Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 94

• 43 510
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
Цялата отстъпка е 20 % от сметката с продукти на балеа нали така?
Не, отстъпката е само за продуктите на Балеа. Каквото друго вземете ще е без отстъпка.
Ако отстъпката беше за всичко, нямаше да бъде за Балеа.
Мисълта ми е купуваш 5 неща на балеа и на касата ти пранят отстъпка 20% процента  от цялата сметка а не 20 % на всеки продукт 😁

# 541
Фрау, есктремно суха е меко казано за моята коса! Тя е... Абе като се изкъпя, след 40 минути е напълно суха. Но олиата просто не влизат в косъма, а стоят по повърхността, до степен, че ако мина косата със салфетка, ще попия мазнината. Просто не е за мен такъв продукт!
Dia, на каква коса нанасяш, суха или мокра?
Аз ползвам това, нанасям на леко подсушена коса и съм много доволна.

# 542
Е то е едно и също или аз нещо не ти схващам въпроса..?!
Цялата отстъпка е 20 % от сметката с продукти на балеа нали така?
Не, отстъпката е само за продуктите на Балеа. Каквото друго вземете ще е без отстъпка.
Ако отстъпката беше за всичко, нямаше да бъде за Балеа.
Мисълта ми е купуваш 5 неща на балеа и на касата ти пранят отстъпка 20% процента  от цялата сметка а не 20 % на всеки продукт 😁

# 543
~~Мария~~, на влажна и аз. Но изсъхва и мазното остава над косата. Като я пипна после и ръцете ми се омазняват.

# 544
Доверих се на мненията тук и взех Plex олиото на Балеа и покрай него: дезодорант, течен сапун, маски за лице...

# 545
В тази тема е така. Препоръча се нещо, отидеш да си го вземеш, излезеш с още поне 3-4 неща.
Заредила съм в кошницата лосионът за тяло с уреа на Балеа. Някои от дамите тук бяха писали, че им щипе. На мен също продуктите на Микса с уреа ми щипят.

# 546
Аз затова онлайн и само каквото ми трябва, отида ли на място... отече работата!

# 547
Това олио ще го пробвам и аз, щом казвате, че прилича на Олаплекс.

# 548
Сложих олиото в кошницата, на място ще купувам. Не съм пробвала никога Олаплекс, за да сравня. Но серумът от Плекс серията е много хубав и също го препоръчвам.

# 549
Момичета, идвам с мнение за това почистващо масло за премахване на грим. Продуктът ме изненада, отстрани добре грима и се справи с дълготрайната спирала. Не щипе очите. Доволна съм

# 550
Отказали са ми един продукт. Пишеше, че в магазина има наличен, явно няма или не им се е търсило. Това балсамче. Преживява се 😃
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balsam-za-ustni-coconut-kiss-p4066447675115.html

# 551
  • Асеновград
Хайде и аз ще го пробвам това плекс олио за косата. В момента ползвам други неща за коса, но олио нямам.🫣🤣 слагам на влажна коса крем миаманте, термозащита спрей на Olioseta, парфюм за коса на BioSilk, ии понякога пръскам WOW dream coat спрея но не виждам някаква голяма разлика с него и без. Ии също на WOW спрей в корените lift the root за повдигане и обем от който съм много доволна. Но дали има някакъв по-бюджетен вариант от който сте доволни за такъв спрей за обем в корените? Тъй като на WOW продуктите са си скъпички.

# 552
Само на мен ли не ми тръгна този лайф? Още от началото само ми зареждаше, но така и не тръгна и ето на - без талон, а си бях набелязала доста неща.. Disappointed Relieved

# 553
  • София
Dia има високопорьозна коса от описанието, което е дала. Такъв тип олиа не са съвместими с такава коса - тя не задържа влага, затова изсъхва за отрицателно време и ефектът на подобно олио е точно като описаният - задържа се на повърхността като мазнина.

unserwahnsin, а като вазелин ли е и замъглява ли погледа? Икономично ли е, или трябва повечеко да сложиш. Отдавна го заглеждам.

Не искам да настоявам, но олиото на Олаплекс също нищо особено не е и не дава кой знае какви ползи, камо ли термозащита, както в някои канали се твърди.

# 554
  • Асеновград
Съгласна съм. Като цяло на Олаплекс продуктите не са нищо особенно, освен продукта им за увредена коса който се нанася преди къпане. Забравих кой номер е. Той наистина има чудесен ефект при увредена коса. Но всичките им други продукти са направени и изградени около този един продукт след като е набрал популярност, за да печелят повече. Това не е мое мнение, гледах няколко мнения на американски фризьори които от години работят с тези продукти. Разбира се може би има коси на които се отразяват чудесно всички продукти на Олаплекс.

Общи условия

Активация на акаунт