Островът на любовта - bTV Plus

• 15 504
  • 325
  •   2
Отговори
# 285
Еп. 3 https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/64077/sezon-4/love-island-sezon-4-epizod-3

Останаха ми само 2 епизода до края на третия сезон и не знам дали изобщо да започвам четвъртия. Нямам време и не мога да насмогна (дори не мога да изгледам едни 5 филма от "София филм фест", за които платих в Нетера преди 2 седмици, а времето вече изтича. Изгледах 1. Здраве да е). Но и да имам време, май нямам желание вече. Изключително елементарни реплики. В момента гледам еп. 32 докато върша и други работи. Оливия пръцкала, другите жени повтарят само "О, Боже мооой", мъжете ръсят някакви тъпотии, сексуални подмятания, този чернокожият с обецата на носа само повтаря "окей, окей, окей, окей"... каквото и да му кажеш, той отговаря с "ОК", не може да върже и половин изречение. Всички ми се струват изключително ограничени интелектуално. На визия са хубави, изваяли са телата. И дотук. В резултат слушаш 42 мин. само някакви безумни фрази. Аз не чух едно нормално смислено изречение за три сезона. Та... четвърти сезон бих гледал за фон само през лятото, ако хептен вече няма нищо за гледане. Но дотогава ще са го махнали от сайта.  "Диви и красиви" (дори и с по-нисък бюджет и с доста по-калпав монтаж) ми беше по-интересно.

# 286
  • София
В Санта Барбара, Калифорния е новата локация.
Но интериора е почти същия като на Хаваите.

Аз ще продължа да си гледам, но сам няма да коментирам.
Инфлуенсърския лагер сезон 2 също следя, но и там не се пише.
Та ако се спре да се пише тук, очаквайте финални включвания от мен с по две, три изречения за финала на дадения сезон.

Епизод 3 от сезон 4 много зле също.
Отвратително е как жените си навират голите и грозни целулитни задници.

# 287
Ааа, пиши винаги, не се отказвай.
Все ще има нови и нови хора, които да следят. Прави впечатление, че на сайта се откриват само епизодите от 3 и 4. сезон.
Но като се кликне в тази тема на линковете от първия сезон, епизодите се отварят. Явно са като скрити филми.

Последна редакция: вт, 01 апр 2025, 10:47 от diziler

# 288
  • Варна
Аз тръгнах с първи епизод, обаче не можах да го изгледам,защото щях да закъснея за работа.
Малко са вулгарни и ми идва в повече. Сега, ако е между стари приятели става, ама така на екран, пред милиони зрители, имаш родители които гледат, де да знам, малко множко ми иде. Ще гледам обаче.

# 289
Нямам време и аз напоследък, няма да започвам четвърти сезон, а и явно няма да е пропуск. Четох, че от четвърти сезон се прави от друг екип, та затова са тези промени,  и то не в положителна посока.

# 290
  • Варна
Нямам време и аз напоследък, няма да започвам четвърти сезон, а и явно няма да е пропуск. Четох, че от четвърти сезон се прави от друг екип, та затова са тези промени,  и то не в положителна посока.

Засега върви тегаво и тия двете, дето влязоха са много нагли. Отврат. Няма да пиша как ги нарече мъжа ми.

# 291
Еп. 4 https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/64753/sezon-4/love-island-sezon-4-epizod-4

Има нова анкета!

Резултати от анкетата за сезон 3:

Кашай 21.7%
Синко 17.4%
Джереми, Ейми, Кира, Кори, Оливия и Уил 8.7%
Трина и Шанън 4.3%

# 292
  • Варна
Сякаш първи сезон ми е на сърце. Четвъртият трудно ще изгледам.

# 293
  • София
Гласувах за втори сезон, защото трети не завърши логично с оглед на излизането от къщата на Шанън и Джош.
Сезони 2 и 3 са някак си най-изпипани. Но сезон 1 също ми хареса и си е добър евентуален победител.

Иначе в сезон 4 няма кой знае какво.
Валъри е най-добрата целувачка. Мислех, че ще е турбо женкаря Фелипе (пак бивш бразилски футболист) при мъжете, но с малко го би Тими (на играта дето им завързват очите и ги целуват и ги оценяват от 1 до 10),
Май тази Валъри ще е основен персонаж този сезон, то непрекъснато само нейни синхрони пускат, все едно другите ги няма.

# 294
И на мен първи сезон ми хареса най-много.

# 295
Еп. 5 https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/64792/sezon-4/love-island-sezon-4-epizod-5
Еп. 6 https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/64822/sezon-4/love-island-sezon-4-epizod-6

Иначе и аз гласувах за първия сезон.

Последна редакция: чт, 03 апр 2025, 12:13 от diziler

# 296
  • София
Вече два поредни дена няма нов епизод (петък и събота).
Що става? 😮

# 297
  • Варна
Очаквано, Вал си тръгна. Никой нормален мъж няма да си взема турбо целувачка. 🤣🤣

# 298
Може и да закъсняват с дублажа поради заболяване или отсъствие на някого от актьорите.

# 299

Общи условия

Активация на акаунт