Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (козметика от dm, Lilly drogerie и други) - тема 94

• 43 443
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
И аз имах тази с какаото и на мен много ми сушеше (аз съм със суха, чувствителна кожа).

# 601

Напазарих и аз Балея. Joy
Нямам търпение да пробвам повечето неща, за първи път ги купувам. Течният сапун редовно купувам. Розовата пяна за лице ми е любима ( с много суха кожа съм), беше изчезнала, радвам се, че се появи отново.
Другите тепърва ще ги пробвам.

# 602
Розовата опаковка с черешка на нея какво е? Не съм го засичала по рафтовете.

# 603
Олио-пилинг за тяло. Преди имаше подобен със сол от мъртво море или нещо подобно, тази е аналогична, но с друг аромат. Може би лимитирана серия. Има я в сайта.
Ето линк: https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-olio-piling-badem-cheresha … 066447719161.html

# 604
Обаче гледам всички сте взели олиото на Балеа, което изхвалиха, че е като Олаплекс. 😀
Дайте отзиви, моляя, аз още не съм стигнала до магазина, че съм в 9ти месец и все по-трудно се движа, но при първа възможност ще отида. 😆

# 605
nteri, благодаря ти, не го бях виждала.

Римона, аз използвам вече две вечери олиото за коса, като преди лягане си пръскам в корените от спрейчетата на Милва, които показах назад, правя масаж на скалпа и след това реша с дървен гребен цялата коса и нанасям олиото. Косата ми е мека след него, обаче от 2 години се отървах от цъфтежа и затова не мога да кажа дали ако косата цъфти би й помогнало. За олиото пише, че има и топлинна защита, ще го пробвам утре, когато си измия косата.

# 606
  • Deutschland
И аз оползотворих купона на Balea. Имах и купон за рожден ден. Предварително питах на касата комбинират ли се двата талона, каза ха - не. Е, бяха в грешка. Ето с тези неща се сдобих за 33,70 лв. Олях се, но в своя защита ще кажа, че Janice_ е виновна, тя ми препоръча повечето неща Joy, а и в наше село няма DM, та се възползваха, няма да ходя всеки ден до съседен град, я! Ето моите придобивки

Искам да питам за този продукт:

Мие ли се косата с шампоан преди да се нанесат двете стъпки или не?

От коментари в сайта на ДМ

# 607
Фрау С, благодаря! Измих косата тази вечер, но реших да пропусна продукта, защото преди 5-6 дни я мих с ДПШ. Ще го пробвам идната седмица.
Janice_, имам пяна на Misha ягодово лате. Ползвам я като втора стъпка след розовия балм Banila Co. Не ми харесва пяната, изсушава ми кожата и някак скърца неприятно, не е за мен. Иначе я взех на подобна цена, даже май и по-ниска от Лили. Тубата е голяма и продукта е икономичен, слагам около едно грахово зърно и се разпенва доста.
Rimonna, от плекс олиото сложих три капки, много е гъсто и реших да пробвам с малко количество, пък и на опаковката няма указания колко се слага. Заглажда, мисля, че на първо четене ми харесва. Ще сложа и утре сутрин пак, да видим.

Последна редакция: сб, 08 фев 2025, 19:48 от *Сладкодъвка*

# 608
Аз имам пяната със зелен чай, много е икономична, но като че ли ми изсушава кожата. Не я ползвам ежедневно.

# 609
Гледам, че пенителят в пяната на Миша не е сулфат и се чудя дали да не я взема. Обикновено залагам на Nivea rose touch гела, който е с коко бетаин и не изсушава кожата на лицето. Макар че при мен зимата е голяма мъка за коса, кожа на лицето и на тялото. Мажа кремове по лицето и по тялото, за косата също полагам повече грижи. Много дами се оплакват лятото, аз пък нямам проблем тогава, но зимата е ужас.

# 610
  • София
Ето и моите покупки, не съм се изхвърляла, защото съм затрупана. Всичко е ново за мен освен маската с алое, която ви препоръчах.
От сега знам какво няма да повторя - пилинга за крака и пяната за бръснене, която взех от любопитство. Почти нямам вече след лазерната и не ползвам такъв продукт. Нея няма да взем заради миризмата, не обичам авокадо, явно и миризмата му. Пилинга, защото имам много подобен на Хималая, който е с по- дребни и повече частици и мога да ползвам на целите крака, а не само стъпала.
Любопитни са ми измивната пяна дали ще се справи, както и дълбокопочистващият шампоан дали ще ми направи косата премита. Ще дам отзив тези дни.

# 611
Привет привет преди време купувах от DM околоочен крем Balea,който беше подходящ  при
 контактни лещи. Бихте ли ми казали кой е нещо не го намирам, дали е сменена опаковка или просто не го виждам не знам.

Последна редакция: сб, 08 фев 2025, 15:00 от Mimeto7474

# 612
Използвам двата лосиона едновременно, за да ги сравня и стигнах до извода, че Балеа е с по-изчистен състав, цената му е 1/3 от тази на Микса. Хидратират еднакво добре, но Микса има един деликатен и приятен аромат. При Балеа обаче ароматът също е лек, но не ми харесва. И в двата пише, че има парфюм, но този на Балеа не е толкова приятен.

# 613
Аз ползвам точно този на Микса и добре ми хидратира, особено сега по време на бременност, обаче мириса не ми допада толкова, колкото този с масло от ший.

# 614

Да дам отчет и аз.Намерих кремчето,което търсех.

Общи условия

Активация на акаунт