Островът на любовта - bTV Plus

• 15 504
  • 325
  •   1
Отговори
# 300
# 301
  • София
Слаб е този 4-ти сезон. Най-слабия от всичките. Явно и американците се изчерпват, като всички останали и едно нещо мине ли 3, 4 сезона и започва да издиша с някои редки изключения разбира се, ама това са класиките.

Каста е много зле. Не им вярвам на всички. Всичко яко ми фалшивеят. Мъжете до един с някакви татуси и червени флагове като поведение, а жените всичките с корекции и смущаващи визитки и изключително фриволно поведение. Разхождат се полуголи, като задниците им редовно се виждта в пълния си блясък (и яко целулит).

Вкараха брат и сестра. Това досега не беше правено. И вече имаше силни двойки, но това не попречи на продукцията да ги разджурка, като даде властта на брата да си избере едно момче за сестра си, а пък сестра му да избере едно момиче за брат си. И така бяха порязани Зита и Тими, може би единствения по-светъл лъч в сезона.
И сега Тими е застрашен от изгонване, а Зита и Тими искрено се харесват. В епизод 14 ще се разбере дали Тими ще остане или пък ще остане самодоволния егоцентрик Анди. Дано изхвърлят Анди. Сестрата Брия също е застрашена и дано я изгонят.

Иначе очаквано за мен изхвърлиха известния бивш футболист и плейбой, Фелипе. Който мислеше само за секс и бройки и не спираше да се хвали в какви оргии е участвал и какво ли още не.

Има един неграмотник Джеси. То предполагам, че над 80% от са като нашите ''звезди'' Нулева обща култура.
Та този Джеси на една игра изписа погрешно Карол. Написа я с К (кей) вместо с С (си). Написа Karol, а трябваше да е Carol, ама явно това не пречи на американцте да го харесват.

Имаме и втора двойка, която официално правиха секс, след Денислва, пардон Шанън и Джош от сезон 3.
Това са Сидни и Айзея.

# 302
Хмм, коя Денислава е правила с**с в някое от нашите предавания? Не е водещата на "Един без друг", нали?

А това, че са вкарали брат и сестра... малко ми е като "Имението МИЛФ" по ТЛС, дето влизат майки със синове и...  Момчетата искат -  не искат... виждат как майките им се забиват с някакви младежи. И обратно... майките виждат как синовете им сте свалят с разни лелки.. И всичко е пак по бански, с натисканици, с разни сексуални игри, сметана по тялото и всякакви тъпотии... А най-безумното беше как в първия епизод се направиха на изненадани... "оо, ами и ти ли си тук". Е не, хич не си казала на сина си, че ще липсваш 2 месеца от къщи и той не ти е казал също "ама и аз ще липсвам, че ще съм в едно риалити" Grinning Голямо театро.  "OMG - как оправиш тук"? Grinning

# 303
  • София
Не бе, майтапихме се, че Денислава си прилича много с Шанън от сезон 3. Която напусна заради смърт в семейството и. Иначе според мен тя и Джош щяха да спечелят с лекота сезона.

# 304
Ъъъ... на мен много не ми приличаше, но нищо де.

Ето еп. 14 https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/65144/sezon-4/love-island … sezon-4-epizod-14

# 305
защо не пускат всеки ден епизоди? миналата седмица 2-3 дена не пускаха, по-миналата също. нали уж всеки ден нов епизод?

# 306
  • София
Явно имат проблеми с превода.
Май вкараха и нов преводач. Това не беше гласа на Васил Бинев.

# 307
Май имаш предвид дублажисти, не преводачи.
Тези, дето са преводачи само пишат и пращат готовите текстове до дублажното студио и там вече озвучават актьори. Ако са махнали Васил Бинев ще взема и аз да гледам този 4-и сезон, хахаха.

# 308
  • София
Да, разбира се. За дублажисти става въпрос.

# 309
Понякога при заболяване на актьор, се спира дублажът за няколко дни. Когато е по телевизията и е по схема ,не може да се чака и друг човек дублира вместо този, който е болен. Но в случая е за интернет сайт, така че си го качват когато си искат.

# 310
  • София
Да видим колко време ще продължи този период, защото имат още два сезона да излъчват. Според мен едва ли ще искат да пускат епизоди през лятото. Няма да се учудя ако започнат някакви по-дълги епизоди да правят или пак по 45 мин. но да се правят монтажи от няколко събития случили се в два/три епизода в едно. Даже според мен вече имахме такива неща, защото някои от предните епизоди ми се сториха странни и в тях се повтаряха събития, някои неща все едно ги гледаме два пъти.
Не знам. Ама Юли и Август съвсем ще потънат. То не че има как да разберем колко хора го гледат това риалити.

# 311
Какво се случва с епизодите ? Вече толкова дни не пускат ,ще ни откажат май да ги гледаме ...

# 312
  • София
Ето, най-накрая нов епизод, след близо 2 седмици суша

Епизод 15
https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/65434/sezon-4/love-island … sezon-4-epizod-15

# 313
# 314

Общи условия

Активация на акаунт