Астрология - 26 тема

• 31 648
  • 758
  •   1
Отговори
# 225
  • SF
Ретроградната Венера влияе ли повече на тези, на които Венера е управителка на картата?
Да кажем, че да. Но зависи дали прави аспекти по време на ретроградния си ход, прави ли ингрес в дом - това са чувствителните точки.
Иначе темите на Венера не са електроуредите и техниката, освен ако не са обектна желание, нови покупки, разкрасяване. Погледнете какви неща са ви се случвали по време на предишния ретрограден период.

# 226
Ретроградната Венера влияе ли повече на тези, на които Венера е управителка на картата?
Да кажем, че да. Но зависи дали прави аспекти по време на ретроградния си ход, прави ли ингрес в дом - това са чувствителните точки.
Иначе темите на Венера не са електроуредите и техниката, освен ако не са обектна желание, нови покупки, разкрасяване. Погледнете какви неща са ви се случвали по време на предишния ретрограден период.

Благодаря.
Ще се разхожда в 7 и 6 дом.
Ще е чудесно ако за мен се сети стар работодател, бих искала да започна работа.

# 227
  • София

Здравейте, каква професия се откроява най - ярко на тази карта според вас? Също така откъде идва огромният интерес към окултното и криминологията?
И има ли изглед за партньорство в тази карта?

Този интерес може да идва от Плутоновите аспекти.

За професията, виждам два варианта - нещо в сферата на началното образование, професия, с която да служи на хората (с тази Луна в 6-ти дом и СЛВ там, стува ми се, че човекът иска да е общественополезен).
Другото е нещо свързано с инженерство, занаятчийство, работа с инструменти.

Във всеки случай нещо, което е динамично.

Привет може ли малко повече информация за Луна в 6 дом и моята е там, в съпад с СЛВ и почти на Десцента на трон в Рак. Никога не съм отговаряла на тези описания за работата и се чудя дали пък да не ми е по-рано часът на раждане и да влиза в 7 дом тази луна Hushed

# 228
Предстоящото Новолуние в Риби добре ли е поставено?

# 229
  • София
А кога е била предишната ретроградна Венера?

# 230
А кога е била предишната ретроградна Венера?
Венера е била ретроградна 2023г. от 23.07. в 28 гр на Лъв до 12гр  на  04.09.

# 231
Мъж с Венера в Дева и Луна в Козирог какви жени би следвало да харесва ? По Девата май ще е много взискателен към визията - да е във форма, поддържана , ще му прави впечатление и най - малкия детаил ?? Нямам точен час, но ще ми е от полза и малкото което може да ми кажете Simple Smile

# 232
Мъж с Венера в Дева и Луна в Козирог какви жени би следвало да харесва ? По Девата май ще е много взискателен към визията - да е във форма, поддържана , ще му прави впечатление и най - малкия детаил ?? Нямам точен час, но ще ми е от полза и малкото което може да ми кажете Simple Smile

Ледена кралица, командирка, строга господарка.
Ред, дисциплина и чистота (до обсесия)

Ужасна комбинация, не Ви завиждам 😅

# 233
Чувала съм за мъж козирог който си пере левите и десните чорапи поотделно, и ги държи в различни шкафове.
Познатата ми е прекратила отношения като е разбрала за това. Умна жена.

споделям го с хумористична цел. Вашият слушай може и да не е такъв.

# 234
  • При децата ми
А, мъж с Венера в Дева и Луна в Скорпион? Smiley

# 235
Аз съм жена с Венера в Дева и Луна в Козирог. Харесвам себеподобни.
Не ме привличат дърдорковци, дървени философи, софра мераклии, инертни, неспортуващи, неустремени мъже.
Предполагам, че мъж би бил нещо подобно. Визията е много важна, но не може да компенсира липсата на вътрешни качества и компатибилност. Арогантността/прекомерна самонадеяност може да ме отврати завинаги. Наруши ли се баланса в началото, всичко рязко отива по дяволите.

# 236
Козирог според мен е много хубаво, но не и за Луна. А девата наистина е доста тегава, зависи къде как и за какво работи. И аз много държа на хигиена и ред,(мисля че ми идва от 2ри дом дева), но вкъщи не е по конец изобщо.
А за мъж с Венера, Меркурий, и Плутон в Скорпион, Марс Козирог нещо?

Последна редакция: нд, 02 мар 2025, 07:02 от Tanya Valcheva

# 237
Чувала съм за мъж козирог който си пере левите и десните чорапи поотделно, и ги държи в различни шкафове.
А с каква цел го прави? Дал ли е някакво обяснение?
Между другото, има една тема във форума "Бръмбарите в главите ни". Споделени са изумителни странности в поведението и бита на съфорумките. Тоя козирог идеално би паснал там.

# 238
Дейвид Бекъм е известен с подобни “отклонения”, бельото му трябва да е в определен ред, всичко трябва да е измито и прибрано, да има определен брой напитки в хладилника и подобни.
Не мисля, че е типично поведение за архетип козирог, може би някакви аспекти с Луната, Плутон, Нептун при всеки.

Вчера попаднах на материал свързан с аспекти на Луната с Юпитер в натала - крайно ужасяващи фигури в световен план имат такъв било то съвпад или напрегнат аспект - Маркиз Дьо Сад, Хитлер, Сталин и подобни 😬

# 239
  • SF

Не е от зодията това. Simple Smile

Астрологията не работи по този начин. Мъж с Луна в козирог, слънце в Овен, Венера във водолей, може да не харесва жени изобщо. А може веднъж да хареса Дева, веднъж да хареса Лъв. Трябва да направи синастрия и с едната, и с другата, за да провери какви са шансовете, след като ги е харесал.
Не е толкова важно къде са му Луна и Венера, колкото как са поставени управителите на 1, 5, 7 дом и какви аспекти сключват. След това по дирекции и прогресии тези управители ще се преместят, ще обърнат ход, ще се активират и мъжът ще започне да харесва други жени.
Вие харесвате ли и до момента същите момчета, които ви взеха акъла на абитуриентския бал или вече имате различни критерии? Щото и тогава луните и вечерите са ви били в същите знаци, където са и сега.

Общи условия

Активация на акаунт