Островът на любовта - bTV Plus

• 16 228
  • 326
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Много шум за почти нищо...

Горкия Конър. Макензи се самоуби окончателно. Те и преди това американците не я харесваха, а сега направо не мога да я понасят сигурно.

Но за Сели и Джони искаш да напиша, защото искрено им симпатизирах.
Продължавам да симпатизирам но само на Сели. Джони ми е тотално зачеркнат и каквото и да направи няма да му повярвам. Жалко, че Сели излезе толкова наивно момиче. Поне са във формат, но в реалния живот такива като Джони могат да я съсипят. Дано това да и бъде един полезен урока за реалния живот.

# 136
Днешният епизод е 1:30 минути, за който не е гледал.
И на мен ми беше жал за Конър, а Макензи ще остане май сама накрая.

# 137
  • София
Да, това е втория 90 минутен епизод този сезон.
Май имат по един такъв на две седмици или нещо такова. Засега не намирам някаква закономерност, може би е според материала, който са събрали и искат да ни покажат. Не знам...

И да добавя за Джони. Според мен той е хитър и в момента играе за победата и за парите. Усети, че публиката харесва Сели и не посмя да рискува с новата, а иначе я остави да му лиже сметаната от тялото пред очите на Сели (?!), а после се целува и гушка в леглото с онази...
Арееееее

# 138
  • European Union
Може би съм станала подозрителна заради българските формати, но вече навсякъде виждам дългия пръст на продукцията. Не бих се изненадала ако "изневярата" на Джони и изборът на Макензи не са по тяхно желание.

# 139
Не е невъзможно, на мен и някои разговори ми изглеждат режисирани.

# 140
  • Варна
Сега Макензито ще падне на земята от два стола. Патка голяма излезе.

# 141
Макензи визуално грам не ми харесва. Като добавим и кифленското поведение...  не, мерси.

Епизод 17 https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/62805/sezon-2/love-island … sezon-2-epizod-17

# 142
  • София
Епизод 18
https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/62806/sezon-2/love-island … sezon-2-epizod-18

Последните два епизода баластра, но беше интересно да гледам как Макензи ритуално се самоуби и никой в къщата вече не я харесва. Самата народопсихология ми беше любопитна. Очаквам следващата изгонена да е тя.

В епизод 17 играта с ''повръщането'' (аз така я кръстих, сори) беше отвратително гнусна и безумна и се радвам, че не сме я виждали в родния ефир.

# 143
Ужасна е тази игра наистина.
Джъстин и Кейлъб са най-стабилната двойка в момента, виждам ги победители.

# 144
Добутах го до 17 еп. Това прехвърляне на храна уста в уста е голяма гадория. Преди няколко епизода имаше прехвърляне на една череша от уста в уста. И някой каза "аз бях десетият и само като си представя, че тази череша е била в 9 усти преди моята.... гадост".  Трябва да си крайно негнуслив, за да играеш тези откачени игри, които измисля продукцията.

Макензи е пълна откачалка, заряда Конър, за да се хване с този изрусения, който влезе със заявката, че харесва Мойра, а сега пък иска с Кирстен. Той не знае с коя иска. И Макензи смело използва оръжието на сълзичките, всички да я прегръщат и да й съчувстват. Не понасям такова поведение. А и визията й далеч не е уау.

От жените най-симпатични са ми Сели и Кирстен.

# 145
Аз съм много приятно изненадана и от Сели, и от Кирстен. Не винаги първото тв впечатление е вярно Grinning

# 146
Еп.19 https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/62807/sezon-2/love-island … sezon-2-epizod-19

Днес пак двоен епизод. Тери хора ще ме побъркат. Откъде време за двойни епизоди Grinning Поне през уикенда да правехте пауза, да наваксваме Grinning

Макензи, това отвратително мрънкало. Кошмар за общуване. Не спря да хленчи. Пак се лепнала за Конър и го обвинява защо избрал Мойра. Вика "ти казваше същите думи и на мен, аз мислех, че ще избереш мен". Кой го казва? А тя два дни по-рано кого избра когато Конър се връщаше от Каса Амор? И как обича да прехвърля вината от нея към другите и да ги кара да се чувстват отговорни за всяка ситуация. Отвратително същество.

# 147
Макензи е объркано момиче, неуверена в себе си, и, не на последно място, манипулативна. Не знам вътре дали я харесва някой. Допада ми обаче как не влизат в директни конфликти един с друг.

# 148
  • София
Дам, очаквано развитие... 🙂

И още нови, ама поне за това съм подготвен от сезон 1, когато нови хора идваха буквално до седмица преди финала.

Време е на Джони да се поизпоти малко. И няма абсолютно никакво право да държи сметка на Сели, че и да я командори да си сваляла очилата...

# 149
Еп. 20 https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/62808/sezon-2/love-island … sezon-2-epizod-20

Сели е яко лапнала по новия с брадата (Бени ли се казваше) и сега Джони я кара да каже категорично с кого от двамата иска да е, тя си е разколебана, той вика "погледни ме в очите, махни очилата", тя му отговори с половин уста, че не иска нищо романтично с новия. С две думи... иска и двамата.

А то е ясно, че това беше предизвикано от продукцията, всички те са попълвали анкетни карти и най-подробно са описвали какъв типаж мъж/жена харесват. От предаването са подбрали някакъв нейн типаж, тъмничък, с брада, с черни очи и сега й вкарват предизвикателство с СМС ... за лична среща баш с новия такъв персонаж. И резултатът е видим Grinning

Общи условия

Активация на акаунт