Астрология - 26 тема

• 31 548
  • 758
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте!Прочетох ,че новолунието във везни днес е с неблагоприятни аспекти .
Ще пишете ли желания ?

# 691
Здравейте, една една астроложка ми беше казала, че е по-добре да пътувам в групи, а не сама. Може ли това наистина да се види в една натална карта?

Това е било темата на анализа, или просто е говорила напосоки по картата и каквото нацели?

По принцип всяка една тема може да се види в наталната карта, оценяват се комплексно редица показатели. Има тема за пътувания, премествания и емиграция.

# 692
Здравейте!Прочетох ,че новолунието във везни днес е с неблагоприятни аспекти .
Ще пишете ли желания ?

Здрасти.
Поради напрегнатите аспекти (особено квадратите към Плутон и Юпитер и опозициите към Хирон и Ерис), това новолуние не е само за манифестиране на хубави неща, а за честно преосмисляне какво вече не е в баланс ( по темите на Везни).
Затова ще бъде добре първо да напишем какво пускаме .Например :

Освобождавам нуждата да…
Пускам модели на…
Преставам да нося отговорност за…

И след това в духа на новото равновесие на Везни
пишем 3 до 7 позитивни намерения, започващи с:

Избирам…
Създавам…
Приемам…
Позволявам си…
Завършваме с едно изречение като обещание към себе си.
Обещавам си…

Прочитаме  желанията си на глас.
Поставяме ги под кристал или цвете (символ на Везни).
Не ги унищожаваме , а оставяме до Пълнолунието за да видим кои семена ще поникнат.
💫💫💫💫

# 693
Здравейте! Не знам дали на новолуние е добра идея да се тегли кредит или по-скоро на намаляваща луна и затова си пуснах един хорар.  Ползотворно ли ще бъде да изтегля малък потребителски кредит? Като под ползотворно имам предвид да го върна бързо и артикулът да се окаже, че си струва и ще ми е от полза. Ще се радвам, ако някой сподели мнение. Аз съм Венера, артикулът също е Венера, затова в този случай приемам себе си за луна. Кредитът е Марс на трон в съвпад с Луната във втори дом. Какво значи когато кредитът е на трон, че ще ме ошушка или че ще справя с него добре?

# 694
  • SF
Кой е обектът на въпроса? - кредитът или артикулът? Кой е управителят на артикулът? Той има ли си предназначение?
Колкото по-ясно е зададен въпросът, толкова по-голям е шансът да се даде отговор.

# 695
Въпросът е дали ще ми е полезен артикулът (за работа е) и дали си заслужава да тегля кредит да го купувам. Доколкото знам може да се извлича и допълнителна информация, затова гледам и дали ще мога да върна кредита успешно. Управител на артикула е Венера (върха на 2 дом е във везни). Това, което ме притеснява е че Венера не прави аспекти с нищо, но пък е на трон, това значи, че артикулът е полезен, но някак все едно не мога да се възползвам от функциите/ ползата му, но от друга страна е в първи дом, което не разбирам дали означава, че само ще го имам без да го ползвам или пак е предпоставка да ми е полезен. Кредитът Марс (У8) е на трон във 2-ри дом, дома на артикула и съвпад с луната, предполагам това значи, че ще го плащам сериозно, въпросът е тежко ли ще бъде или ще става леко и спокойно, защото Марс все пак е зла планета, в този случай и на трон, злодей на трон, което пак не знам дали е хубаво или лошо.

# 696
Имам хорарен въпрос. Защо ме преследват?

# 697
  • София
Здравейте, искам да попитам има ли начин да се определи "бъдещето" на една фирма астрологично? Става въпрос за много стара фирма,с дългогодишни традиции и лидер в областа си,в последната година инвеститора решава да затвори. Ако се знае деня, в който е регистрирана фирмата,може ли да и се построи натална карта и по погресия ли трябва да се търси дали фирмата ще продължи да съществува или това е краят й. Примерно ако се намери нов инвеститор,тя може да продължи да съществува,но в момента е в процес на "паузиране/затваряне" заради липсата на нов инвеститор.
Зачудих се дали има как да се провери астрологично край на дадена фирма?

# 698
Привет. Вчера правих хорарен въпрос дали да направя нещо и как ще бъде прието. Картата беше учудващо положителна - отвсякъде си ми " каза" да го направя. Сходящи тригони между мен и другия човек, с управителя на въпроса , плюс положителни аспекти от луната, с последен + аспект също. Абе нямаше нищо, което да ме разубеди, послушах картата,  направих го, и наистина се одобри, хареса и видях, че донесе радост отсреща. Въпросът ми е дали аз може да съм " повлияла" на хорарния въпрос с моя ентусиазъм, или просто картата е отразила действително , че е много хубав момента за действие? Не знам дали ме разбрахте Grinning дали можем да влияем на въпроса като го задаваме?

# 699
Здравейте!
Знам, че въпросът ми не е точно за тази тема, но бих се радвала, ако някой от Вас може да ми каже със сигурност какви са индикациите в моята натална карта за раждане!? Дали скоро е подходящ периода и като цяло репродуктивността в картата ми. Дадено ли ми е лесно забременяване?  
16.12.1994г
21:25ч
гр. Силистра

Благодаря сърдечно!

Последна редакция: пт, 24 окт 2025, 19:13 от Sagittarius10

# 700
Тук едва ли някой ще ти направи безплатен анализ, трябва си цялостен поглед, то не е за 5мин.да хвърлиш един поглед... Като за безплатна консултация си направи карта и chatgpt ще ти я разчете.

# 701
  • в 1001-та нощ
Chatgpt няма да я разчете. Прави фундаментални грешки с данните. Може да се ползва от човек с опит

# 702
  • SF
Фертилните карти са едни от най-сложните. Не всяко забременяване завършва с раждане и въобще... доста карти се разглеждат.

Последна редакция: пт, 24 окт 2025, 22:25 от Esmee

# 703
Това е за цялостен профилиран анализ – проверка на часа, натал и прогноза. И е една от най-сложните теми. Не е за формат на форумна дискусия или в някоя фейсбук група.

Тук може евентуално да се разгледа набързо някой хорар, макар че това също е профилирана консултация.

Да речем, ако към настоящия момент вече се в стабилна връзка и планирате забременяване, можете да зададете конкретен въпрос и да се разгледа с методи от хорарната астрология, т.е. в близките месеци дали ще има забременяване.

# 704
Благодаря за вниманието! Ако ме насочите към астролог, който е наистина добър в разглеждането на конкретната тема или някой от вас ако извършва косултации. Разбира се, че ще е заплатена услугата.

Общи условия

Активация на акаунт