Ето моята гледна точка ( не знам дали е правилна, уча се, но все пак да не излезе, че чакам наготово)
И двамата сме в 8 дом, у5 Венера също е там. Луната е в 10 дом, разходящ секстил с Меркурий ( онзи ден се наложи пред хората да си разменим две реплики, защото просто нямаше избор, не друго, сигурно това показва този секстил)
Сходящ квадрат с Венера У5, може би предстои някакво напрежение или ако има комуникация няма да е гладка.
Меркурий (той) сходящ тригон асцедента и хирон - може би има потенциал за общуване, което да доведе до " излекуване" на ситуацията и думите, които си казахме. Но дали е достатъчно? Като цяло луната показва предстоящо напрежение, ще прави и квадрат с Плутон.
Като цяло никога не сме имали гладко общуване, дори когато сме били добре, е имало квадратури
просто е от типа връзки " дразним се, но това ни пали"Но от цялата картинка не мога да сглобя категоричен отговор. В крайна сметка и доколкото знам, ако аз умишлено например го заговоря или направя нещо по въпроса, тогава вече се променя динамиката между нас и трябва нова карта.
Сотис, ту имаме отношения, ту не, винаги ползвам назован по име със 7д, а по У5 гледам развитието между нас в интимен план.
Здравейте. Самоцитирам се, за да дам обратна връзка за този хорар , плюс новолунието август месец, което доведе до разваляне на отношенията с този човек.
Значи, въпреки луната без курс, имаше развитие между нас. Той ме потърси, държа се добре, макар и твърде сериозно, без конкретно извинение за грубото отношение преди това. Аз приех помирението. Но ето тук може би вече идва важното - че промяна няма. Реално, вече не сме скарани, но и не общуваме като преди. На " здрасти, как си" сме, а пък новолунието от онзи ден пак ми изигра лоша шега. Исках да му кажа нещо, обаче стана гаф, той не разбра правилно, аз не исках да влизам в обяснения и сега отново сме на едно хладно кимване.
Та това е по този хорар, ако на някой му е полезно като обратна връзка.
За да ми тресне Юпитера, че и стационарен да висне над него ...