Островът на любовта - bTV Plus

• 16 203
  • 326
  •   1
Отговори
# 105
Eпизод 9 пак си е с нормална дължина.
https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/62797/sezon-2/love-island-sezon-2-epizod-9

Предният епизод ме стресна с тези 90 мин.

Малко ми идат туу мъч тези драми и сцени на ревност от хора, които се познават от 5 дни.

# 106
  • София
Ето откъде са взаимствали тези игра с пукането на балоните...
Ужасно просташка е.
И това смучене на пръстите на краката на Сели от страна на Джони. Пред всички...
WTF?!

# 107
Не я харесвам и аз тази игра.
Не спирам да се учудвам какво толкова припадат мъжете по Лорън, била най-привлекателна...
Колкото повече я гледам не ми харесва - нито хубава уста, нито очи, нищо не виждам в нея.
Лорън и Тре не ги виждам като двойка, предвиждам и раздяла между Карингтън и Кирстен, когато влязат нови хора, и то заради него.

# 108
А хъркането на Тре ме накефи, хахаха.

Играта с балоните е дъно, но тази със смученето на палците е още по-дълбоко дъно.  Ако участвам в такова предаване и ме накарат да смуча независимо чии пръсти на крака (и независимо дали са намазани с шоколад или не), директно им показвам среден и напускам. Това вече не е нормално.

# 109
  • София
Епизод 10
https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/62798/sezon-2/love-island … sezon-2-epizod-10

И така останаха три застрашени двойки след вота на публиката:
Лорън и Тре ; Макензи и Конър ; Кирстен и Карингтън
Не слагам в спойлер, защото едва ли ще е изненада за някого. Няма да се учудя ако Макензи и Конър са събрали най-малко гласове от публиката. Не ги харесват и това си е. Съдейки по пайовете в лицата, Макензи и Конър не са любимци и на тези вътре... От друга страна точно те пък са много повече двойка от меко казано нелепите Лорън и Тре и Кирстен и Карингтън. Които май решиха да си менкат половинките ама да не се окаже да ги менкат на вън, извън имението... Grinning
Аз лично веднага бих разкарал Лорън и Тре.
Обаче така и не разбрах правилата. Тези нашите дубльори за нищо не стават.
Участниците ще спасят една двойка, а от останалите две ще изберат един мъж и една жена да останат или ще изгонят директно една двойка, а останалите две ще са спасени?
Трудно е да се прогнозира, въпреки пайовете обаче Конър и Макензи са от самото начало в имението и знаем, че от сезон 1 си ги пазят такива... А и наистина са двойка (нищо че е менте) и се старят, за разлика от другите две. Така че би трябвало ако има логика те да бъдат спасени, а след това да оставят в играта: Кирстен (дойде преди Лорън, а и жените в имението мразят Лорън) и тук ми е сложно да избера измежду Тре и Карингтън, но мисля, че ще спасят Карингтън, т.е. Лорън и Тре са аут!

# 110
И на мен не стана много ясно, но се надявам да спасят Макензи и Конър. Чудно ми е защо американците не харесват Макензи.  Искам Лорън да се маха.

# 111
И аз искам Лорън да хвърчи. Ама да видим Wink

Епизод 11 https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/62799/sezon-2/love-island … sezon-2-epizod-11

# 112
Като чуя, че Лорън била най-секси в къщата, и ми идва да си вдигна диоптера на очилата Grinning Излъчването й е доста похабено и уморено. И аз не искам да остава, нищо интересно не виждам в нея. Макензи и Конър, за мен, са хората с най-много личностни проблеми за разрешаване, но са двойка и са интересни именно заради тази динамика между тях: неуверена и манипулативна жена, и неуверен и плах мъж, който не може да поставя граници и да се отстоява. Тре ми е симпатичен.

# 113
  • Варна
А бе, колкото и да не е симпатична накрая им каза истината. Всички й се оплакваха от хората с които са, пък накрая.....

# 114
Нормално е това, всеки гледа да остане по-дълго в предаването. Сигурно има причина никой да не я избере.

# 115
А бе, колкото и да не е симпатична накрая им каза истината. Всички й се оплакваха от хората с които са, пък накрая.....
Е каква истина им каза? Че са фейк? Понеже не я избраха тя да остане. Ако беше останала, а си беше тръгнала другата, нямаше да са фейк. Но не може да губи и си тръгна по най-грозния начин от къщата, като обиждаше хората.

# 116
  • Варна
Но е самата истина.

# 117
Много съм доволна, че Лорън си тръгна, изключително неприятна персона. И да, ако беше останала нямаше да са фейк.
Следващият епизод се очертава изключително интересен. Залагам, че Кирстен и Карингтън ще влязат в нови връзки.

# 118
Лорън си е високомерна. И независимо кой е "фейк" и кой не, не й е работата да го казва, ако е възпитана и сдържана. А и нямаше да им го каже, ако беше останала в предаването. Просто не е свикнала да губи, защото има огромното самочувствие на убавица, не е свикнала да й отказват, да я отрязват и т.н.

Епизод 12 https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/62800/sezon-2/love-island … sezon-2-epizod-12

И като кажат "островитяните" във всяко второ изречение, направо ме убиват. Какъв "остров" е точно Лас Вегас и пространството пред Сийзър Палас? Тази локация не отговаря на името на предаването. Да бяха снимали на Hawai, щом искат да е в САЩ и да е любовен остров. Поне да отговаря на името Love island.

# 119
  • Варна
Не е невъзпитано да казваш истината.
Конър й каза, че не са ок нещата с Макензи, Карингтън пък се раздели с Кирстен, но на всички им беше удобно Лорън да си тръгне, защото всички мъже я харесаха.

Общи условия

Активация на акаунт