Астрология - 26 тема

• 31 658
  • 758
  •   1
Отговори
# 180
На теория е възможно да е объркан часа. Знам за случай, в който по-наблюдателен татко е видял, че часовника в родилната зала е бил час и 40 минути назад по някаква причина и когато е казал на акушерката - "Ааа, опа". Кой знае колко хора да се родили там и са им записали супер грешни часове. Най-големия ми кошмар.

Иначе закръглят редовно. Сестра ми е записана със закръглен час, който, ако беше този, щеше да е асцендент лъв. аз обаче помня как телефона звънна седем минути по-рано, че вече се е родила. Буквално три минути по-късно вече е друг асцендента. И тук пишещите са прави, че по визия не се прави ректификация, може да има много фактори, които да оказват влияние, като планети в съвпад или напрегнат аспект със самият асцендент, но поне тези хора с асцендент лъв, които аз познавам са доста нерачешки. Субективно, но има нещо.

# 181
Ако Асц ти е на 26 градуса Рак, а целия първи дом е Лъв тогава ти си Асц Рак или Лъв?

# 182
Ако Асц ти е на 26 градуса Рак, а целия първи дом е Лъв тогава ти си Асц Рак или Лъв?

Естествено, че Рак. Не може втори по ред знак да се отъждествява с изгряващия.

# 183
В "Пресечна точка" по Нова един от участниците е представен като астролог - Мария Василева. В момента се излъчва предаването.

Астрологичен анализ обаче няма.

Последна редакция: пн, 17 фев 2025, 16:37 от starinthenightsky

# 184
  • София
На теория е възможно да е объркан часа. Знам за случай, в който по-наблюдателен татко е видял, че часовника в родилната зала е бил час и 40 минути назад по някаква причина и когато е казал на акушерката - "Ааа, опа". Кой знае колко хора да се родили там и са им записали супер грешни часове. Най-големия ми кошмар.

Иначе закръглят редовно. Сестра ми е записана със закръглен час, който, ако беше този, щеше да е асцендент лъв. аз обаче помня как телефона звънна седем минути по-рано, че вече се е родила. Буквално три минути по-късно вече е друг асцендента. И тук пишещите са прави, че по визия не се прави ректификация, може да има много фактори, които да оказват влияние, като планети в съвпад или напрегнат аспект със самият асцендент, но поне тези хора с асцендент лъв, които аз познавам са доста нерачешки. Субективно, но има нещо.
В моя акт за раждане в общината е вписан час, според който асцендентът ми е рак. Аз бях убедена, че съм лъв (това ми е и зодията). Хората винаги са ми казвали, че си личи, че съм лъв. Дори случайни хора, не само близките ми. При ректификацията това и излезе - асцендент лъв. Но пък попълването на въпросника със събитията от живота ми и събирането на различни дати за ректификацията, ми отне доста време.

# 185
Usagi, много интересно. А аз сега как да разбера лъв ли съм или рак като асцендент, иначе зодията ли е лъв. При мен също всички казват, че като поведение съм била лъв, но сега астрологът каза, че приличам на рак, и аз което съм чела съм повече рак - обичам дома, да си седя вкъщи, макар че и да излизам, но чувствам дома като крепост. Като дете бях много чувствителна и интровертна. Обичам като цветове розово, бяло, малки перлички- неща, които съм чела, че се отнасят за рак. Семейството за мен е най-важно -отново за рак.
Иначе южния ми възел е в рак, може би това е от значение също.

# 186
Ако Слънцето ви е в 12-ти дом при Асцендент Лъв, то тази интровертност може да се дължи на това. Не може да се гарантира, че има асцендент Рак само на база външен вид. Къде се намира Луната, какви аспекти прави? Какво имате във водните домове (4, 8, 12-ти дом)?

Според мен майка ви е по-надежден източник, отколкото някакъв си астролог, който съди на външен вид. Вариант е да си построите две карти и да ги сравните изцяло, а не да гледате само Асцендента.

Последна редакция: пн, 17 фев 2025, 19:52 от Solaris

# 187
  • SF
Usagi, много интересно. А аз сега как да разбера лъв ли съм или рак като асцендент, иначе зодията ли е лъв. При мен също всички казват, че като поведение съм била лъв, но сега астрологът каза, че приличам на рак, и аз което съм чела съм повече рак - обичам дома, да си седя вкъщи, макар че и да излизам, но чувствам дома като крепост. Като дете бях много чувствителна и интровертна. Обичам като цветове розово, бяло, малки перлички- неща, които съм чела, че се отнасят за рак. Семейството за мен е най-важно -отново за рак.

Направи си ректификация при астролог. Лошото е, че половината не правят, другата половина не могат, трета половина нямаме, демек не можеш да си разбереш асцендента, освен ако "всички ми казват, че съм лъв" не ти върши работа. Те пък всички много разбират от рак и лъв. Може да си лъврак. Simple Smile
И аз обичам дома и си седя вкъщи, а съм асц. везни.

# 188
Слънцето ми е в първи дом при асцендент Лъв, при асцендент рак се мести във 2ри . Нямам планети в 12 или 8, имам рак в 12ти при асцендент Лъв, плутон в Скорпион в 4ти, в 8ми Водолей или Козирог, едно от двете беше.

Направи си ректификация при астролог. Лошото е, че половината не правят, другата половина не могат, трета половина нямаме, демек не можеш да си разбереш асцендента, освен ако "всички ми казват, че съм лъв" не ти върши работа. Те пък всички много разбират от рак и лъв. Може да си лъврак. Simple Smile
И аз обичам дома и си седя вкъщи, а съм асц. везни.
Хахахаха това беше добро лаврак 😂.
Преди години съм правила някаква ректификация при Магерова, тя го сметна 2 мин назад преди часа от мама, но нищо по събития и години не се случи, изобщо дори. А знам, че малко разминаване дава разлика. Тя ме пита за 2-3 събития и беше готово на момента.

# 189
Някой запознат може ли да каже дали предстоящия период на ретро Венера може да има общо със събития от 2017 година?
Благодаря

# 190
Някой запознат може ли да каже дали предстоящия период на ретро Венера може да има общо със събития от 2017 година?
Благодаря

Да, може, като правило със сигурност трябва да има, но особено ако нещо е активирано в наталния хороскоп (лична планета, ъгъл).

# 191
  • София
Здравейте,
Захванали сте любимата ми тема с ретрификацията. На мен са ми правили няколко, часовете доста се разминават и по между си и с този от майка ми, а аз нещо последните дни почнах да се чудя дали и послената, която използвам е вярна. Приемам съвети и насовки по темата.
При мен чуденето е между Водолей и Козирог, слънцето ми е в Козирог та си имам от зодията.

Обсъждали сте любимият ми Сатурн и транзита му през 8-ми дом (при мен е там и по натал) заедно със всички малефици, правят квадрати със слънце и луна Laughing та като се завърна и транзитира беше голямо преживяване...

# 192
Здравейте. Един въпрос. За отношенията със свекърва/свекър, сестрата на мъжа ми и тн. Деветия си дом ли би следвало да анализирам?
Какво бихте огледали първо като основни показатели за това как бихме могли да си пречим или помагаме? 😀

# 193
За свекър/ва защо 9ти, не трябва ли 10ти? За сестра на мъжа ти и на мен ми е интересно.
Момичета, бях на интервю за работа в зала, която се казваше Юпитер! 😲Супер интересно ми стана, приех го като знак.

# 194

Здравейте, каква професия се откроява най - ярко на тази карта според вас? Също така откъде идва огромният интерес към окултното и криминологията?
И има ли изглед за партньорство в тази карта?

Общи условия

Активация на акаунт