Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 94

• 43 472
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Ами като похвалят нещо девойките и айдееее да не остана по назад, пък ги ползваме заедно с дъщерята ( така се оправдавам пред себе си )

# 586
Фрау, голяма мъка ми беше, когато бях в Германия. В ДМ там имаше много богат избор на продукти и много по-ниски цени…

Деска, мисля, че има разлика в двете олиа. Това, което е в жълтата опаковка според мен е по-скоро за подхранване/хидратиране, а другото го водят от тази плекс/бонд серия, уж за запълване на накъсванията.

# 587
Ами... 6. Даже не знам кога съм го добавила в кошницата, та сега още повече ме е яд, Фрау, 😆

# 588
И аз вчера отидох за олиото взех го, покрай него още бая неща. Коректор, праймър, маска за коса, балсам, скраб за тяло, молив за устни ( за кво ми е незнам имам един несесер моливи...защото съм ку ку), взех и неща за из къщи, паста за зъби, витамини, дезпдоранти... И така на връщане кецове, три сутиена, долнище, на сина ми долнище. Та днес дойдох на работа с ММ поне да не седя и да харча само 🤔🤔🤔. Почвам да търся психолог 🤣🤣🤣🤣🤣

# 589
  • Deutschland
Аз имам нужда от шампоан. Изхабих наличните. Много ми се ходи до турския за Елидор, може и повече неща да имат в наличност, ама кога ще намеря време нямам идея. Вероятно ще заложа на Hydra glow на Пантен за пореден път. Лилавата хидратираща на Лореал са я развалили, поне шампоана. Аман от техните реформулировки.

# 590
Елсев са пуснали явно нов вариант на Extraordinary oil. Купих си една опаковка преди 2 месеца, но чак сега стигнах до нея. Пише new на опаковката и има съвсем друг аромат. Но като действие и резултат ми харесва.
Лилавата серия, която е много хвалена не съм я пробвала. Вече спрях да купувам Елсев, Гарние и др. защото на Балеа профи са по-евтини и правят косата ми по-хубава.

# 591
Мацки, честитя ви петъка с това! 😆
https://vm.tiktok.com/ZNeoCqTC4/

# 592
И аз оползотворих купона на Balea. Имах и купон за рожден ден. Предварително питах на касата комбинират ли се двата талона, каза ха - не. Е, бяха в грешка. Ето с тези неща се сдобих за 33,70 лв. Олях се, но в своя защита ще кажа, че Janice_ е виновна, тя ми препоръча повечето неща Joy, а и в наше село няма DM, та се възползваха, няма да ходя всеки ден до съседен град, я! Ето моите придобивки

Искам да питам за този продукт:

Мие ли се косата с шампоан преди да се нанесат двете стъпки или не?

# 593
Сладкодъвка, щом си и водолейче като мен, напълно поемам вината за шопинга ти. Purple Heart

Тези сашета за дълбоко почистване на скалпа гледам, че са харесван продукт в немския ДМ, но и там не става ясно дали се използват преди/след шампоан или вместо него.
https://www.dm.de/balea-professional-tiefenreinigung-spitzenpfle … 066447785449.html

Тази маска, която е с авокадо на Балеа доста й се чудих, обаче реших да я оставя за някой друг път. А за серумът на Алверде ще чакам мнение, още не съм го купила и ще изчакам да видя какво ще кажеш ти. Другите продукти са супер!

# 594
  • София
Аз по принцип мия косата(корените) 2 пъти с шампоан. В случая с тези сашета измивам веднъж стандартно, след това слагам по дължините стъпка 1, която е балсам, а после и стъпка 2, която за мен е по-скоро дълбоко почистващ шампоан. Аз не знам какво бях гледала и очаквах да е под формата на скраб за скалп с частици, но не е. Смятам, че и без предварително измиване ще бъдат достатъчни двете стъпки.

# 595
Januce_, една порода сме явно Heart
Mascotte7373, и аз така мия косата, значи ще реша под душа как да постъпя. Ще пиша после дали съм доволна от продукта.

# 596
Момичета, гледам, че в Ремедиум са намалили този месец пяни за лице на Миша от серията Creamy latte. Използвали ли сте някоя от тях?
https://remedium.bg/search?q=missha%20creamy%20latte

# 597
Janice_, май ще спирам да ти чета постовете. 😂 Тези пяни за лице много готини ми се струват, пък и много добра цена.

# 598
Аз съм с какаото и много ми харесва,чувствам си измито лицето

# 599
И аз ползвам какаото, много е приятна, измива лицето и не изсушава. Което ми е важно, заради сухата ми кожа. И е много икономична.

Общи условия

Активация на акаунт