омекотител от тях, много ги хвалят

# 710
  • Deutschland
Тази серия не знам има ли я в България, но сапуни съм виждала в разни магазини за паралелен внос. Не съм купувала обаче, защото основно Дав ползвах.

# 711
Тази серия не знам има ли я в България, но сапуни съм виждала в разни магазини за паралелен внос. Не съм купувала обаче, защото основно Дав ползвах.
И аз използвам Дав, взех и няколко на Алверде, но още не съм стигнала до тях. Моля те да споделиш дали си доволна от сапунчето.

# 712
  • Deutschland
Ще пиша. Много искам да тествам и зелената серия на Тезори. Всъщност това италиански продукти ли са? Нямам идея.

# 713
Италиански са да. Повечето съм ги пробвала, преди години си ги носех от Италия, също и доста омекотители, защото все още не ги внасяха.
Май орхидеята е със сменена опаковка, иначе сапуни има и при нас в дрогерии Лили.

# 714
  • София
Благодаря ти, Sunflower, не го знаех

Тезорито с лотуса ми е един от любимите бюджетни аромати. Освен това, се наслагва много добре и с други парфюми.
Едно време го слагах с Dupont Pour Femme, който знаете, че си е дамски аромат, леко ретро даже, но Тезорито омекотяваше шипровото и ставаше страхотно, всички ме питаха с какво съм. От кремовете очаквах повече предвид наситените миризми на продуктите като цяло. Кремът е с лек деликатен мирис.

Снощи ползвах аргановата маска на Лидл. За съжаление не е достатъчно подхранваща за моята доста третирана коса. Разплита, но по краищата е суха и се наложи да сложа на напълно суха коса олиото на Макадамия, което е бая тежко и ползвам само на влажна преди сушене.

Последна редакция: чт, 13 фев 2025, 11:35 от The Catcher in the Rye

# 715
Никога не съм връщала каквото и да е в ДМ. Подарявам на приятелки и дано на тях да им влезе в употреба. Много се съмнявам, че ще ми върнат парите ако отива в магазина с касов бон и недоволна от техни продукти. Дори не знам дали биха дали ваучер за ДМ, за да си взема нещо друго на тази стойност.
Пишете как процедирате?

# 716
  • София
Никога не съм връщала каквото и да е в ДМ. Подарявам на приятелки и дано на тях да им влезе в употреба. Много се съмнявам, че ще ми върнат парите ако отива в магазина с касов бон и недоволна от техни продукти. Дори не знам дали биха дали ваучер за ДМ, за да си взема нещо друго на тази стойност.
Пишете как процедирате?
Връщат парите без да кажат "гък". Ако си спазил условията им за връщане, няма да правят проблеми. Въобще не е нужно да купуваш нещо друго. Директно отиваш на касата с касовата бележка и продукта, и казваш, че искаш да го върнеш.

Последна редакция: чт, 13 фев 2025, 11:43 от milenaka

# 717
На мен са ми връщали парите, за оцветен околоочен. Без никакви въпроси. Дали го бракуват не ми се мисли...

# 718
  • Пловдив
Бракуват, да. Пишат в една тетрадка и връщат парите - никакъв проблем.

# 719
  • Пловдив
Аз съм връщала парфюм. В магазина ми хареса. Като се прибрах се пръснах, но след малко вече не харесах аромата изобщо.
Върхана ми парите, без дори да ме питат защо го връщам.

Общи условия

Активация на акаунт