Островът на любовта - bTV Plus

• 15 597
  • 325
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Джони явно не е казал цялата истина на Сели. То не знам дали са им включни нон-стоп микрофоните, но тя не знае всичко.
Нищо чудно да го отсвири и да избере новия. А дано, ама по-скоро мне. Да кажем 60 на 40, че ще остане с Джони, ама всъщност 40% не е никак малко. Иначе ми се иска да го отсвири.

Иначе интересен епизод с доста динамика и интересни разговори.

# 151
  • Варна
Не разбрах Джони спа ли с оная, иначе нали му прости за целувката, какво толкова стана сега?

# 152
Еп. 21 https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/62809/sezon-2/love-island … sezon-2-epizod-21

Сели сигурно като е излязла от шоуто, е видяла какво е излъчено. Естествено, че й беше спестено случилото се в Каса Амор.  Джони бая се нахвърли на Мерседес... А и тя на него де. Но ако той не искаше да имат нищо, щеше да поддържа дистанция. Така че да не се прави на света вода.

# 153
  • София
Е, верно ли приключи на най-интересното епизода.
Гадове! 😀

Да, точно така. Джони каза на Сели, че само са се гушкали (то дори и това е безумие и червен флаг), а те само дето не се изчукаха. Извинявам се за грубата дума.
Но хубаво да кажем, всеки греши. Склонен съм да ги разбера, а и те там все пак се познават от дни и не са бракувани по дяволите, но някак си не знам, имам усещането, че Джони се възползва от Сели, а тя наистина го харесва.
Ще и е много трудно решението...

# 154
Ако бяха в реалния живот, нямаше да е само гушкане. Това я гложди Сели. И я разбирам. Въпреки че наистина не са никакви. Джони просто направи глупава грешка, като повечето мъже, да ме прощават присъстващите. За мен си бяха печеливши, ако той беше удържал на нагона.

# 155
  • Варна
Той й каза за целувките.

# 156
Еп. 22 https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/62810/sezon-2/love-island … sezon-2-epizod-22

Ново преразпределение плюс нови участнички. Докога ще влизат нови? То сезонът е към края си.

Сели избра:
Скрит текст:
Джони

# 157
  • София
Май в сезон влизаха нови дори в предпоследната седмица или нещо такова беше.
Направо ме разбиват. Тези новите според мен нямат шанс, твърде много време мина вече. Макар че тези от Маями' Флорида е доста гореща.

Скрит текст:
Дам, очакван до голяма степен избор на Сели. Амии, те си знаят. Оттук-нататък вече не мисля, че в тази двойка ще се случи нещо. Това беше.
При другите ще е по-интересно.

# 158
Еп. 23 https://btvplus.bg/produkt/predavaniya/62811/sezon-2/love-island … sezon-2-epizod-23

Джони не искал да поглежда новите 2 изкусителки, искал само Сели. Ти да видиш Wink

На иврит ли му е татуировката?

# 159
  • София
В следващия епизод Джони ще предлага нещо средно между годеж и това да станат официални гаджета със Сели.

А Мойра пак нещо не е на център.

Карингтън пък не се насити от срещи. За двата сезона дотук никой не е имал толкова срещи колкото него.
'Милионер' какво да правиш... 😀

# 160
Това се чудех - Джони брак ли ще предлага, толкова официално някой да ти предлага да сте гаджета 😁.
Мойра ми е много странна и неориентирана.

# 161
  • Варна
Мойра наистина не знае какво иска.

# 162
# 163
  • София
Ами искам да им повярвам в романтизма ама не мога. Заради Джони. Но честито да им е. Все пак са във формат, изглеждат добре един до друг и така като гледам почти сигурно ще спечелят.
Ама целия този цирк само за да
Скрит текст:
и предложи да станат гаджета?! WTF.
Момчето добре играе за победата...

# 164
Последно от мъжете влезнаха трима. Един остана с Кирстен и един излезна от играта заедно с Конър. Знае ли се какво се случи с третия? Мисля, че се казваше Ноа, но не съм сигурна.
Има ли информация какво се е случило в реала с победителите от сезон 1 /2019/? Търсих, но не успях да открия нищо. Но нали съм си много "умна" случайно се натъкнах и прочетох, кои са победителите този сезон. И сега съм много ядосана на себе си Sad

Общи условия

Активация на акаунт