Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 94

• 43 526
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Момичета, извинявайте, че питам тук, но това ми е любимата тема и знам, че няма да получа хейт за въпроса. Purple Heart
Пълна съм с парфюми, които съм получила като подарък, пръскано е с тях 1-2 пъти, а само ми заемат място. Тук във форума дали има тема, в която мога да ги продам за скромна сума, просто да не ми заемат място и да взема някой лев за тях?

По темата за шампоаните ще кажа, че все повече се убеждавам, че продукти от дрогерията са много по-хубави от скъпи марки, които искат 30-40 лева за шампоан от 300мл. Това, че нещо е 5-6 лева изобщо не ме кара да гледам на него с лошо око.
За съжаление днес разбрах,че вече е забранено. Имаше такава тема,която заключиха и много ме яд, защотото с повечето се познавахме  и безпроблемно разменяхме парфюми.

# 496
Janice_, много ти благодаря за препоръките! Запазих в любими всички продукти, ще ги тествам. Жалко за серията за брюнетки, аз съм естествена такава.

# 497
Аз идвам да си похваля любимата пудра на Catrice, която е бяла на цвят и матова. Дълго време купувах все на Max Factor Creme puff, но тази на Catrice повече ми допадна и вече втора си купувам. Търсех си точно такава бяла, понеже с другите все или жълтея или оранжавея…

# 498
  • София
Аз пробвах тази на ръката и ми хареса доста - има леки отблясъци.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/pudra-za-litse-hypoallergenic-pe … 902082526087.html

Също си взех SOS крема на Лавена Работливи Ръце и съм много приятно изненадана от консистенцията. Предвид глицериновия състав си представях нещо като Глизолид, от който ме хваща скомина.

# 499
Аз идвам да си похваля любимата пудра на Catrice, която е бяла на цвят и матова. Дълго време купувах все на Max Factor Creme puff, но тази на Catrice повече ми допадна и вече втора си купувам. Търсех си точно такава бяла, понеже с другите все или жълтея или оранжавея…

С мазна кожа ли си и ако да как се справя с омазняването?

# 500
С мазна съм, много добре, става ми матова кожата, като отгоре пръскам фиксиращ спрей за грим на Лореал и си издържа цял ден.

# 501
И аз съм с мазна кожа и ползвам една такава бяла пудра матова, сложа ли я на лицето ми контролира омазняването цял ден. Моята е друга марка, но върши същата работа и съ много доволна.

# 502

И няма свършване. Като почти всеки продукт на Катрис, опаковката вече е на нищо и още не мога да я изразходя.

# 503
Всичките ми пудри са със счупени капачета. Не знам как става, хаха. Накрая взема, че я изпусна и се натроши и я хвърлям.
Благодаря за препоръката, ще я пробвам задължително.
А това ли е фиксиращия спрей?
Скрит текст:

# 504
Да, от този спрей съм много доволна.
На мен този път не ми се е счупило капачето на пудрата, но на предната ми се счупи.

# 505
Момичета, пробвали ли сте продуктите на Mon Reve?
Бюджетни са и доса нашумяха в социалните мрежи. Хвърлила съм око на едни стик-ружове, също и гелообразна пудра ... инфлуенсърите много ги хвалят, но знаем защо 😃

# 506
Аз на Mon reve имам течен хайлайтър и много си го харесвам.

На мен също почти всички капачета са ми счупени 😒 дори на Нарс на една палитра ми се откачи.

# 507
  • София
Спреят действително ли е фиксиращ, или е хидратиращ и блендиращ?
Има доста продукти от този тип, които спекулират с "фиксиращата" част, включително MAC.

# 508
Фиксира все едно е лак за коса и със сигурност знам, че спиралата/очната линия никога няма да ми се размажат или лицето ми да започне да лъщи.

# 509
  • Пловдив
Отскоро ползвам фиксиращ спрей за грим, моят е Revolution. Определено има разлика за очната линия. Ще видя как ще се държи през лятото,  че много лъсвам на Т-зоната.

Общи условия

Активация на акаунт