Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 94

• 43 516
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
Момичета, днес забелязах, че имат нови продукти от Балеа профи за косопад:

# 526
Опуках талона аз, какво да го бавя, да изкупите всичко?! 😆
Дезодоранти, пяна за бръснене, помада за брада, течен сапун, пилинг маска и още 1-2 неща и готово.

# 527
  • Стара Загора
Странно, при мен талонът не се отчита в кошницата, а съм го активирала.

# 528
Аз заредих 3 душ гела, сините ампулки за лице, течен сапун, дезодоранта с череша от лимитирана серия и продукти за коса. Обаче мисля да пазарувам на място, защото искам да си взема лимитирания балсам с какао, който пуснаха, а на сайта го няма.

# 529
Страхотно е олиото !кътам си го защото го няма в бг ..препоръчвам!!
Някой ползвал ли е този продукт за коса?

# 530
  • София
Аз го виждам. Може ли подробности относно ефекта?

# 531
Хайде, слагам и олиото в количката. Joy

# 532
Janice, може ли да покажеш балсама с какао и сините ампули? Simple Smile

# 533
Пробвала съм друг вид масло за коса, на моята коса такъв продукт стои отгоре. Става мазна като полята с олио, а не прави каквото и да било добро за косата. Как се ползва това нещо? И с какво предназначение?

# 534
Janice, може ли да покажеш балсама с какао и сините ампули? Simple Smile
Ето това е балсамът, качвам снимка от сайта на немския ДМ, в българския сайт няма нито балсама, нито шампоана. Шампоана го купих преди 2 месеца, но не съм го пробвала. Иначе има много хубав аромат в шишето.
Капсулите за лице ползвам от години, много са хубави.

# 535
Цялата отстъпка е 20 % от сметката с продукти на балеа нали така?

# 536
Момичета, утре ли да очакваме още талони?
Да дам отзив и за маската с кератин, много е хубава. Благодаря за препоръката! 💗

# 537
  • Deutschland
ДиаМиа, ако косата ти не е екстремно суха, олиото не е за теб. Аз слагам максимално 3 капки за да не ми стои като метла. Аз го ползвам за омекотяване, приглаждане. Ползвах, защото в момента ползвам други отворени продукти. Не съм подновявала плекс олиото все още.

Like, олиото го имаше в България.

Любопитно ми е за балсама с какао, но душ геловете от серията са катастрофа.

# 538
Цялата отстъпка е 20 % от сметката с продукти на балеа нали така?
Не, отстъпката е само за продуктите на Балеа. Каквото друго вземете ще е без отстъпка.
Ако отстъпката беше за всичко, нямаше да бъде за Балеа.

# 539
Фрау, есктремно суха е меко казано за моята коса! Тя е... Абе като се изкъпя, след 40 минути е напълно суха. Но олиата просто не влизат в косъма, а стоят по повърхността, до степен, че ако мина косата със салфетка, ще попия мазнината. Просто не е за мен такъв продукт!

Общи условия

Активация на акаунт