Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 94

• 43 505
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Да, номер 3 е бондващият продукт. Аз и от него не видях кой знае какъв ефект, а изразходих цяла опаковка.
За целта препоръчвам Афоджи, не е от ДМ или Лили, но е в този ценови клас горе- долу.

# 556
Момичета с това олио... Плана за днес вече станах, правя закуска, пуснах пералня, миална, след 20мин излизам с кучето, след това ще си сготвя, пускам прахосмукачка и към ДМ за олиотооо 🤣

# 557

unserwahnsin, а като вазелин ли е и замъглява ли погледа? Икономично ли е, или трябва повечеко да сложиш. Отдавна го заглеждам.

Консистенцията е по-твърда от вазелина. Първо затоплям го добре с ръцете и след това разнасям по лицето си. Не усетих проблеми с очите, внимателно следях как продукта почиства грима ми, така че мога да кажа погледа ми беше ясен през цялото време 😁

Използвалa съм го 2-3 пъти досега, но и не мога да кажа че не е икономичен

# 558
И аз ползвам за почистване на грим балсама на Balea.  Лично на мен много ми харесва, вече 3 опаковка карам. Маха грима без проблем, спирала, ББ крем. За мен е икономичен, и цената е супер. Не ми люти на очите, нямам реакция на кожата.  Ползвала съм и на Banila co, не виждам разлика между двата, освен в цената. Heart Eyes

# 559
  • София
Декември си купих сета от 4 малки балсама на Banila co и съм влюбена в розовия. Като свършат мисля да си го купя. Носи ми удоволствие да го ползвам. Единият, мисля жълтият, не ми понесе добре и спрях да го ползвам. Не си чувствах добре лицето и ми излязоха малки пъпки, а на очите ечемик. Аз почти не си гримирам очите и го ползвах само 2 пъти там, но и двата ми излезе ечемик. Сега съм отворила последния (синия) и още нямам мнение.

# 560
Амбър, ако ти трябва талон, може някоя дама в темата да не използва нейния и да ти го преотстъпи.

Аз набелязах доста неща за коса. Маската от зимната серия, балсама с какао, който вчера ви показах, олиото, балсама глоси лонг и в момента се чудя дали да взема серията за косопад.
Гледам, че нощният серум с кератин е под 4 лева, а когато го купувах преди 2-3 месеца беше с 2 лева отгоре. От него също ще взема и от млякото с кокос, слагам от тях в маслата, които слагам по дължините преди къпане.

Също идвам с едно питане за един турски шампоан на Hunca с чесън, който е 5-6 лева, а е една голяма тупа от 600-700мл. Пише, че е за косопад. Някой използвал ли го е?

# 561
Аз го използвах, но моя косопад беше след раждането, та май не е показателно мнението ми. Не видях някакъв ефект. Пих и какви ли не витамини, май видях ефект от едни за 10 лева (Фитовал) или просто хормоните се нагласиха.

# 562
И аз какво ли не пих, и не мазах. Ефект нула, моят е от стрес. Обаче забелязвам много нови кичури при мен. Купих си 2-3 спрея на Милва и косата много ми расте от тях. Доволна съм, а са много евтини. Препоръчвам ги ако имате нужда.

# 563
Аз си правя розмаринова вода, пръскам я от около 3 седмици. Преди това малко използвам дарсонвал и вече има ефект от манипулациите

# 564
Косопадът спря или расте нова коса?

# 565
Моят косопад спря от вит.Д3+К2, А и Е. До толкова беше, че като прокарам ръка през косата и шепата ми се пълни, а сега при същата манипулация я има косъм-два, я няма изобщо.

# 566
Отделно ли ги приема или комбинирани витамини?

# 567
След малко ще ги снимам. Отделно са, само първите са комбинация.
Ето ги
Скрит текст:

# 568
Косопадът спря или расте нова коса?

Косата вече не пада (пада, но не така силно, както преди) и расте нова.

# 569
  • София
И аз какво ли не пих, и не мазах. Ефект нула, моят е от стрес. Обаче забелязвам много нови кичури при мен. Купих си 2-3 спрея на Милва и косата много ми расте от тях. Доволна съм, а са много евтини. Препоръчвам ги ако имате нужда.
Кой спрей, хининовата вода ли? И аз едно време от нея имай добър ефект, само че нямах изразен проблем тогава

Общи условия

Активация на акаунт