Островът на любовта - bTV Plus

• 14 889
  • 325
  •   1
Отговори
# 315
Хайде пак да си починем от епизодите 😃 вече започнах да забравям какво се случва . И защо пускат епизоди като "не излъчени сцени " , само губене на време ...

# 316
Да, защо пак ги спряха?

# 317
  • София
Има качени епизоди 25 и 26
25
https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/65971/sezon-4/love-island … sezon-4-epizod-25

26
https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/65972/sezon-4/love-island … sezon-4-epizod-26

Моите фаворити за победа са Зита и Тими.

Иначе имаме втори случай ако не се лъжа за четирите сезона, едно момиче си тръгна заради любовта, защото нейното момче беше изгонено.
Скрит текст:
Визирам Кат, която напусна заради Джаред. Любопитно ми е дали се е получило нещо между тях извън шоуто. Simple Smile

# 318
Явно вече няма да се качват всеки ден епизоди, а ще има определени дни като гледам... не знам защо така им се получава на бтв ,но поне да бяха съобщили . Живи и здрави да сме 😃

# 319
  • София
Приключи и сезон 4
Изгледах го. Общо са 37 епизода.

Това беше най-слабия и скандален сезон, но имаше и някои интересни неща.
Например много ми се ще да знам дали се е получило между Кат и Джаред, а и между финалните две двойки също, защото и двете си бяха един за друг, особено победителите.

Скрит текст:
Познах за победителите: Зита и Тими!
Още от средата на сезона ми се набиха на очи, бяха буквално непоклатими, а минаха през доста тестове. Отделно, че има и химия между тях. Зита определено беше по-интересния образ и водещата във връзката.

Сидни и Айзея също ми харесаха и също заслужаваха победата, там имаше повече страст сякаш, ама и повече проблеми.

Да видим дали ще излъчват и сезон 5, че този сезон 4 го мъчиха с месеци. 😀

# 320
Мисля,че няма да ги излъчват вече ,защото ми излезе, че ще бъде по VoYo 5-ти сезон...

# 321
Утре в САЩ ,започва нов сезон.

# 322
  • София
Ако го дават във Войо без мен. Нямам абонамент там, а и той им е прекалено голям за ниското качество, което предлагат.

# 323
# 324
# 325
От 19 юли започва шестият сезон на Love island.  Само на Войо и със субтитри на български.

Общи условия

Активация на акаунт