Островът на любовта - bTV Plus

• 16 226
  • 326
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Отървахме се от Лорън, но вече си имаме Лоръл. 😀
Прекалено много нови вкараха, 10 човека. По 5 от двата пола. Все едно стартират ново шоу. Такова чудо в сезон 1 не помня да е имало.
Нито един не харесах от новите. И от двата пола. Има един афроамериканец, който е одрал лицето на Фреди Принз Дж. Мисля, че ще се сетите веднага, просто му забравих името.

За съжаление Джони излезе лекенце. Не заслужава Сели! Мина вече време, не е като да сме в първите два, три дена. И да направи това пред нея без изобщо да му пука означава само едно - бягай Сели от този, докато е време...

# 121
Ех Джони, не съм гледала още епизода, но явно се е отметнал от думите си. Нали твърдеше, че не му трябва и не иска никой друг...

# 122
Само мен ли ме дразни, че фоновата музика е по-силна от озвучителите понякога?

# 123
Фоновата музика винаги е по-силна от говора и на моменти изобщо не се чува. А за ужасния дублаж и лиготиите на Васил Бинев, нямам думи. Този човек тотално изкрейзва на дърти години. А го харесвах като дублажист.

Дано не пуснат и трети сезон веднага след втория, че вече започва пролетния ТВ сезон и лудницата тепърва ще настъпва.

# 124
  • София
Епизод 13
https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/62801/sezon-2/love-island … sezon-2-epizod-13

Пълнеж епизод.

Дизи,
Че какво пречи с новите риалита? Един епизод на ден по 40 минути идва перфектно. Освен ако не се гласиш да гледаш всичко. Аз съм се спрял само на 3 нови предавания. ХК, ЕзД и Е.

# 125
Абе то 40-42 мин (днешният е над 43),. ама с рекламните блокове в БТВ+ през 5 минути, всичко губи над 50 мин.

Тази Мерседес има по-леко поведение и от Лорън, ужас. Може ли така фриволно да се държиш с мъж, с когото си се запознала преди малко? Жена да се натиска на мъж, доста грозно.

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 13:00 от diziler

# 126
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Те тия новите момичета /въпреки че повечето приличат на възрастни жени, а не на момичета/ се държат като че са били вързани на въже и не са виждали мъж от 10 години. Много грозно и отблъскващо поведение имат.
Старите мъже също се държат малоумно. Дали има 2 седмици откакто са с "мачовете" си и вече им омръзнаха и с такъв възторг хукнаха за новата вила, все едно са женени от 20 години и нямат търпение да избягат от момичетата. И те се държат като невиждали жени, ще кажеш, че не са били с половинки допреди малко. Разочароващи са, особено Джони, от когото не очаквах подобно нещо.
А новите всичките са зле визуално, и жените, и мъжете - супер посредствени визии, все едно от улицата са хванали някакви случайни хора. Момчетата поне имат хубави тела, докато момичетата и с това не могат да се похвалят кой знае колко.

# 127
Ето и еп. 14
https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/62802/sezon-2/love-island … sezon-2-epizod-14

Не съм гледал още, но ще е интересно Джони като се върне при Сели какво ще е положението. Той е "изневерявал", а тя не. Ще ги бъде ли заедно или няма да ги бъде, хахаха

# 128
Благодаря за темата. Бях пропуснала сезон 1. Изгледах го като на маратон Simple Smile
Този сезон също ми харесва. И Макензи ми е голям сладур. Защо така не я харесват, не ми е ясно Simple Smile  Е, ясно е защо, но ми харесва. И половинката и е голям майтап. Не знае какво иска, но постоянно се лепи до нея. Интересна ми е динамиката в отношенията им. Най-истински са за мен. Но дали ще се разберат и двамата какво искат?

# 129
  • София
Пореден бла бла епизод. Нищо ново. Кога ще идва това нова смесване и новия избор? Сезон 1 определено беше по-динамичен. Тук много локуми разтягат, но не казват нищо ново...

Джони дори няма право да гледа в очите Сели. Леке!

# 130
Определено сезон 1 ми беше по-интересен, дано утре най-после има повторно обвързване. Обстановката във вилата е нормална и приятна, но не бих казала същото за Casa Amor. Наистина все едно са били държани на въже някои..
Каквото и да кажа за Мерседес ще е малко, направо ми е противна.

# 131
Жените в Къщата на любовта са доста...напористи и достъпни. Нормално е на млади мъже това да им се стори интересно, за известно време Grinning Струва ми се, че някои от мъжете обаче ще бъдат неприятно изненадани, като се завърнат във Вилата.

# 132
Да, твърде достъпни са жените.  Това поведение нито е морално, нито е нормално изобщо.
А мъжете.. всички с плочките, с епилацията... пластмасова история. И така подрастващите, гледайки тези предавания остават с впечатлението, че всички мъже трябва да са такива и всички жени е нормално да са такива.

Eпизод 15 https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/62803/sezon-2/love-island … sezon-2-epizod-15

# 133
  • София
Е, то от Америка тръгва всичко, просто при нас идва след няколко години...

Дано Сели не избере отново Джони. А ще е брутално ако тя го избере отново, а той след това да е казал друга.
Но счупеното не се лепи, така че за мен там имаше нещо интересно и хубаво, но то е безвъзвратно изгубено.

# 134
Eпизод 16 https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/62804/sezon-2/love-island … sezon-2-epizod-16

Аз съм назад с материала, така че да не коментирам Grinning  А от утре започва лудницата с пролетния ТВ сезон.

Общи условия

Активация на акаунт